apa barang

Apa barang

Sunday, October 3, 2010

YB Khalid Samad


9.30 am 12.30pm 3.10.2010

Surau sec 2 Shah Alam ( jamuan raya terbuka semua orang di jemput hadir )

ucapan yb Khalid sangat ringkas ,meminta maaf sempena raya dan meminta yang hadir makan dan minum kemudian dia kemeja tempat aku bersantai

yb terlebih dahulu menghulur tangan dan senyum....tangan bersambut
''
''
YB Khalid Samad : jangan berdiri, duduk sebelah saya.. ini bukan formal

aku : Gambar di sec 24 semalam pun aku tak sempat cuci lagi


YB Khalid Samad : Gambar hari ini awak ,bubuh dalam blog...( sambil senyum )


aku : kalau dah dapat kebenaran dari mulut yb apa salahnya...





Nota : YB Khalid Samad dia tak makan tempat vip, surau tak sediakan pun tempat
vip surau hari ini adalah anak anak yatim dan budak budak kerana dia orang bergembira sakan dapat hadiah dari surau



Nota dari tuan punya blog : jangan nak gilamor la brutalsolo aku dah sabotage gambar engkau

49 comments:

alien said...

aku jumpe die live masa aku hadiri pengebumian ayah kepada sorang kawan aku..

naz said...

haha boleh lah buat menantu sekali tu

echah mashuri said...

dia ade ank pmpuan ke/.

-HanaMichi- said...

kalo sume yb down to earth mcm ni kan bagus...wa x suke diskriminasi....

Lady SharpShouter said...

suka yb tu. manis je muka

LiNda said...

Kejam sungguh !
org yg tutup muka awak
kalau iye pun
gelapkan semuanya
sampai ke badan
baru betul.
hahaaa

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku syak tuan punya blog dengki...
tapi kita bersangka baik je la

ainz said...

Rupe2nye muke ko ade celoreng2 itam rupenye..hik3..baik nye yb..muke ayah mithali.. :)

MiMiEy :) said...

lah, baru nak tgok tuan butalsolo.
sape sabotaj nie?
pg saman cpt.

ciK LyndaWawa igUana said...

mintak duit dari yb..=)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! bakal jadi YB awak ya???

adrinaqamarina said...

sokong naz! menantu dah tu. hehe

Faarihin said...

ambik berkat tu duduk sebelah YB.. (^__^)

ribena.illina said...

masih x tonjolkan diri. hehehehe =)

org mcm ni la bagus. x gile pangkat kan. huuu~

Azuan said...

YB camnie la yg dicari...bukan yang cakap pung pang sana sini..hohoo

E.d.Y said...

bagusnya yb ni..mesra rakyat

Kuasai minda said...

Ni le sebenarnya YB yang berjiwa rakyat. Ramai lagi yang macam ni...tapi lagi ramai yang lupa diri, asyik nak istimewa dan duduk di tempat VIP je...dunia belaka tu...!

Pencacai Alim said...

yb berjiwa rakyat..mcm nik aziz

mae said...

lepas ni kalau buat event untuk yb tak payah ade vip table...kalau dia mintak, time pilihanraye nanti tak payah turun jumpe orang kampung...biar dia duduk dalam bilik vip tu sorang2..

Mr Noble said...

muka tak sama pon cam abg dia shahrir samad :p

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wa suka vip mcm ni..

siti murni said...

bagusnya....ada YB macam ni...:)

Zezebel said...

YB berjiwa rakyat ni....

Lana~Bulu said...

ulaq...
kalau menyusuri akaq..
bisanya tetap tak kan hilang...

Lana~Bulu said...

ulaq...
kalau menyusuri akaq..
bisanya tetap tak kan hilang...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

sampai hati lu menconteng arang di muka itu.. sian dier.. keh3x

DDrfauziah said...

Aslmkm.
YBs sp inilah baru lebih menepati gelaran Yang Berkhidmat ... tapi bilangan species begini amat terhad.
Memang anak2 Pak Samad ini berjiwa rakyat la kiranya.
:) Naper pulak tak hendak tunjuk muka tu? Sebab bernama brutal & masih solo?

Aya de Luna said...

YB=yg bgus,yg baik,yg best..
yg brutal pn YB jugak,hee..

zul said...

yb mcm kene paksa senyum je...ko hulur pistol dari belakang ke?kaka

elly said...

Tak tau nak kata apa dah.....

p/s: macam boleh agak je org sebelah tu...

Cik_Noor said...

kecian gambar brutalsolo kena sabotage, baru nak tgk :)

ana said...

mcm terjauh ke belakang jer...takut ker???

Nerzhul said...

bagus juga wat kat surau. takde la sepi je kawasan surau tu.

therosputih said...

kesian...ada yang mensabotaj itu gambar dengan sedar...

ikan emas said...

dek semangat duduk sebelah yb
sampai tak lalu makan ????

Fida Faizal said...

salam . gambar sebelah itu . haih . nk juga lihat :)
*selalunya yg tertutup itu indah ;p
ngeee

sz | m.s.s said...

wahhh bagusnya YB ni..
dia baca blog awak la ye..hehehe

HEMY said...

aku penah gak jumpa dia...masa kenduri kawan aku...humble je orangnya

maisyara Pot! Pot! said...

asl ko ttup muke ko hah? haha xD

Rozita said...

ish..nape di comotkan muka yg molek itu.?

Werdah said...

Salam.

Alahai, nape dihitamkan muka tu..

MOFASAD said...

terbaik!



~lu g frinjan tak hoi gua?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nak compact powder tak ?..

gelap sangat tu !

hehehe..

Mak Su said...

lerrr... bila YB or tuan blog nak makan ngan saya plaks ?

Sesumpah said...

uwaahhh ni barula namanya meraikan bersama. bukan bezakan dgn VIP dan x VIP



:D

| Larasephia | said...

rupanya ada YB yg real eh? thank God

kucingorengemok said...

aku doakan abang dia cepat dapat hidayah

nabilah_2908 said...

wah....sngt low profile..bagusnya... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HAPPY BIRTHDAY IBU

syahira ariff said...

kau buat apa ni smpai kna sabotaj?