apa barang

Apa barang

Tuesday, September 20, 2011

Mengcat warna pagar untuk pengundi di atas pagar

Dalam musim raya ni ,gua akan pastikan gua ada bawak tong cat  ,dalam bebrapa liter  warna biru muda, hijau alam dan juga merah putih..
Gua saja ziarah orang orang yang duduk atas pagar tak ada warna ni..dengar kabo banyak duit
bukan apa  selangor ni air free...
kuala selangor dan sungai besar maju
masuk saja u dapat duit..

Gua cuma berharap pakatan rakyat ,dapat memberi maklumat dan info berserta ilmu dengan betul


nota :
Rasa teringin gak pergi tempat urut kaki yang banyak di selangor tapi bini -bini gua tak bagi ..ceh

19 comments:

karl said...

biarlah dorang cat sendiri pagar dorang bro. pandai la masing2 nak pilih warna apa nanti

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina duk selangor, ko nak ilmu apa?

gadisBunga said...

tolong bawak cat kaler pepel bole?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gadisBunga said...

tolong bawak cat kaler pepel bole?

boleh sayang,utuk awak apa saja

blog-tips-kurus said...

meh le urut refleksiologi kat Mara-support biz org cacat penglihatan. :-)

bujal X said...

kuala selangor da ada wayang dengan mekdi tahu!keh keh~~

diana said...

suruh la bini urut kan...

Mommy Fara said...

Hehehehe...tak boleh blah jawapan utk gadis bunga tu...

Cat warna pelangilah...

alien said...

urut kaki kat kompleks2 kan ada
salu aku nmpak kat giant..

haaa.. kat masjid shah alam ada, pengurut dia OKU

Prince Halilintar said...

klu bini2 xbagi kasi kawin satu lagi la...haha:p

ORLANDO AHMAD said...

pagar gua pagar kayu, nampak klasika

cemomoi said...

dah lama tak bayo bil ayo...

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Brutal tak solo,
ada 2 bini kalau tak mau urut "Ana kawin 3 lah...!"

Cikli said...

no such thing as atas pagar. itu istilah untuk kelihatan cool.

imah said...

woa!! sungai besar pon masuk list la!! kampung imah tuuuh ^^

HEROICzero said...

sekarang selangor pun dah makin banyak pusat urut . apa cerita ?


=)

kueh bakar said...

betol ke ko kawin dua?
muda2 da kawin dua.
superduperbumper!

delarocha said...

duk atas pagar ni best kot

♥ manje ♥ said...

beli aje mesin urut... heee ~