apa barang

Apa barang

Friday, September 17, 2010

DI pancung hidup -hidup

Pada selasa lepas... 14.9.10
sedang aku memasang tali pancing..untuk cik saya... mie9 datang mengejut..

"I Mei, Helmy girlfriend ... you are from Japan .. glad to see you ?.." sambil menghulur jari yang lima...

"yes,,, I am from Japan ... my name .. saya "...jari bersambut

aku macam tak jadi memancing keli... bendang yang cantik...tiba tiba tak nampak menarik

" dia cantik kan ?" mei9 tersnyum kelat
" tak perasan pulak " aku


nota : nasib baik aku sempat sembahyang subuh pagi tu ... kalau tak.... urghhhh

41 comments:

Berd said...

cik saya?

hahaha.

Aleen Aiden said...

cet!suda ade awek lagi mau usha yg laen.kite putus!erk,apekah??hu3

adrinaqamarina said...

wah3. memancing! nanti nak ikot jugak tau!

kata kila said...

rilekkk rilekkk

Balqish said...

selamat hari raya.

memancing?
takut laaa.
mata kail tu tajam.

Anonymous said...

hahaha..kantoi!

Pencacai Alim said...

aku mancing tk pnh dpt ikan..ikan bnci tgk muka aku..

Mr feckry said...

awat plak

NAZ said...

hahaha lu nak makan dalam nampak

hanie said...

wa dh lama tak layan mancing. haha

sitinaminah02 said...

baru ingat nak ngorat lu.


arghhh!


mencik

Helmet Putih said...

Tak paham la brutalsolo...

Aku adalah aku said...

Huh! Malas nak cakap apa-apa....

Aku kesian kat Mei9, aku kesian kat cup, aku kat kesian kat aku....

wakakaka.....

Relevan said...

Sudah ada cik saya?... :)

Aku adalah aku said...

Sib baik tak jadi pancing keli tuh...fuihhh...legaaa....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku pun tak paham kenapa jepun tu nama dia saya...sebut dalam bahasa baku

payeen said...

ha ha. *tetibe

Aly said...

cik saya tak rasa apa2 ke?

zulkbo said...

Salam Jumaat orang di sini
moga sihat selalu..salawat
dan salam keatas nabi amalan
kita semua..

mirachantek said...

cik saya, macam lam citer blood the last vampire lak

MiMiEy :) said...

x berape faham..
hehehe

little ain said...

oke, dah boleh ambek award :)

Unknown said...

len macam.hehe

ainz said...

uplod la gmbar cik saya..nk tgk..msti comel..

Anonymous said...

haha bongok lah

Syifa Alshah (wutwut) said...

gambar please! wowot!

Unknown said...

SALAM,
U NI BETUL2 BRUTAL. TAK TAHU NAK ULAS MACAM MANA ! APAPUN CERIA.

beruang said...

bendang bertukar menjadi taman bunga ka?

Guru said...

makcik ni tak paham...

:(

mrnoble said...

takpe2 lelaki bleh kawin sampai 4, tp mesti la berkemampuan & bleh adil :D

Maiyah said...

mmg kita suka yg menarik.. tambah2 kalo wajah nampak tenteram ;)

Hujan said...

nak join memancing!!

soffea said...

trus tak perasan cntik tu? hehe

Unknown said...

mimpi ke ni??tak paham sebenarnya cite ni tentang apa...tapi rasa macam mimpi je..

MasZuber said...

x paham la pulek?

Anonymous said...

Aslmkm.
:) Takpe ler ... pelajaran awal tu.
Bila rasa pening &/ kantoi tu maknanya dah terasa bahang la ... Kot2 ada rasa2 nak terlebih dari satu, memang lain harga!

Abd Razak said...

Salam..

Bendang yang cantik, tiba-tiba tak nampak cantik...wah bertukar arah

pembaris said...

Di sana menanti di sini menunggu..??

Unknown said...

nak tengok gamba
cik saya tu...

Unamn said...

wa beshnyer org jepun cun x?

Nerzhul said...

raya pun manceng ke wei..hahaha