apa barang

Apa barang

Monday, July 25, 2011

Petua untuk lelaki panjang umur ..jangan bawak bini, bila keluar negeri

Gua sekarang bersama cupcap dan mei9 di Leeds, West Yorkshire. cari barang untuk perniagaan . kalini cupcap dan mei9 ikut tak dapat gua nak mengayat sepatah dua anak mat mat salih yang sopan sopan di uk ni..

mat slaih di uk tak sekasar di usa..

tapi nak certa apa bila bini bini ikut.. rasa macam pergi uk nak balik hari je



nota:

kalau ada pintu sesuka hati doremon lagi elok..cepat sampai rumah ni

29 comments:

Mommy Fara said...

Anak-anak mat salih je? Anak-anak negro?

Kuikuikuikuikuik.....

afandi said...
This comment has been removed by the author.
afandi said...

setan ko yang ajak bini pergi sekali hari tu.kalau korang semua nak tau mei9 tu baik orangnya. Bos aku tu

Bidadari Syurga said...

alololololo... takda maknanya bro... umur panjang konon.

p/s: kalu nak nakal tu nakallah juga. takda maknanya berubah. baru sedar uknya gegirl sopan ya? rugiiiiiiiiiiiii...

Nur Misnan said...

kau nyanyi jer lagi nobita
sure dia dtg dgn pintu ajaib...

anyways mat saleh di UK lebih nachos
dai US..

Prince Halilintar said...

dah ade bini kene jaga la hati die bro..klu xde boleh la nakal2 sikit..kehkehkeh

JIJI YU said...

hehe..leh mntk petua nk jg bini tak

imah said...

boleh apply untuk perempuan juga ke?

alien said...

keh2
keh2
apa bole buat kan
nasib badan

ikan emas said...

hah..ni lah sebab bini tak caya !!

deAnza-wAnda said...

amboi2..

CassiaSiamea said...

sayangkan isteri tinggal tinggalkan~~

biar rindu~

atie said...

tinggal bini bejalan rugi le bro...

senyumSOYA said...

ohh uncle!!
nk report
nak report...

heehehhe

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

padan muka .. kah3

ORLANDO AHMAD said...

pegi bawak sape suruh...

Cikli said...

gua ingat lu minat cina je bro. sori ye.

Norhafiza said...

kuikuikui...hihi

Pena Marhaen said...

wah!! ni petua yang bagus untuk di amalkan ni..hehe

aleen aiden said...

hahah,siot!
klo wa jadik bini lu,dan wa bace en3 nih,memang lepas nih lu pegi2 mane2 wa ikot.bior lu rase!hu3

gedek! said...

setuju

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

heeee

Cik Ina Do do Cheng said...

aleen jom kita beritahu isteri dia blog brutal solo .

gadisBunga said...

kirim FM.

ngeee~

hafiz said...

Baguih la..Kat UK kira ok lagi la...

ayunda maajis said...

bulan madu eh..wiiiiii...next time nk ikotttt..

nurniyusoff said...

awak ... nak ikut

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum, Bagus gak ada 2 bodyguard tuh!

prelovedlinalah said...

pintu doremon kunun. haha