apa barang

Apa barang

Monday, September 20, 2010

aku sudah ada nuffnang balik

seperti tajuk di atas aku dah ada nuffnang balik...ni semua sebab http://ellyahawani.blogspot.com/

dia setting kan nuffnang tu sampai masuk pagi... sian dia... penat ma
pada adek farida thank sebab pernah setting kan dulu... korang bagi dua je la bila dapat cek..
wakakak wakakak







nota : pantun buat ellycop
kata dato hang jebat
botol kicap botol cuka
orang keling tidak beli
kalau suka sama suka
orang lain apa peduli


filam hang jebat arahan husin hanif

pantun tidak ada kena mengna ngan aku.. tapi ada yang kena ngan ellycop

33 comments:

MOFASAD said...

yey!!

kata kila said...

yey!!

kopipes ayat farid

elly said...

Ni aku jawab....

botol kicap botol cuka
memang keling takkan beli
aku cakap dia tak suka
memang dia takkan peduli

Simpan bunga dalam buku
Saje-saje buat penanda
Bezanya dia ngan aku
Macam kura-kura ngan kuda...

huh aku dah merapu dah ni....

adrinaqamarina said...

wah3. dah nampak nuff tu. tepuk3.


err. adik ko nak ke aku yang tak chun, rendah dan banyak cakap. haha.

eh nak abang dye la. :P

adrinaqamarina said...

opss. ada orang marah. kte cakap tak chun je bukan tak cantik. haha

oke. kim salam sama adik. apa nama beliau?

eh jup umo jangan muda dari kte dah ah. haha

adrinaqamarina said...

haha. nak gelak banyak3. aduhai. jauhnya beza 25 tu. err kalo adiknya 25, abang nya? 30? *jatuh kerusi

adrinaqamarina said...

haha. biar betik. wah, tahniah untuk diri sendiri. haha. aduhai. sengal je

eh adik yang lebih kurang umo dengan kte tak de ke 20 ke 21 ke?

Berd said...

Wah. nanti kaya lu akan lupa daratan.

luahfikiran said...

SALAM,
BAGUS LAH ADA RM MASUK. TAK TAHU MACAM MANA - NAK JOIN ATAU TIDAK ? BRUTALSOLO BOLEH BAGI ADVICE !

Abd Razak said...

Salam...

Pernah juga jadi ahli tapi memang tak mahu letak di blog..

ainz said...

Buatkan ain skali.. ;p

pisau belati said...

teruskan usaha...

Nerzhul said...

hang jebat pun suka makan kicap. haha

Emira Darmia said...

salam..
babae...n3 tu mmg la pendek...
dah mmg true story...hahahah...
nk layan ek...aku malas nk type..tgk la nnt if anything major about her life brubah..aku type ek

makdara TERDIVA said...

i luv kicap very2 much :)

T@sh Sch@ said...

uihhh
sensitip ooo perkataan kap-lam-ya-nga tu wooo

ermmm tapi betol ke
kap-lam-ya-nga xsuka kicap ???

ermmm

Fida Faizal said...

salam .
okay , pantun itu . bagus juga :)

~~Ciklinn~~ said...

hoyerrrr......

pantun ada kena mengena dgn tukang bakar org,... hahahha

lionteen said...

sila bkk email anda!

Ann said...

baru psg nuff ke? haha lmabt ar lu...

relevan said...

Bagus..jgn lepaskan peluang..

tiafazunia said...

nnt da cashout jgn lupe blanje aku!
:)
lalalaaalaa~

Pencacai Alim said...

aku takde..huhuhu

GaDis CoMeL said...

dah cash out nnti buleh lah belanja kan.. hehe.

asuharAsuE said...

nanti dah kaya bagi aku duit raya!

six.september =_= said...

aku tak bulih letak nuff kat belog sebab dieorg cakap url aku dah ada dlm dieorg pnya akaun

ntah la

nabilah said...

dah ada nuffnang,duit pun masuk lah pas ni....

frwls said...

masyukkk ah ni?

teddyuna said...

waaa.. xpernh dgr pntun tu.. first time dgr di blog ni

beruang said...

nuffnag 2 menda?

hamzah ian said...

keh keh keh.. gua tak paham ape..

ciK LyndaWawa igUana said...

tolong set untuk saya boleh...=( nuffnang saya tak naik2.....

puteri cahaya. said...

tolong click di blog saye.. hehehe :)