apa barang

Apa barang

Saturday, November 20, 2010

Angin

Gua ingin mencari nafas baru , gua sudah jemu duduk   Putra Heights. gua dah bagi tau tuan rumah.Alasan gua senang.. AntaraBangsa sangat dan  hight class..
Mana tak Antarabangsa ada Bangla ,Nepal,Indon,Myanmar dan Vietnam ... sesekali rasa macam pendatang di bumi sendiri ditanah orang.. 
senja permai sering terganggu dek mat mat indon sebok berlongok dan berlagu melepas penat.. bau pesekitaran selalu saja di cermari bangla dan nepal yang tak kenal ubat ketiak.. harapan ingin melihat gadis jelita melintas tercemar dek kerana gadis myanmar selalu saja meletak tepung kunyet di sebalik keputihan pipi yang gebu itu.. 
jangan cakap nak bela kucing kesayangan ibarat memberi protin tambahan kepada myanmar dan vietnam .Nak berfesyen lebih takut di cop Bangla dan Indon... 
Baru baru in kerajaan di bawah Jpm dengan pejabat icu pusat menambah baik tempat menunggu bas untuk memberi kemudahan  Bangla ,Nepal,Indon,Myanmar dan Vietnam.. ( projek untuk menghadapi pilahan raya dan peruntukan untuk bahgaian kata kotraktor yang dapat ) mana tidaknya hanya mereka yang menaiki bas sepanjang lalaun tersebut ..err mari melancung ke asia tenggara






Nota :.......................



27 comments:

adrinaqamarina said...

rina tak berapa nak paam sangat la post ne.

mode : demam~

ciK mOt ©™ said...

beh ar weii...umpama hang dok oversi dah...hahah...so tak yah la beria nak p negara depa...:P

ifah said...

haha.. memang antarabangsa

saluteee

elly said...

cari la area yang takde bangla. indon, myanmar dan sebagainya...ada ke? rasa macam takde je...area umah mewah pun ada...sebab ada orang gaji di situ....

Tambahkan keselesaan untuk mereka mereka yang suka melepak....

Encik Tikus said...

ohoh~ duk putra heights kea ? hehe

kakchik@ella said...

mcm kt opis lama akak, pusat bndr utara, kl. Kedai mkn pn dia conquer. Pastu ptg2 pompuan dia jln pakai kain batik ikat kt luar atas kepala bakul bwg!! Haiyoh ... Sbijik cam perkampungan diaorg. Sib baik dh pindah.

Nur Misnan said...

salam brother
memang antarabangsa der
ramai benor org asing lepak
kat are tuh.. kau nak berhijrah kat mana plak??

Mr feckry said...

lu naik bas tak

Syima Syaz said...

sekarang mesia dah jadi pusat antarabangsa dah senang citer

pembaris said...

Putra hights nanti boleh jadi little nepal kot...hoho

Marina Monroe said...

Jom duduk condo..
Kampung Warisan and Sri Maya di Jalan Jelatek, KL
tapi penuh dgn family Arab lah pulak, anak2 mereka dah tak pakai hijap,
cun habis...

Fiq said...

untung lagi duduk negara sendrik percayalah

thoyol said...

LOL,

Ko bukan a part of international community juga ker?

Haha..

miya said...

bro ni tmsuk lam golongn mana? bangla?

y@n@ M!B said...

putra heights mmg byk foreigner eh? huuu..sian kamu~ =P

BENA said...

nampak sgt ko ni anti betul ngn pendatang asing . hehehehe~

NAJ HEBAT said...

jom lah pergi bangla.. kita lak jual kapet. ramai2..


hebat!

malaysia... babai lah!

Abd Razak said...

Ermmm....buka kedai makan kat situ laku kot..:)

bobo brazil said...

lalu sebelah bangla lu kena pakai mask bro...

L0veLinkz said...

tingkatkan backlink dan visitor hanya copy paste banner sahaja dan simpan di blog anda....hasilnya nantikan ...
kalau rajin x plore banner kat bawah post dalam blog tu....satu persatu masukkan backlink....try la...thanks...

ckLah@xiiinam said...

Oowwh, ckLah laaaaagi tak pandai tinggal di bandar.

azieazah said...

I pun bengang, balik kampung pun ramai pendatang..

HonEyBuNNy said...

hangin btoi kan...bangsa sana sini..uhuuhu

mamai said...

malaysia truly asia hmmm mmg betul tu

MiMiEy :) said...

erm..konfius 0_0

ainz said...

erkkk...ko dok kat putra height keee????

miss nina said...

muhibahnya putra heights
ironi bukan, kebanjiran warganegara asing buat rakyat negara ni (boleh kata kita) rasa kurang selamat & aman damai.

can't they do something and show that they are concern about us?
macam Britain, Australia etc