apa barang

Apa barang

Wednesday, July 27, 2011

monkey bussnise





Ini lah benda yang gua carik kat usa dan uk . mula mula tu gua buat perniagaan ni main- main tak sangka jadi pulak.
pelangan utama gua arab,jepun korea dan thai
benda ni untung tak ingat.jual emas dan intan utung tak macam gini.
kalau untung memanjang ada harapan kawen satu lagi ni

nota:
tapi bukan semua benda kita main jadi kan ?

26 comments:

Waqheh said...

barang baik tu bro...bpa kali gua sound lu..p amerika dptkan utk gua levis 501 big E dark blue...

kakcik said...

Syukur Alhamdulillah bila bisnes menjadi. :)

Mr feckry said...

steady, rezeki anak2 le tu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Waqheh
-sound gua..ok

Mr feckry
gua belum ada anak baru kawen dua bulan maa..yang ada buah saja

Mommy Fara said...

Oh, jual t-shirt.
Ada t-shirt 3/4 sleeves the smiths tal? kalau ada, quote price pls...

serius nie!

Nerzhul said...

baju raya

FasiHaH SupiaN said...

rezeki tu bro

alien said...

alhamdulillah...

Bidadari Syurga said...

satu lagi? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

bujal X said...

t shirt kah?

Prince Halilintar said...

wah..ade niat nk kawin lagi tue..heehee

deeya said...

gua punye mane ? gua nak 1 free ! tak kire ah . haha ~

nak satu lagi ? pikir lebih patplohpat kali dulu okey =)

nurniyusoff said...

mane tshirt saya wak?
lama dahhhh tunggu.

ahsfantasy24 said...

bile ahsfantasy24.com nk ade
rzeki brutalsolo kasi 1.. heheh
gurau je.. slamat maju jaya :)

Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
2. Mungkin ada masa nanti blogger akan kejar draft.blogger!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!

makcikkantin said...

Wah brutaltaksolodah bukak 'kedai' tshirt pulak! Ada yg gambaq camera tak?

|arieza| said...

wah bertambah rezeki, bila nk dpt baby pulak? heh3

cikpia said...

ada bawak balik keychain untuk aku tak............???

Cikli said...

hitam sesuai utk bro gedek!

patungcendana said...

kawin satu lagi?...aku tak tahu pun kau dah kawin...:-(

Abd Razak said...

T-shirt warna kuning ada ker?

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yob Tak Solo, bagus ada cite2 nak kawin lagi...semoga dimurahkan rezki!

senyumSOYA said...

rezki dah bertambah.. uncle bile nk kasi stu baju kat sini? heheheh~

gadisBunga said...

jadi bisnesman mmg best. :)

prelovedlinalah said...

ade keje kosong utk aku?

Cik Ina Do do Cheng said...

ada nak pakai sales girl tak?

Robot | Sakti said...

lawa-lawa koleksi bro.

gau pun suka collect baju-baju, tapi lebih suka baju kain 5050 dengan baju band vintage.

:)