apa barang

Apa barang

Friday, August 27, 2010

HARI INI UNTUK SURIANA SIDEK... PUASA LE JUGA

27.8.10 jumaat 17.puasanya bulan

lepas sembahyang jumaat... gua gosok baju..
hari hujan..puku 4 baru hujan berhenti
masukkan baju dalam mesin basuh

tunggu Sue kat tesco Shah Alam pukul 5.30 ptg
sambil tunggu tengok buku komik ( baca free )
jalan jalan ..pusing pusing

pukul 6.12pm sue sampai tesco
sue pakai baju merah jambu..seluar warna biru lusuh
tudung warna hitam campur merah pekat nampak cantik ( tudung ke sue yg cantik )

tanya brayani mj katanya penuh
masuk kereta pergi kat 13 berhampiran tesco extra
ada kedai makan

D'LAWANG RESTAURANT &CATRING KAT SITU KAMI BERBUKA MAKAN Buffet MACAM MACAM ADA 24 HINGGIT UNTUK 2 ORANG

ADA BUAH ,ADA ME,ADA IKAN BAKAR.ADA BBQ,MAKANAN MELAYU BIASA DAN AIR SIRAP.TEH AIS DAN AIR KOSONG MURAHKAN
GUA MAGHRIB DI KEDAI MAKAN ITU..SEDIAKAN TEMPAT SEMBAHYANG

HABIS MAKAN SUE PERGI SURAU OFIS DIA SEMBAHYANG MAGRIB

PUKUL 8.15 PERGI MASJID NEGERI DI SHAH ALAM .SEMBAHYANG ISYAK DAN TERAWIH 8 SAJA

SUE BALIK RUMAH GUA SINGGAH OPIS UPDATE BLOG ..NANTI ADA ORANG MARAH


nota : EDISI KHAS UTNTUK SURIANA ...N3 LAIN PAGI NI GUA SEDANG BUKAK BUKU CATATAN LAMA PASAL PUASA
**NAPA JERAWAT KAT PIPI KO TU SUE TUMBUH TEMPAT YANG SAMA ..MUSKIL GUA... THANK SUE

60 comments:

elly said...

Sue balik umah lu sebab ada orang marah tak update blog? Sue balik umah lu?

Saje je tanya....hehehehehe

mier@merr said...

jerawat2 jgn sebut kuat2...sensitip~

elly said...

Wakakakaka..memang sah aku tak baca betul2 sebab concentrate ngan jerawat Sue...

Ko pilih la nak no berapa....letak kat mana2 ye...

p/s; dasat ko skrg, ada org marah ko tak update blog...hehehehe

LaiLiE iZaNi said...

normal la 2 da jerawat tiap2 bulan...heheheh

♥ shiMawar ♥ said...

haha..jerawat jugak yg dibeleknye ek.. :D kenapa x tanya masa makan berdepan tu..?

HonEyBuNNy said...

ish2...lain kali tanya la Sue...sbb kami semmua xtahu napa..heheh

elly said...

Mmg tadi kalau ko lambat lagi 10 minit aku marah...

Cik Akma said...

tesco extra sec13 eh? ade nmpak MSU x? hhaa~

little ain said...

hahaha jerawat tu yang die nampak.

little ain said...

btw, kamu suke sue ke?

yelah, dah boleh perasan jerawat sue tumboh kat tempat yang sama.

huhu no offence haaa.

Robot Baik said...

perasan jer ko jerawat kat pipi dia tu. kasi picit sikit, mujur2 surut jerawat tu. tak payah la guna Oxy nanti. haha..

adrinaqamarina said...

hye sue! hehe

afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

waarrgghhhh jerawat itu suka kat tempat yang sama lah agaknya tuuuu.... waarrgghhhh tak posa keee

Aidi-Safuan said...

ala, sue puasa ker? cam tak jer.. :P

Mario said...

ekeke...aku mmg dah hagak dah...tang jerawat jgk org komen...ekeke

Dark Half said...

huhu..sape pulak yg marah tu?
jerawat chenta tu, bro

white rose said...

ko ni prihatin la...
leh jadi lelaki yg sempurna...

hakhak...

cemomoi said...

jerawat ke ko tengok tu? abih la pala posa

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wahh..1bahaya betul

siapa yang marah tu?

Ferdinand said...

