apa barang

Apa barang

Thursday, May 12, 2011

cabinet yang class

                                
                         ( akak joye murong seorang carpenter yang palang gua salut )




" ,helmy ini cebinet akak kasi bikin free sebab lu ,mau kahwin maa..jangan risau akak kasi bikin yang ada class punya..." kata akak joye murong

"biar betul kak ,mahal ..,ikut saya tak mau cabinet cabinet ni..tapi mei9 ,nak sangat pasang cabinet ni " kata gua sambil tak jadi tulis cek

"betul, ini cebenet akak buat  class punya untuk lu.. " kata akak joye murong

" betul ke..cabinet sekarang  ada class ..tengok macam tak okey jugak " kata gua sambil minum milo sekotak

" ini budak betul ,tak sayang mulut..lu mau kahwin jangan  sebut pasal politik .,kotor ..kita buat kerja cari makan sudah" akak joye murong nasihat macam emak .emak



Nota :
ofis beliau di puchong kinrara.., carpenter perempuan dan keja beliau cantik dan kemas

nota:
mungkin akak joye murong ni suka baca laman muhandis,sebab bro cikli ada gak nasihat nasihat  cam gitu..thx bro

26 comments:

imah said...

BUAT UNTUK AKU SATU KAK JOYE ^^

Republic Aku said...

ala belasah je laa,nanti mengomel org perempuan tu...hehe

ghost writer said...

kalau akak mesti dah kawen ye dak..

Ries Lee said...

akak buat kerja kayu.
memang cool.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cabinet kayu , mesti mahalkan.

Berto said...

kompom dari IKEA

Cikli said...

bro,
nasihat gua.
kalau nak kawin jangan asyik minum milo banyak sangat.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

peh.. pree betoi ke

gedek! said...

Impikan kan menteri kabinet baru....

cikpia said...

kalau aku kawen nanti bley dapat kabinet free gak ka????

ayunda maajis said...

free? amik bro..rezeki jgn ditolak pastu mintak yg special design punyer..kehkeh

Solehah said...

macam mana tu nak mintak free jugak.hehe..

JIJI YU said...

ko mengayat ke..

gadisBunga said...

aku nak jadi menteri kabinet!

ahmad humairi said...

owh..kabinet yang pegi sekola???

Fadzli Amir said...

Sekali perempuan buat kabinet....apa salahnya kan Kak Pidah pun penah join kabinet...

Mommy Fara said...

rezeki

deAnza-wAnda said...

heh... nak tempah jauh woo...

Daddy Ziyyad said...

kabinet sekarang memang takde class.

mOon jOhari said...

2-3 kali mOon baca baru faham...adOiii...bengap betOi mOon ni...!

Pena Marhaen said...

tak sabar nak tengok barisan kabinet bertukar..hehehe

Cik Bidadari said...

org perempuan buat apapun memang sejak azali kemas dan cantik okey... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

makcikkantin said...

Eh eh eh, bila nak kawen ni?

AINNZ ABIGGAILL said...

palang pun boleyyy :]

Zezebel said...

ok tu, dapat hadiah awal-awal..hehe

Azizi said...

tahniah bro...gua bru folo ni blog,lu pki isu kabinet rumah buat modal kias.hahaha