apa barang

Apa barang

Monday, October 11, 2010

Orang Cantik itu ,menulis semula (http://kaptenjuliet.blogspot.com/ )

Berbulan jugak menunggu post post terbaru dari dia... mula mula dari blog selepas hujan dan blog Gadis Polkadot... nak kata aku tak ganas ke sebab buat post untuk dia lantak korangla.. percayala dia antara perempun menarik yang pernah aku lihat ( kedua belah tangannya mampu menarik percayala )

ada gula di setiap tulisanya
ada madu di garis senyumnya
ada tersirat suka disana
ada tersurat bahagia disitu




NOTA : METELLICA PUN PERLU LAGU JIWANG UNTUK SIARAN RADIO INI KAN PULAK KITA...

56 comments:

mirachantek said...

no, nothing else matters..~~~

Nur Misnan said...

sweet....

MasZuber said...

wow..

beautiful_rose said...

wah..nak tgk lah.

kimmy said...

nak tambah pantun kat atas...ada taman bunga dalam hati.

ainz said...

Lembut jgk ht ko ni rupenye..hehehe..

Sesumpah said...

aku dah tgk, tp siapakah?


gf mu kah hee

citahrudin said...

tangan memang mampu untuk menarik..yeahhh

ribena.illina said...

wah wah wah. sape ni weh? berbulan2 ko tunggu. bagus ko! heee~

PinQib said...

haha.. cantik bahasa muuu

Mr feckry said...

jap gua usha betapa cantinye die

hiro said...

laki ke puan? gua nk masuk line ne..hii

MSOM said...

Milik Siapakah Brutal Solo ini?

elly said...

Ko memang jiwang.....tak leh nak komen panjang....

Mr Noble said...

jiwang itu adalah sesuatu yg subjektif :)

Cik Akma said...

woooo sape sape?

luahfikiran said...

SALAM,
CERITA LAGI ! SAPE LAH YANG BERNASIB BAIK TU?

luahfikiran said...

SALAM,
CERITA LAGI ! SAPE LAH YANG BERNASIB BAIK TU?

arboqskii said...

metallica?...entersandman best wooo..haha

Ann said...

berkenan kt tulisan jer ke? hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

=)

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

ade yang tersurat tersirat terselirat terurai jua... yang manis itu tawa...

bunga .. bunga plak ayat ko kali ni mungkin dalam hati dah bertaman kut....

.sweet-ants. said...

ehemm...
blog i camne plak? :)

pisau belati said...

ada manis-manis gula pada entrynye.
sudah tentu dia seorang yang hebat dalam penulisan.

*diera* said...

weewittt...

Faizal n Fashitah said...

aaaa...baru je jenguk blog tu tadi..

Kujie said...

suwetnya mcm gula kapas

cemomoi said...

tertarik juga aku oleh n3 ni

cik helena said...

siapa?

DDrfauziah said...

Aslmkm Helmy.
Sowee, dah dua hari tak berkesempatan ziarah. BZ mabuk makan! :)
Aduhhh jiwang pula lagunya hari ni! Mama biar orang muda saja ler layan. :)

GaDis CoMeL said...

kadang2 kena jiwang jugak. hmmm...

Cik_Noor said...

nak pi jenguk

cam best jew dr ayat2x en. brutalsolo

MiMiEy :) said...

jiwang kdg2 x pe..
hehehe

d_tieah said...

Cayalah..
Tabik sama lu bro..
Entry untk aku xde ke?
Haha..

aleen aiden said...

aku taula aku xmanes.tp en3 utk aku bile lg?keh3

melur said...

Biasalah..siapa tak suka orang cantik...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah...siapa lah tu..bertuah..

kak ina kl said...

wah pantun ni penuh makna yang tersirat..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

amboiii......


*dolu-dolu kita suka lagu unforgiven..

KiLaT said...

ntahh..
gua rasa macam ada yang tak ada.

~KiLaT~
ada-ada saja.

sahromnasrudin said...

dia nie laki ke puan???

Ciklinn said...

bikin hati tergoda2 nak tgok dia...hihhh

therosputih said...

must be something special

y@n@ M!B said...

percintaan alam maya?? ecewahh..tibe² aku senyum sorg² sambil rasa teruja tgk blog gadis misteri itu..teehee~ =p

Amy Syaquena said...

sweetnya...

jom join baby contest...

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

aibaks said...

aduh.. bagi sajak plak..

adrinaqamarina said...

wewit, bro sudah mula pandai berkata3 :D

mimizuzuhaha said...

metallica lagu jiwang pun sedap jgk..

kella said...

salam..

maaf dah lama tak menyingga ke sini.. ko aje asyik singgah ke rumah ku kan? terima kasih..

wah..tentang seseorang nampak?

kella said...

salam..

maaf dah lama tak menyingga ke sini.. ko aje asyik singgah ke rumah ku kan? terima kasih..

wah..tentang seseorang nampak?

siti murni said...

nanti nak g tengok...

makdara TERdiva said...

perempuan senantiasa menjadi inspirasi buat lelaki.. :)

beruang said...

dalam ati ada farmville

✿nenek moden✿ said...

maksudnyee..dia xtgl ngn family btol ek?

teddyuna said...

wah.. macam best ni hehe adekah anda jatuh cinta kepada mereka? huhu

Aya de Luna said...

entah kenapa aku rasa entry ni macam sedikit jiwang.. haha..