apa barang

Apa barang

Wednesday, March 23, 2011

Scent of a Woman




pic terima kasih lebai googel



Actress untuk Kulup De Niro


nota :
ada sedikit macam blog begins at forty
kesian melayu


37 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Tak payah kalau makcik jadi lelaki china , hongkong X tak tahu wat kerja harap putih je. 3 kebawah tip top.

kata kila said...

apesal melayu murah

melle said...

murah gila melayu

Cikgu Jang .. said...

barang melayu x laku ke?

HEROICzero said...

<< check wallet.

ok.

tunggu cukup bulan.

Isa said...

simbolik... betapa murahnya maruah melayu... hahaha...

ketuanan melayu tak nak perjuangkan ke..????

.sweet-ants. said...

malay girl patut 50,000
sbb malay girl kaya dgn adab kesopanan

cemomoi said...

melayu jual borong je ke... pasar malam!

Chik Att said...

murahnya .....
apa lebihnya rusia tu hahahaha

Ayuni said...

something sarcastic!

W S R said...

kenapa yek cakap mcm nie..??

Ok, jom kita pandang dari sudut lain..

bila malay girl tu murah at least perception pelanggan terhadap service malay girl td buruk, then kerjaya Malay girl td pun tak boleh cari makan..

Tapi...

Rasanya pelanggan akan pilih yg murah kan..??

adan said...

murah gilerrrrr melayu er... ish..ish..ish...

Pena Marhaen said...

gaji keluar nanti kita pergi sama ye..hehe

gedek! said...

Perbezaan harga tu di ukur mengikot skala apa...?

Bangsanya?

atau

Servisnya?

Wahida Nasution Thakhrim said...

termurah sebab servis tak mantap ke?? atau pun tak seputih china, hongkong dan russia??

mae said...

esok gua keluar rally untuk menuntut hak bumiputera....sepatutnye harga bumiputera lebih tinggi dari non bumi....

cek chun said...

aku rasa sebb gadis melayu malu2..

CassiaSiamea said...

murah kerana kemurahan maruahnya..
harganya menjadi mahal kalau pandai jaga harga diri..

ayunda maajis said...

ahaha murah la..sebab barang senang dapat kot..

Cikli said...

murah ni kes main timbang kilo

Nur Misnan said...

mcm2 jenis ada kat pasar malam.. hahaha

Russian paling maher zain..
sesuai ler tuh...

MOH KEMBARA said...

Salam, pompuan Melayu yg mahal keja dgn gomen...gi ceramah politik atau main filem porno.

♕ Mr.IX ♂ said...

yang melayu tak kena cukai....haha! yang lain smua ada duti import kot..

JIJI YU said...

kat mane ni

puteri said...

ni kira hrga org ke hrga otak ke ap?

bro.. pasni nk kne wt entry psl bro, aahaha.. kontes cik cempaka lew..

hi..

nk goreng apa ya psl bro brutalsolo yg xbrutal ni?

:D

kella said...

aduii.. paling murah ke?
cisss..

bunga said...

murah...

mie said...

wow!!
russian girl..
heheeee

imah said...

patot melayu itu tiada dalam senarai..

Waqheh said...

yang kencing beraknya tak berbasuh mahal..yang kencing beraknya dibasuh jadi murah..ada sesuatu yg tak kena di situ..mari kita selak robek dan korek tgk apa yg ada pd mereka..

white rose said...

melayu tu ade less lagi tak?

Republic Aku said...

dia salah tulis tu selalunya 1800!

Cik Akma said...

LOL!

MAPPIAU said...

wah yang melayu tu tengah ade sale ke tuh, murah pulak :P

-HanaMichi- said...

bak melayu...murah...heh

NOOR FATIN said...

melayu paling murah! whoaa

gadisBunga said...

rusia tu best sangat ke?