Siank.. maaf ajku telat... weew... bisa bahasa apaan aja toh hebat.... aku sangak cuma bahaya yg agak2 melayu hhe.....

klo boleh tau aslinya mana toh Sob??

محمد زهراوي said...

bro,tlg emel gua rstoran tu kat mana?

piewahid said...

jerawat edisi khas tu....:)

BalqisShafiqa said...

sebenarnya, sue yg cantik.
sebab tu boleh terlahir pujian. :)

محمد زهراوي said...

ok bro..tq..selamat berpuasa..

Lana~Bulu said...

balik umah ..tambah berapa rokaat lagi..tarawith nya bro..?haaa

Zezebel said...

Kenapa ada soalan pasal jerawat plak tu?
Hehehehehe....

saya_arief said...

24/2 = 12 sorang..
fuyoo..
beshhh..

|arieza| said...

ini brutalsolo sapa ya? haha ape2pun, jerawat sue mungki dah ada coordinate tetap :p hahaha

pakcik kordi said...

nice!=)

Cik Jari said...

jerawat penyeri

echah mashuri said...

samapai jerawat pom perasan naik tmpt same...heeee

cik bunbun said...

sue to makwe ke? brutal solo masih solo? haha

elly said...

Nak tumpang tanya....errr...aaa takpe lahh...

melur said...

Mengaku solo, habis sue tu sapa?hehe

ijad said...

bersemangat update blog bulan puasa ya..

tQah said...

nk tumpang 2 mangkuk bkn semangkuk...hihi

ahark...6_^

kak ina kl said...

org pempuan sensitif tau sebut pasal jerawat ni..lain kali belikan ajer ubat jerawat bagi kat dia

dylli said...

jerawat?
HAHAHA.. :P

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

hoho teliti btol jerawat kt lokasi yg sama pon perasan derrr huhu =)

p/s: kem slm kt sue

Tapak Kaki said...

ang dok shah alam ke? area mana bro?

relevan said...

Dating ke apa ni?..

syahira ariff said...

mamak kat kedai x marah ker baca komik free?

LaiLiE iZaNi said...

en brutal n kwn2 len jom join contest kami at http://armani-lly.blogspot.com/2010/08/akuchapterkamus-contest.html


c u there k...=))

DuniakuAbstrak said...

dulu adik aku kutuk aku sbb muka penuh jerawat..sekarang muka aku licin, adik aku sampai skrg problem jerawat tak setel2

mungkin kena puaka sumpahan jerawat

so moral of the story jgn hina manusia berjerawat

hahaha

EISENHOUR said...

perempuan dengan pink.
adakah pink itu untuk perempuan
atau perempuan itu untuk pink
curious.
(^_^)

kata kila said...

makkk, jerawatt,, sentapp.sensitip hokeh

Aya de Luna said...

jerawat aku pun slalu tumbuh kat tempat sama..aku pun musykil..haha..

bestnya makanan..

Faarihin said...

pergh,.. pi dating.. hahaha..

Nerzhul said...

sape brani marah. lu kan brutal. haha

ainz said...

Sebab kat tapak jerawat tu dah siap2 baja..sbb tu jerawat tu lg slesa dok kluaq tang tu..

Encik Tikus said...

MACAM ENJOY SAKAN LU HARI TUE ;p

FyZa said...

dating ke apa neh? sungguh aku x phm..haha

ahmad humairi said...

salam ramadan,

sesibuk manapon...x lupa tarawih..tu yang best tu...tahniah, selamat hari merdeka, selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

elly said...

Aikk tak tukar lagi.....

DDrfauziah said...

Aslmkm.
:) Hmmm ... terkejut dgn buffet yg terlalu murah ke yg senyap jer ni? Ke ikut sakit macam Kak G?
Apapun take care!

DDrfauziah said...

Aslmkm.
:) Hmmm ... terkejut dgn buffet yg terlalu murah ke yg senyap jer ni? Ke ikut sakit macam Kak G?
Apapun take care!

aleen adela akoo ^_* said...

keh3.isu jerawat memang misteri.

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat hari Merdeka

asuharAsuE said...

terima kasih singgah blog saya.
saya sukeeeee awak , eh salah, nanti sue marah...hahaha..saya suka blog awk.

elmo blurb said...

kem salam kat die. kompem cun, sbb ade jerawat. buat muka tambah manis dan cantik. i loike!