apa barang

Apa barang

Thursday, August 19, 2010

Bulan Puasa ni... Takde Nafsu Nak cangkul Halaman Rumah Orang .....Ada Apa- apa aku Boleh Tolong ( afandi rahaman )

Ahh... bila baca comment Afandi Rahaman... buat aku nak cangkul halaman rumah dia...biar ada kolam...baru susah sanak saudara handai taulan dia nak datang beraya...
buat la blog...senang sikit lepas puasa kita perang

Atau kamu ada masalah...maaf la nak raya ni..jika duit mintak maafla.. ko mintak aje kat lembaga zakat selangor...ataupun jabatan kebajikan,makil rakyat bn atau pakatan..tengah senang dapat duit sekarang ni...

comment beliau yang macam sakit hati kat sini 1


2 sini

3 sini


nota: Afandi adik perempuan ko mafuzah ,yang putih,leher jinjang hidung terletak tu dah balik ke ..kat malaysia...

18 comments:

maCy said...

eh? takut nak baca link tu, takut sakit hati sama.. huhu

elly said...

Dia ni kenal kau ek? Dia mcm tau je tentang kau dan 3 gadis nih..

p/s : sorry kepochi, sebenarnya nak tanya dari semlm dah...

sahromnasrudin said...

salam..semoga kita lebih berhati2 di alam siber ini

Berd said...

Keh keh keh. Brutal2 lu pun layan juga komen anon jenis macam tu.

White Bird said...

angin lalukan jer comment dia.

Nerzhul said...

bro kalo jumpa mafuzah tolong kirim salam ye. hahhaa

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kawan satu sekolah dulu

citahrudin said...

lek2...gua syak beliau blm cukup art dlm bab gurau2 nih..

ct odah said...

weh..aku bdk sombong dtg nk komen...tp aku blur...haha...

cemomoi said...

comei? kirim salam aku jugak

MOFASAD said...

hahaha... hidup ko diperhatikan~

haha

Dollars said...

Earn MONEY while surfing to your favorite site,playing online games. So what are you waiting for!!! Register now free!!! http://www.neobux.com/, Don't waste time because time is money.

Webmaster@Echam said...

Dia member ko ni kot... Sbb tu dia tahu semua hal ko...

¶A.K.I¶ said...

knp bro??
hahahah.. nti ak usha link2 ko bg tu~

¶A.K.I¶ said...

wa syak...
dia cemburu~
ahh, takyah syak2~
KONFEM beb!!

Mak Su said...

tak brp faham masalah sebenar, lebih baik maksu undur diri takut tersalah cakap

relevan said...

Gua sudah letak link blog lu kat terminal..okes..

elmo blurb said...

T__T

dah baca dari mula pon tak paham lagik.
sedih lah.
:'(