apa barang

Apa barang

Friday, December 9, 2011

Brutalsolo akan bertanding pada pilihan raya umum ke 13

gua akan bertanding pilihan raya akan datang sekiranya  dicalankan oleh parti dan di persetujui oleh  pucuk pimpinan dan di sokong akar umbi..

gua adalah calon Winnable candidate..gua  rasa la..he he




nota : kerbau pendek

13 comments:

kueh bakar said...

mahu kawin lagikah ???

haha

senyumSOYA said...

heheheh..calon mantop ni uncle..heheh

Mr feckry said...

pening la kepale nanti

Bidadari Syurga said...

tak baik goreng tahu...

Cikli said...

lu kena sumpah baiah dulu.

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Brutal, at least ada 2 undi wajib dan pasti dalam tangan...ye dak?

pembaris said...

gua kalau nak balik mengundi gua nak claim tiket kapal terbang kat lu

konde said...

congratz lah :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

:: Cikgu Wiween :: said...

haha

c'axoera said...

hahah saya pangkah! hehe

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/yes-aku-benci-kau-lalat.html

Nur Misnan said...

aku tak nak pangkah tapi aku tikam boleh.. hik3

Bidadari Syurga said...

lamanya senyap...

makan.doa.cinta said...

ye elok le tu.

p/s; jln umah aku tnah merah lagi