apa barang

Apa barang

Wednesday, February 9, 2011

Dari Alam kambing ke America

Bumi ameraka  gua kembali..setelah beberapa tahun ,dulu gua belajar sekarang gua mengjar duit .. untuk kaya .Amereka adalah tempat yang sesuai... seperti yang kita semua tahu..gua bukan orang rompin  Pahang .jadi tak bertujuan untuk mengadu masalah yang di hadapi penduduk kepada yg berhomat MP yang sedang tinggal di bumi uncel sam ini.
Ameraka ,di sini kita perlu berdikari ini kerana banyak juga para penjahat yang berkeliaran mana taknya superhero sebok bercinta ,gua senariakan satu satu yang bercinta
Spider-Man Loves Mary Jane
Clark Kent and Lois Lane are among the best known fictional couples
x-men pun ada pasangan bercinta
captain Amereka dengan  Sharon Carter, alias Agent 13
Iron man yang ter gatal sekali banyak di punya awek..
kata orang se Brutal mana pun perlu bercinta...
jadi sesampai di amereka gua mencari masjid yang gua pernah singah dulu dan selepas itu menelefon bebudak melayu yang malas nak balik malaysia ..kerja kata mereka...




nota : nanti gua sambung singgah ..panas pulak suhu di malaysia ni ceh ceh







33 comments:

bujal X said...

ohoi!

lama tak berblogging?

amereka best kah?

kakchik@ella said...

gua rindu sama lu punya writing la beb. amereka kah?? Haha ..

little ain said...

lame tak update.

♥ manje ♥ said...

assalamualikum..

baru muncul... ke oversea ker? hehe

Kazaztan Team said...

panas??..panas neraka tu...(peace...)

kakcik said...

Panas ek?? Jom berendam dalam air banjir! :)

alien said...

ecececece
baru balik amereka cakap malaysia panas

echah mashuri said...

perghhh..rindu ah nak jalan sini..keh2..bkn panas lak.hot!;p

Isa said...

kat seksyen 23 shah alam kot...

JIJI YU said...

patot lame tak nampak lu..dok amereka ghupenye

Abd Razak said...

Baru 2-3 hari lepas mencari blog awak, tiada orang...

Pistachio said...

welkem back..

pembaris said...

lu kalau nak bercinta dengan pompuan lawa-lawa jangan berpakaian tak senononh macam hero2 amarika tu

beautiful_rose said...

wahh....sudah kembali lah!
mana dia ole2 dari amerika? =p

Semarak Api said...

weee...amereka..ptot lm nyepi..

sharamli said...

dan2 panas

cemomoi said...

kat sana pon takde JAIS tu yang tanak balik

Cikli said...

ultraman je yang takde awek.
takde saiz kot

Pena Marhaen said...

fuh!!..fuh!!..hembus habuk dulu,baru boleh komen..hehe.

patutlah dah berhabuk dan bersawang blog ni,gi amerika rupanya..hehe

ahsfantasy24 said...

hehe..ok la tu,
lw nk harapkan kite,
ade kluangman n tiongman ja, hehe~

Terjah anak mata:
Amaran, untuk wanita sahaja!
Holiday: Kau suka naik basikal?

Nerzhul said...

tak amerika la balik malaysia...

solo mum said...

patutla lama tak nampak.... makan angen jauh rupanya

Mr feckry said...

gua ingat lu dah buat kenduri

zul said...

smpikan slm kt obama bro

i am S!L4H.. said...

eheheeee...cuace kt penang ni pns....ngeee

gedek! said...

Oh? Sudah kembali 'beraksi' rupanya...!

mamai said...

jangan lupa jumpa kat Russia nanti

TheChekJah said...

hai orang amerika... selamat berkenalan... jah orang malaysia... hehe...

acap said...

x amereka la panas2

ghost writer said...

gua pon kat amereka..karang kita lepak sama.


aduh apsal ujan jer kat amereka nih...musim tengkujuh aper...

makcikkantin said...

org Brutal pon berchenta....BrutalSolo camna?

seniman jalanan said...

assalam...
melawat amerika...
semoga sukses...

ni pertama kali komen...
smpikan salam kepada melayu yg berjuang disana...
dn jgn lupa kongsi pengalaman semasa disana...

syukran semoga kamu dilindungi dan dirahmati allah swt...

Fa-T said...

brutal berchenta?
jadi brutalcouple @ 1/2brutal