apa barang

Apa barang

Wednesday, June 1, 2011

niat

 Gua turun Perlis.,Singgah pekan Arau . terjah satu kedai makan makan ada minum. Niat di hati mau pekena meggi. Bila gua panggil mau oder meggi seorang  makwe cantik ada ciri awek- awek datang ambik oder. gua batal niat mau makan meggi. malu kalau awek tu tanya dari mana , takkan datang jauh mau pekena meggi. nanti dia syak orang selangor tak tau masak meggi.

34 comments:

AYuNG said...

niat nak gelak jer la kat sini...
haha~~

::blog anak jawer:: said...

hahaha...mmg menjadi strategy kedai tu...awek punye pasal...

-Yok mampir diluk = tak faham dengan industri perfileman sekarang

pembaris said...

order la puluit...

Waqheh said...

habis tu lu order ape? kerapu? ketam msk halia? perhhh kedai tu pelaris baik tu....

diana said...

habis tu kamu oder makan apa???

JIJI YU said...

gua ok je tapau megi

Mommy Fara said...

ouh, mst order shrimp cocktail.....

oh nudra said...

hahaha. bunguk lah kau. sebaek tau malu ;p

alien said...

ishk~

roeza said...

waaa...tetibe tringin plak nak makan laksa best kat fatin corner...sape suh incik brutal sebut pegi perlis!!!

beautiful_rose said...

kalo macam tu,pe kata ko mintak mee kari...

mae said...

kalau order pasta menunjukkan orang selangor jiran dengan itali ke ape..?

VFN said...

megi perlis lagi sedap! ;)

NOOR FATIN said...

hahahah tu la pasal. nmpk sgt :P

Tapak Kaki said...

haha.. cover nampak..

Republic Aku said...

kah3 makan pun nak cover2...

bujal X said...

Da tu kamu mkan hapa wahai brutalsolo?

ama said...

hekeleh.

cover gila nak mampuih. hahhaha

Mr feckry said...

order la maggi goreng

| cik azeya | said...

ahaha. tolong ar masak sekali. alang2 boleh jadi menantu

Nur Misnan said...

hu3.. cute
dah tuh hang order apa bro..??
takan cancel meggi kot.. malu ler tuh

ayunda maajis said...

loh igt kn ko nk budget duit sbb order meggi..

gedek! said...

turon perlis?

Atau naik perlis...?

FasiHaH SupiaN said...

bro, cover macho sokmooo

Cik Bidadari said...

eeeeeeeeeeeeeeee... bulan jun nak dekat pun mengatal lagi... eeeeeeeeeeeeeeeee...

ghost writer said...

leh tahan sinis ko ek..

mana tau meggi perlis lain sikit dari selangor..

Isa said...

niat nak nikah bulan ni... kan..???

HEROICzero said...

haha awek tu pun x tahu lu dtg dari jauh pun.

Cikli said...

lu mesti minum milo ais juga kan.

gadisBunga said...

megi goreng telur mata goyang pun cara gak!

Nerzhul said...

niat mengorat lagi power

Hantu Kak Limah said...

hahahahahha...patut lu cakap ...duit wa yg paling kecik buat bayar meggi jer...psl org selangor bese bawak duit besar2...hahahhahhaa....takut x dak tukar...

Berto said...

arau kat mana tu woi? seriyes gua rindu atau. lu patut try nasi ayam pedas kat RPA arau

zety said...

apa ada hal..
kalau dekat kl pun makan meggi mana2 pun serupa je lah=)

kelakar jugak lu ni bro