apa barang

Apa barang

Friday, August 20, 2010

aku, dia dan sesuatu

izinkan aku berbicara
sambil melihat gelora laut
adakah engkau mengerti
walaupun tanpa suara







cakap la kenapa diam ???

nota: kerana awak, aku sembayang sunat tarawih 8 rakaat saja

23 comments:

citahrudin said...

dah de suara pun mmg x buleh nak faham kadang2

elly said...

sakit perut ke?

Anonymous said...

Keh keh keh.

-berd

Aby said...

ape yang nak saye cakap?

::cdot the dot:: said...

syg dia?

enyheartsdiamond said...

toilet call lah tu :D

MOFASAD said...

ai tak leh cakap

taip boleh lah~

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Aduhhh .. tak bersuara pun jika kencang silatnya tak ke pelbagai impaknya! :)

nenek moden said...

blajar psycho ek?

mier@merr said...

laaaaaaaa....awat plak dah ni

ms.GrEEn said...

tu dia...sampi efek solat terawikh..padahal kalo die bersuara pon..mmg bukan buat 8 je ke? hehehe

beautiful_rose said...

kadang kala diam itu lebih baik.

FyZa said...

pergh! ko pnya ayt penuh madah2 b'helah..keh3..;p

lumut said...

kau perasan tak berd komen x gune akaun die??kesianlah kat berd..

jordan dah banned blogspot ....abesla lari peminat berd tu kan??

kau sedih x?

haha

lumut said...

sajak ni bukan utk berd kan??
utk aku kan?

♥xaturen♥ said...

hehe,..
saya tak mengerti apa yang kamu mimpi, dimalam sepi,..

;p huhu..

maCy said...

err?

Zakir Lazarus said...

assalamulaikum

silence must be heard

Senyap itu manisan bagi ku,
tunduk nafsu yang meronta kalbu,
telah hilanglah segala seteru, hingga beku kalam di bawah AKU

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

napa tu ?
citer sket ..

Zezebel said...

Apa dah jadi?

nadirah_nor said...

?????

TUKANG KATA said...

MADAH KAU NI AKU TERPAKSA AMBIL MASA UTK MEMAHAMI..

SUNGGUH KAU SEORG PEMUITIS..

HAHAHAHAHA

ciK LyndaWawa igUana said...

witir tak sembahyang la ye...=) ade ade wat solat sunat...hehehe