apa barang

Apa barang

Thursday, March 24, 2011

Anwar yang gua suka..

Gabrielle Anwar


lakonan berkesannya dalam scent of a women dan manifesto  begitu menujakan

nota:
politik di mana mana pun ada.. politik ofis ,politik jabatan..politik orang wayang.. tapi dalam agama islam memang di ajar cara cara berpolitik

57 comments:

bujal X said...

anwar yang ni nampak titties!! saya suka~haha~~

perjalanan pulang said...

saye pun suka

Cikli said...

gua tak nampak, boleh gua camkan dgn tangan anwar ini?

Kakcik Seroja said...

Anwarkah nama dia? ;-)

ISA said...

Gua tak suka but I like...

Plain Jane said...

agak sexy jugak cmni. tapi kalo dia pki baju merah lagi aku suke.

p/s : tanak mengundi la yg akan dtg, umah aku tanah merah lagik!. kem salam gabrielle anwar tu eh. Sekian

white rose said...

hensem giler anuar ni beb...
tergoda aku...

Waqheh said...

anwar ni aku pun suka..ko mmg brutalololololo...cilakak haha

.drakula. said...

kalau free suka laa...hehehe

Dearie Pearls said...

auwwww.. sexi tau....
malulaaaaaaaaaah...

hahaha...

sharamli said...

yeah~

KakD said...

ayoyoyo tersentil sudah hahaha :P

Wahida Nasution Thakhrim said...

sengaja eh biar tersembul gitu?? tak ada sapa2 nak kasi 'pad'??

imah said...

huh??! teruja plak..

Nerzhul said...

wow

ina mail said...

makcik kurang minat orang banyak politik.

Unknown said...

peh...anwar ni nampak nampak nampak... err....aapa apa lah.

lain kali bagi dia pakai bra ya.

Puteri said...

siyasah syarieyah
=
politik islam

pisau belati said...

politik itu sama seperti golekkan bola.tidak pernah tetap.

Marhaenonymous said...

kalau anwar yg ni jadi calon pilihanraya aku bagi 2 undi..hehe

cikpia said...

pak aku anwar gak..... ko suka pak aku tak??? he he.....

HEROICzero said...

dan kita semakin angkuh dengan mainan politik kita.

mae said...

pilih lauk nasik campur pun politik gak....

Mr feckry said...

ala, gua tau lu nak tulis pasala nuar brehem kan...kan..?

saharul said...

bertapa ralitnya gua memandang anwar nih....fuh

Unknown said...

gua dapat bace maksud lu sebenarnye

alien said...

anwar pun pempuan

faiz said...

kalo anwar ni sume org suka la ni..heheh

uncle gedek said...

Gua dilahirkan untok suka....

Maklom lah... sindrom 'life begins at forty...'

Noor Fatin said...

seksi weh. hahaha.. nampak!

whitecappuccino said...

hohoho...seksi meksi laa.

ghost said...

gua memang suka dia pakai baju tuh..siyes beb.aku leh fokus betul2.

politik untuk pihak lain salahkan pihak lain.

mr.syazwan said...

pic dia pun menujakan ku..

^_^

BonekadalamChermin said...

ah..!
politik boleh jadi bagus
tanpa salah guna kuasa



tapi

mampu ke tak salah guna??

hahaha

Melle Abadi said...

anwar menarik

gadisBunga™ said...

politik kotor memualkan. hu~

cek chun said...

tak bley blah sunggoh rasional uncle gedek.

cekang semacam.
guwa pun impressed!!

Hantu Kak Limah said...

hahahaha...makcik terkesan..anwar...anwar...seyes politik blog lg mnharukan..hahaha

azi nur said...

ok...begitu...semua mainan politik..

hampe ...

afrohead said...

perghhh bernafsu gua tengok dada beliau. hahaha

Murni Alfathunnisa said...

Anwar jugakk?? uhuhu...tapi Anwar yang ini mesti ramai suka..kan..:)

Kamsiah yusoff said...

aii..pak lebai pun boleh tergoda kalau mcm ni...:)

ENCIK TIKUS said...

jadah ape woi

terokai seni said...

rsak la orang kita berpolitik

Fasihah Supian said...

ko memang suka kan sexy sexy ni kan...........
































panjang gila ko komen aku ye............






















aku nak komen panjang2 gak. tapi xtau la nak cakap apa.........nasib baik kau bukan suka anwar ibrahim,lau tak aku cop kau gay! >>.<<

KUREKURE COMEL said...

mmg kotor....ibarat lps membuang...tp tak basuh...


cmne tu....hihihi...

kotak said...

hahaha..serius!! bila baca tajuk,aku ingt anwar yang satu malaysia kenal tu. sekali..lain da..

Perantau Jalanan said...

mmg gua pun minat. tak tipu.110% minat!!

Anonymous said...

Aslmkm.
Tu yang banyak peminat! :)

NOTA: Banyak haru: Gara2 Melayu dikategorikan Muslim ... ramai terus keliru & bercelaru!

eszol raar said...

anwar bogel mana?

said...

biruuuu

hehhehe

(^^,)❤..

sahromnasrudin said...

mana BRAzil dia ??? huhuhhhh

hentakbelipat said...

kalau anwar mcm gini gua suka lima ratus kali

emarieys said...

lelaki memang sukalah..tgk fre..ahaks...

solo mum said...

terang mata jejak malaya.....

Hazryzal Hamid said...

eh!..siyes aarr, knape mate gua tak bekelip ni?...

Ct Kamila said...

=_="

tutup mata. gambau seksa!

haha