apa barang

Apa barang

Monday, April 19, 2010

husband ke house burned

zailani bin kamdani ( kompom jawa ) kawan aku juga la ... sudah seminggu tutup handphone .pagi lagi datang ke opis aku

zailani : err ,kerja yang hari tu cam mana ?

aku : aku dah siapkan .. susah bagi kerja kat kekawan ni kan?

zailani : bukan cam tu .. aku kena uruskan hal bini aku..

aku : ko husband ke house burned ?

zailani : janganla cam tu....


nota:

* husband = yang lelaki carik rezeki dan ada kawalan terhadap rumah tangga
* house burned = yang selalu ikut cakap bini

( zailani kata , aku boleh cakap cam tu sebab belum bebini )

11 comments:

AMMOSHAM said...

husband noty ke?

Nerzhul said...

bila nak berbini? jadi brutalduo hehehe

Mr feckry said...

tu la yang di namakan TB= takut bini

HoneyBUZZin said...

:)

'ainrahimin said...

ditelan mati mak, diluah mati bapak...gitulah bila hubungan sesama manusia nih...nak kena jaga hati sume pihak...adoyaiii....

Eby said...

sayang bini..

sister_gem said...

house burned = rumah terbakar
no komeng

sister_gem said...

hehe...tgk profile aku
dah ade nuffnang....
satu je terkilan sb xle dapat lg nk wat iklan yang skyscrapper.
kene searching coding bahgian body n div.

mamai said...

gua husband yang kadang-kadang boleh naik burn

sister_gem said...

jangan isau nt aku ajor...

oh N.U.R.N.I said...

haishhh ...

(cubit org yg belom berbini tuhhh)
mulutttt~