apa barang

Apa barang

Tuesday, April 27, 2010

Muka buku sama ke dengan face book ?

selasa 27.4.10
sedang menikmati airlimau asam ais bersama adek fida .telefon buruk gua memecah kedamian yang ada..

gua angkat fone .. jam di scren fone menujukkan 10 .51pm.. jamal sangap menelefon..

jamal sangap : asalamualikum ... err boleh ,tak ko guna password streamyx ,aku

gua : kenapa pulak ?

jamal sangap : ko guna... supaya bini aku tak dapat guna muka buku ( baca : face book )..

gua : la kenapa ?

jamal sangap : kat rumah ni aku dengan anak -anak tak makan lagi ... sebab bini aku gila dengan
muka buku


nota : macam orang kaya telefon 40 penyamun ,suruh rompak dia sebab bini mintak macam 2

21 comments:

alang said...

haha. Abg aku pun ada call baru2 nie. Tanya aku facebook ada tak. Aku ckp ada. Pastu dia suh aku add , dia, mak aku, adik2 aku yg stil sekolah lagi, sepupu2 n sepapat2 aku. perghh. Then, aku create akaun baru nk add diorang. hehe.

p/s ada sesetengah benda, biarlah family tak campur. :)

oh N.U.R.N.I said...

umm ...

yer ker ...

Mimie.Candy Cane said...

hehehehe..macam ni punye gaya pun ade ke? sian suami n anak2..

pedoman utk ibu2 diluar sana.hehe

ai..jenjalan kat sini.

Berd said...

hahaha

kesian aku ngn si jamal tu.

desperate gila nak makan bini tak masak.

<>_<>

hahahahaha!

embun d tengah malam said...

hahhahah..lawak la ini kisah..macam2 hal la skang ni

Nerzhul said...

hahaha memang sangap la jamal.

Syarifah Nadiah said...

sama sama

nand nasyari said...

bahaya nih...sbb tu r byk kes cerai sbb fb..hoho

INTAN RH said...

potong jek wayar streamyx tuh..hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

haha...

dasyat betoi....

Sesumpah said...

adoy ada bini camtu yahh



=__="

::cdot the dot:: said...

laaaa.....nasib baik laki aku tak mcm tuh....restu laki tuh penting utk kita aktif fb ni...

HonEyBuNNy said...

waduhhhh..bibik gtu pn ada....cian laki dia..uwawawa

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

nasib baik dia suruh kau guna password streamyx..kalau dia soh kau guna bini dia kan parah..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
jane said...

bahaya tuh bini lyn Fb jerk
huhuhu

nasib baik ku tk minat fb
ngahhaha

semut sesat said...

ini ialah bini moden contoh

~kuyam~ said...

wohhh...ni dah parah...mcm penyakit fb ni

mira said...

ahaha.sian tol jamal