apa barang

Apa barang

Tuesday, October 19, 2010

Bila Brutal solo bosan

tiba tiba aku teringat kat 4 orang di bawah







nama : akak pis aka liza
bangsa : cina + melayu
bahasa : melayu
( akak kepada adek aka fa )

Liza : saya segan sangat kalau keluar dengan awak , kita ajak adek sekalilah











nama : adek aka fa
bangsa : cina + melayu
bahasa : mandrin ,kantonis,korea dan melayu

(adek aka fa adik kepada liza )

adek : ni masuk kali 3 orang temankan, pada bawak saya, baik bawak mei9 sekali








1. kedua dua budak lelaki adalah anak buah aku...yang berbaju merah tu ikmal haris dan yang berbaju putih itu zul amir sama umur
beza cuma sebulan saja. aku baru saja menyelesaikan perebutan kuasa antara mereka

2. aku tercari cari mana pergi micro sd cad aku hilang...




nota : takde bukti yang aku suka date

20 comments:

kak wan said...

Wah..makwe awak anak kacukan ye..bagus dan bertuah tu.

miya said...

siyes pening a bro! kim salam si baju merah.i loikeeee :O

MOFASAD said...

bila mau jumpa sama gua?

kakcik said...

Semuanya comel dan segak! :)

Nerzhul said...

mane gambar mei9?

elly said...

Terserlah....

Lya Colours said...

weeuu dating ajak adik
nanti adik minta 20 sennn
haha

AyuZ DeathWisH said...

haha~
ni nak suh aku "sila percaya" ke hape?

nur said...

mix chinese malay n pandai cakap chinese.. bestnya
ALL IN ONE

deena farhana said...

mix chinese ye...nice :)

.s.o.f.i.a. said...

best ker dating bawak adik......??? =)

y@n@ M!B said...

dh mcm cite p.ramlee eh =p

elly said...

Ni bosan sebab merajuk ke terasa hati??

therosputih said...

cantik2...doakan semoga sukses ek...

Cik_Noor said...

nak tgk pic mei9 ler?
comey jew sume

GaDis CoMeL said...

aku dulu nak cari yg chinese look, tp tak dapat. haha

beautiful_rose said...

comey budak2 tuh...macam gua jugak =p

gadisBunga said...

sekali kuar rm200 melayang - utk makan je. muehehe

ribena.illina said...

sume yang de kaitan ngn ko. ala2 cine sume ek. aku perasan laaa. heee~

Mieza vs Rory said...

comangnyerrr budak tuh....eheheee