apa barang

Apa barang

Tuesday, May 3, 2011

bagai mana hacking prepaid masuk Rm 5 ringgit tapi buleh call sampai ke mati

tetiba saja line pospaid gua kena bar time cuti cuti malaysia.kalau kat s.alam buleh jugak gua berkeras membayarnya. gua toupop line prepaid gua maxis dan digi.. tak sampai satu hari kedua dua  prepaid habis isi 10 habis isi 30 habis.. di belasah oleh anak-anak buah gua yang turut memeriahkan cuti hujung minggu

menung jugak gua ,ada tiga line pun tak buleh nak call...ni line pone ..bukan tiga line yang ada salam pelik pelik tu.. jika ada  credet pulak bar line digi kat rumah gua, tak berapa nak stim..semua benda bikin hati panas

cuti cuti malaysia, hujung minggu ni gua habiskan dengan mintak pegesahan pelbagi ,borang borang yang perlu di tanda tangan oleh pihak berwajib ..bersungguh gak gua dalam bab mahu berbini ni..

bila senja menjelma, matahari hilang entah kemana gua ke surau kampung magrib dan bersambung hingga ke isyak .. habis sembahyang gua jumpa dua tiga ekor puaka puaka yang menetap di kampung ..habiskan dalam sepuluh dua hinggit, balun air kopi teh dan milo di kedai janda awal 25 tahun

malam sembang sikit sikit dengan tengku bonda ,tengku bonda bagi nasihat gua dengar,jika tak mau dengar gua cakap mau tidur besok mahu balik Shah alam

Apa korang tak paham -paham gua mau tidur ..tak adanya nak hacking hacking prepaid ,dosa nanti gua tanggung sampai mati....
dah dah gua mau tidur

27 comments:

Prince Halilintar said...

cett..tiaph tertipu rupenya..haha..ingatkan betul la tadi..haha

JIJI YU said...

gua rase kalo gune digi easy..ngn awek leh kol sampai ke mati

kella said...

hahaha... gila laju aku membaca hingga akhir kot kot ada cara nak hacking! huhuhuhu.. hehehe..hahaha... :p

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

kurang asam!!

ama said...

aku baca tajuk dan perenggan terakhir je. Dah tahu benar menipu

MiSzy DiaN said...

ceyhhh..
ingt betul2 daa tadi tue..

Mommy Fara said...

dah agak sgt =)

erniemusliana said...

serius bc lelaju sbb na tau....sekaliiiiiiiiiiiii...kene tipu =.="

aNiS tHe BumbleBee said...

cihh..pulun laa aku baca mcm nak mati.ngeh3x!

Aida said...

haha..

Daddy Ziyyad said...

apa barang pre paid..

pakai postpaid

cakap sampai lebam!

~haha

ayanuts said...

he..he..tajuk entry tu menarik perhatian utk org baca

d_LA said...

kalo boleh aku xnaklah..nt mati sbb cakap lama sgt..hahaha

Abd Razak said...

Dosa tau menipu hehe

Cik Bidadari said...

tak baik tau tipu... tuhan marah tau... lain kali jgn wat cenggini tau... nak tidur tidur ajalah... tuhan marah tau tipu orang

cemomoi said...

orang kata pakai hot tiket jimat gila...

Ummu~Ishak said...

sedang frust kerana brutalsolo akan jadi brutaltaksolo

sharamli said...

eleh..dah agak dah

NOOR FATIN said...

caisss. apsal asyik tertipu ni. haha

Rozami said...

betul ni nak kawen

Cikli said...

lu dah check HIV belum ni bro?

Nur Misnan said...

choiiiii.... hampeh
baru nak try.. hu3

Cik SHiNJU said...

chaittt...tertipus..
sape xnak topup 5 hengget guna smpai mati...

ghost writer said...

dah tuh...gi lar tidur cepat.

3 line dengan salam yang pelik-pelik..?

ouh gua faham!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik penguna tegar postpaid, lagi jimat dari prepaid.

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL said...

dear b.r.u.t.a.l.s.o.l.o yang tak lama lg pasti menamatkan zaman s.o.l.o nya... selamat hari lahir semoga berada di dalam rahmatNya selalu...
p/s : samalah umo kita!!

nyanyisunyi said...

terkena gak..