apa barang

Apa barang

Friday, September 24, 2010

Aku Telah Memilih

http://ddrfauziah2all.blogspot.com/

http://www.makdaraterdiva.com/

http://practicable.blogspot.com/

http://mildseven97.blogspot.com/

http://pisau-belatitajam.blogspot.com/

http://adrinaqamarina.blogspot.com/


NOTA : BAgi masa dalam 2 minggu mula selasa depan ..sebab raya masih berlangsung
yang dapat hadiah ni rajin rajin betulkan henfon sendiri... aku akan pos kan hadiahnya ..dalam masa dua minggu

sila mailkan butran lengkap kepada : brutalsolo@gmail.com

37 comments:

ana said...

tahniah semua...jgn lupa kongsi sket! hehehehe

adrinaqamarina said...

adrinaqamarina? wow! make sure hadiah untuk adik sendiri paling istimewa oke.

neway, shukran :)

elly said...

aku ada tinggal pesanan kat YM...

PnConfused said...

ingatkan nak pilih mana satu nak dijadikan teman hidup.. :)

makdara TERDIVA said...

opocot! terkejut mak!..terima kasih byk2..semoga dimurahkan rezki dan bertambah2 lg hendaknye lepasni..

:)

nnti MDT emailkan spt yg diminta..

ciK LyndaWawa igUana said...

woh.....kamu tak pilih saya!huhuhu

adrinaqamarina said...

oke. sempat ke sebelum 16 okt? sebab kawan kte yang last balik 16 okt la. area pj.

relevan said...

:( -- tak dapat hadiah..

kata kila said...

x dpt .sedih ah

Mak Su said...

oh.. wow! tahniah kat depa

saya sedih, sob sob sob

Aya de Luna said...

ingatkan dah pilih calon dah..

tahniah kpd yg menang..eh menang ke?? tahniah kpd yg terpilih lbih tepat kot..:)

LiNda said...

dah check
bulat bijik mata
kecik besor
kecik besor
tenung 10-20 kali

dah sah ! kompom !

nama saye takde ..

J@J@ / Bini The Rock said...

tahniah la juga dekat mereka2 yg terpilih!

sbnrnya aku dlm blur...sbb baru ni baca n3 kamu, tiba2 nama terpilih sbgai pemenang...

Pemenang kuiz ape ye?

MiMiEy :) said...

la ingat kan dah pilih calon isteri..
btw, tahniah !!

Sesumpah said...

tahniah muahahaa

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wa ketinggalan zaman...

alang said...

hehe. Thank ya bro. :)

p/s apasal gua rasa hepi mcm budak2 nk dpt duit raya. Adehh.

ikan emas said...

emosi ni...

jeles, geram n marah ni !

macamne boleh terlepas ni ????
(sebok bebno agaknya..)

tak boleh jadi....

lain kali buat lagi yer !!!

.sweet-ants. said...

tahniah3
x bksmpatan mau join

ainz said...

Xde smbungan ke cerita tu?tahniah kpd pemenang..hee..

Anonymous said...

pilihan jambul hang .. dah agak.. mau tua la ketiga tiga anak dara tu
err tak boleh ke ..hang minta pakcik chow tu bagi gaji lebih sikit...
sampai sekinchan cari aku

p/s Afandi Rahman

nabilah said...

tahniah2 kepada yg berjaya...:)

DDrfauziah said...

Aslmkm Helmy.
Sorry, ada tetamu datang di rumah sejak sebelum Maghrib.
W/pun lewat, Mama datang juga ni. Rasa terharu!
TQVM dear. I wl write 2U, insya Allah.

Tapak Kaki said...

alamak.. aku sudah terlepas.

aleen adela akoo ^_* said...

waa,apekah gerangan hadiahnye.nak tau nak tau!!hu3

.s.o.f.i.a. said...

aku tak dapat pun............!!
(sebab aku tak join pun)

J. Abdullah said...

kenapa gua takde ni? sedih tahu? hikhik.

anntaj said...

anntaj nak jugak...:)

BeJeRd In-Da HoUsE said...

???gua lost bro...

Mr Noble said...

tq2 nnti aku emelkan :D

meo said...

huhuhu.... adiah siot...

btw... ada entri khas utk bro...

http://freewebcomic.com/2010/09/siapa-menyamar-jadi-bro-brutalsolo/

ok... keep on blogging!

Nerzhul said...

cisss gua tak berjaya!! takpe takpe!! lenkali mesti gua menang! kahkahkah

tiafazunia said...

alamak!
gua telambat!
congrats kepada winner!
:)

Ann said...

eh ak tak dpt ke? hampa..

tp aku de ke masuk? aku lupa dh

GaDis CoMeL said...

gua redha je sebab tak de nama gua. huhu.

azieazah said...

Sedih tak dapat. hehehehehe...

KiLaT said...

Gua???