apa barang

Apa barang

Wednesday, November 2, 2011

gua berdoa,semoga selepas balik dari haji, pm najib dan rosmah akan masuk pas

Balik dari haji ,pm akan tentukan tarikh pilihan raya .
pakatan rakyat mesti bertanding jugak dalam pilihan raya kali ni .
gua harap pakatan rakyat akan Boikot pilihan raya yang ini ,bukan apa penat la buat bersih 2.0
tapi itupaun kalau pakatan rakyat memikirkan kami yang kena gas dan air masa bersih dulu
tapi kalau pakatan rakyat sebok nak jadi Mp apa buleh buat



Nota:
dah lama dah... dah lama dah ..dah lama dah..gua tak ada masa online

23 comments:

Kunang-Kunang said...

InsyaAllah, semoga doa dimakhbulkan.

Nur Misnan said...

Rosmah sure teringat2 pearl set yg dia pakai tuh.. hik3..

Prince Halilintar said...

xde mase on9 pun sempat lagi update entri baru tu..

Zie said...

xpe kalo bleh update kadang2..biasa la,ada kehidupan baru,ngan keje lagi..komitmen terbahagi-terbahagi..

Faaein Talip Roy said...

Aminn.. aku sentiasa mendoakan..

orang suda berbini dua.. pastilah busy. eh ker. sudah mahu tambah lagi? hahaha.. Brutal solo.. entah bila nak tukar solo tu bro? ;p

aiko kato said...

hehs...i do care less about their political belief but i do hope ALLAH buka kn pintu hati mereka, bersih kn hati mereka and kindly be more BERSIH and no more corruption..;)

amin~

Cik Ina Do Do Cheng said...

semoga abang ajib ngan kak ros dapat hidayah.amin

cikpia said...

aku nak aminkan jer.....amin~~~

Ummu~Ishak said...

nak doakan rosmah tutup aurat pasni

gadisBunga said...

heheh~

Cikli said...

lepas melontar di jamrah mesti depa tak ikut hasutan iblis lagi...
better malaysia ahead.

kakcik said...

Tadi ternampak kat tv, di sana pun dia masih tak simpan jambul. :(

Muaklah dengan wakil rakyat yg dipilih rakyat tp berlagak lebih dr tuan besar - tak kiralah dari parti mana pun!

imah said...

hahaha.. nak comel je post nih..

ape je yang saya tau pasal politik dengan hanya umur mcm jagung yang taknak masak..

hehehe

atie said...

....tapi saya tak suka derang masuk pas..... nanti rosak pulak parti pas kerana pas tak guna duit .........

Bidadari Syurga said...

ya dah lama saya faham... awak byk comitment...

Alif Amin Othman said...

Gua 'harahap' Raedaharahap boleh nasihatkan Rosmah.

panahpetir said...

nurni nya blog, ada lagi ke?

-fan nurni-

sehasta mungkin said...

Amin.....

solo mum said...

malam ni 10nov, tn aji pm kita akan turun ke sek kg jawa klang meraikan deepavali 1 Mesia.... dengar2 bajet prog 5 juta tuhhhh..
jom turun ramai2 makan free & peluk2 pak aji & mak hajjah kita ambik berkat

Kimmy Kazuma said...

"dah lama dah....." haha lama tak dengar yang tu. Persidangan tahun berapa ye...

cemomoi said...

dah bagi jalan time aji, jalan terus dalam lurusssss

c'axoera said...

heheehe

Azizi said...

1st lady cute pki uniform haji...hakhak