apa barang

Apa barang

Thursday, April 22, 2010

brutalsolo yang gatal ...

sister_gem said...

"kalau solat tapi masih wat jahat maknanya solat tak sempurna..tingkatkan iman perbaikl amal."
= aku tujukan comment drpd Nerzhul kepada orang yang tlis blog ini...hehehe....
rajin solat tp gatal..ehm......kat sini


komen dari adek fida ... betul ke aku gatal.. ceh.

aku tanya kat ..

kelly man : biasa je... kamu sopan selama ni ( jaga air muka aku kot )

mei ( 9) : saya tak perasan ( selalu memang ni la jawapan amoi sekor ni]

cupcap : aik baru tau ke ( minah ni memang cakap lepas )

ana : bila keluar date, awak cuma pandang saya je ( sebab ko cantik )



nota : bukan gatal... aku cuma suka melihat kecantikan , orang cantik kena ada yang jaga.. kecantikan selalunya merumitkan... membuat aku selalu berfikir...

16 comments:

Frodo Baggins said...

kesimpulannya ... lu normal. hahahhaha


>>___<<

embun d tengah malam said...

so ko kena jaga k

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

-Frodo Baggins s-

kita lelaki yang jantan

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

-embun d tengah malam -

dia orang masih cantik seperi dulu ..cewah

alang said...

hehe. Sifat lelaki. Macam tu la. Nk buat camne lagi. Jgn ter'over' dah le. :)

nand nasyari said...

hahaha.... sifat semulajadi lelaki... ;D

Nerzhul said...

gatal takpe jangan miang hehe

mamai said...

sekadar menghargai keindahan ciptaan tuhan

sister_gem said...

len kali tlis fida je ckp, xyah pnjng kan nama
*u.p : mamat tu jg kata "orng lelaki mn xgtl"
pndi btul ko ptr belit ye...

cikwanik said...

ape yg wat ko salu pk ha? ha? ayok...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

-sister_gem -
itu sifat semula jadi... la adek
tapi aku lelaki yang jantan ... jadi aku tau nak uruskan gatal tu cm mana

-cikwanik -

pk... orang perempuan pakai apa pun cantik...
cuba lelaki pakai kain belah

orangkasai said...

keh keh keh

semut sesat said...

patut ko x berkelip tgk aku..

~kuyam~ said...

kalau gatal garu lah<---ayt biasa dengar.ehee

Sesumpah said...

kecantikan tu kan hadiah dari tuhan, subhanallah bukan "OMG" smbil tbliakkan mata ;D

oh N.U.R.N.I said...

sape x suke kecantikan, keindahan ...kan :)

saya suke ...kecantikan, dan kehenseman ...ahahaha

tp saya tertarik kepada ke'simple'lan,
ke'polite'tan,
ke'unik'kan ..hu~