apa barang

Apa barang

Sunday, November 7, 2010

2070

selepas solat subuh.. gua selak fridge.. kapsul masak lemak ikan keli cili padi dan juga rendang daging palimbang.gua senyum ada kapsul untuk perut tengah hari.. gua tutup frige.. gua ke ruang tengah ...

Gua ke ruang tengah secara automatik screen tv sebesar dinding terpasang .. gua melihat menteri kewangan Nurul Izzah Anwar sedang memberi penerangan kenapa harga air di turunkan dan dan berlian yang di jumpai di sabah dan serawak akan menjadi sumber tenaga bagi negara... gua bangun menuju ke ruang bawah semula

setelah bersiap dengan baju butang batu leves dan seluar lives 501 seluar dan baju gua pakai ni dah 250 tahun usianya..gua beli dekat ebay ..gua bercadang mau lepak kat kuala lumpur mahu tengok tengok cekaro -cekaro Ranggi...gau bercadang mau lepak
littel myanmar atau littel vietnam ... warisan dynasty dari kerajan lama cap timbang

sedang gua masuk ke dalam kereta BMW terbang... terdengar suara " atuknya cucunya nak ikut sekali "..gua lihat Mei 9 yang sedang memimpin tangan cucunya sambil mendapatkan gua.. " tak ikut cupcap seminar di Milan ke.?tanya gua sambil mematikan enjen kereta ..apa barang cucu ikut tak dapat gua mahu lihat cikarao ranggi di kuala lumpur


NOTA : orang lelaki makin tua makin menjadi

37 comments:

adrinaqamarina said...

wah, rinaaaaaaaaaaaaa sukeeeeeeeeeeee bmw!

therosputih said...

aih...kau punya angan2 memang high level punya lah...mmg tak tercapai akalku...

kakchik@ella said...

Itu jam, kasi la gua tumpang itu BMW. Ha3 ..

mier@merr said...

haha... terbaek

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

setuju,,

orng lekai bukan jer makin menjadi..malah terlebih menjadi kalau ada anak dara yang jeling-jeling, pandang-pandang

elly said...
This comment has been removed by the author.
ibuintan said...

miang keladi makin nak mati makin menjadi

kak wan said...

Tak mainla..BMW ..keta lama tu..komang - komang pun merc hibrid kot.

masnurain said...

nak BMW 30..!!
huhu..

masnurain said...

nak mnx pndpt bloggers kat cnie..
about organ donation..

http://seliparcoklat.blogspot.com/2010/11/boleh-minta-pendapat-bloggers-tak.html

time kaseh..

BENA said...

haaa SOKONG2! makin tua makin menajdi2!! heee~

Aqilah Nur said...

ye ye. makin tua makin menjadi. :P

Frodo Baggins said...

hahahhaha 2070 nurul iza agak2 cun lagi x bro?? enth wujud lg ke x cap timbng beras msa tuh?

Kuasai minda said...

BMW terbang....
Best tu..!

Pencacai Alim said...

masa tu nurul izah dh ada mana ntah..ko wujud lagi tak waktu tu bro? kahkahkah

WaQheh said...

waaaa...501 usia 250 thn dah cukup berharga masa tuh..jenuh buat bidaan..aku harap la walau secanggih mana dunia ni kedepan tapi 501 jgn sesekali dimodenkan...lg moden seluar tu lg mcm haremmmm..cilaka punya designer2 baru...

-HanaMichi- said...

masetu, wa jd supplier kapsul asam pedas johor...lu nak, contek2 gua eh..

alien said...

kapsul kacip patimah lu tanak telan skali ke
hehehe

Encik Tikus said...

2070 ? pehh agak agak blog gua ada lagi kea x masa tue

GaDis CoMeL said...

2070? wujud lagi ker kita masa tu woi

ana said...

wah tinggi imaginasi!

..d.unicx.. said...

itu yang memeningkan kepala wanita, lelaki makin tua makin menjadi...
bukan nak ingat rumah kata pergi, kubur kata mari... :)

cemomoi said...

dah ada kerajaan bayangan ke ni?

gadisBunga said...

makan kapsul je? what the food??? :p

sz | m.s.s said...

muahahaha..
hidup lg ke atuk masa tu?

HonEyBuNNy said...

6o tahun lagik...hehhehe

aleen aiden said...

rendang daging palimbang tu xpernah rase lagik.nak jugak!huhuh

Is said...

org tua miang. haha..

Sylarius said...

2070 masa tu umur aku pun dah 95 tahun. Itupun kalau belum mati.

PnConfused said...

aku siap kira umo nurul izzah ms zaman tuh...



hohohoho.. gile tua...

ainz said...

Berangan jela ko....

pembaris said...

gua suka kalau kereta terbang ada skrg

Anonymous said...

besar nye tv dia.

elly said...

Semoga panjang umor

She is f.A.z.A said...

aku nak doa kan ko beb..

"pajangkan laa umo kwn ku ya Allah" dan "murahkan lah rezeki kwn ku ini"

p/s: hope smpat smpai 2070 .moga2 dpt BMW cpt2 wehhh :)

Nerzhul said...

jadi mie9 lah ye..

J. Abdullah said...

dunia ideal lu ke hape ni? kahkah!