apa barang

Apa barang

Monday, May 2, 2011

Bagaimana nak right click, pada blog dan web yang tak boleh right click

boringkan bila kita pergi sedang syok syok baca blog kita nak right click tak buleh
sapa yang tak suka blog dia kena copy jangan berblog ya tak ?
mula mula gua bagi yang mudah mudah..
sekarang korang copy benda ni..


http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/12572/righttoclick-2.8.5-fx.xpi

24 comments:

Cik Bidadari said...

habislah dorang yeak.... heeeeeeeeeeeeeeee... mujur kita takda

gedek! said...

hacker sudah?

Isa said...

jangan right click... hahaha..

Miss Tira said...

Nak copy apa ea? Kebanyakan blog yang disable right click semua entri peribadi je. Pasal hal sendiri. Hahaha. :D

gadisBunga said...

haritu try ikut tutorial disable right click suka2 aje. tapi sekarang dah tak reti dah mana setting dia segala. ngeee~

Mr feckry said...

ala tulis le sendiri

Mr feckry said...

ala tulis le sendiri

ghost writer said...

sentiasa ada lawannya...

Abd Razak said...

Sila right click di blog saya..:)

Rozami said...

ada ker org copy blog?

ama said...

ni sekarang apa? Nak jadi hackers? Batu api supaya boleh menyerang right click dengan mudah? Ehheh

cLovErX said...

selalu nk right psl nk bkak another link dkt tab lain,so bile tkleh nk bkak new tab, simply hold "ctrl" then click on the link... tuan empunya blog tu perasaan org nk cilok die punye.mcmla xleh..highlight then ctrl+C je...

JIJI YU said...

engko penyelamat

sharamli said...

amb0i

ayunda maajis said...

jangan folooooooo..tak baek woo..repot kang..ha repot kang..wahaha

areleaf said...

ni jahat pesen baru ke?

Cikli said...

err..sapa-sapa buleh explain. wa tatak faham la. apa tujuan, untuk apa. apa kesan. selain copy gambar...

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

hehe.. blog saya nak rit kelik ke nak lef kelik ke kaki kelik ke, kelik la, haha bior bepaedaaah!! kuang kuang kuang (nada brutal x)

~Nabilah~ said...

x pyh disable right click...hihihi

Prince Halilintar said...

hmm..mcm2 cara boleh copy sebenarnya..hehe

bujal X said...

alang2 tak ble right klik baik terus disabled je kotak komen sekali~baru la keren~~

kata kila said...

miahahhaa.... jarang nk right click

republik n9 said...

hahahaha best ape orang copy blog kite, tanda ade orang hargai karya kite... hmm kite bakorr hahha

Semarak Api said...

alaa..kalo nk click link kt blog yg disable rite click tu,tekan jela scroll kt tgh mouse tu..trus open new tab :p