apa barang

Apa barang

Thursday, December 30, 2010

brutalsolo selalu salah eja dan type

asalamualikum...
dari start masuk  darjah satu... gua selalu salah eja dan type apa yang di baca ..jika nombor yang di lihat 78 gua biasa akan type 87 .. selalu salah nomber bila call...semalam ada orang komen..apa buleh buat.
jika dikira cikgu cikgu aka mak tiri dan bapak tiri sudah berbuih  menegur... jika di eja guna mulut  sahih gua memang yang terbaik..jika ditulis sila pastikan yang tukang pereksa takde tekanan darah tinggi
pernah sekali tulis cek..silap dan terbalik angka..tapi ejaannya pulak sama dengan sepatutnya yang di bayar..kena carut gua dengan mamat terima cek tersebut ..apa buleh buat..

26 comments:

Pistachio said...

gua syak, lu rabun warna.. gua syak je~

bujal X said...

kamu kurang beta karotina.banyakkan makan lobak dan kurangkan menonton aminah 3gp,budak jolai 3gp dan sbagainya.haha..

mae said...

ntah-ntah name lu solobrutal tak...?ke lobrutalso..?baik lu eja balik....

luahfikiran said...

SALAM,
LAIN KALI KALAU ADA NO. 87 DALAM ENTRI, LF AKAN BACA 78. MACAM MANA KALAU YANG DITULIS PERKATAAN "LELAKI", KENA BACA "PEREMPUAN" PULAK KE ?

Abd Razak said...

Baca terbalik tu..

liyanaziz said...

o.l.o.s.l.a.t.u.r.b
skang lu faham???
muahahhahahahaha

IMANSHAH said...

masa kelas mengeja dan menulis selalu ponteng!!!

ahsfantasy24 said...

hoho..
xpe, ley dprbaiki ag..

ngee~

Biela Sapine said...

kepelikkan je broo

JIJI YU said...

aku selalunye tertukar no 8 ngn 4

azieazah said...

Gua pernah beberapa kali taip salah: ketika menjadi ketiak!

sebab lebih cekap taip English berbanding bahasa... adeh laaa.

Aby said...

ada ada saja
hehe

Semarak Api said...

hahaha..tiap kali aku bc entry ko kn..mulut mst sll mrungut.apo la brutalsolo ni.mcm org2 tua menulis.asek typo jek.tp bc tetap bc.ahak!

CekWa said...

apa sudah jadik ni?

Faaein Himura said...

wa pun kadang2 camtu gak.. hahaha...

manna_salwa said...

saya pun lebih kurang je.. ejaan mmg slek sket..

namo jo bkl cegu..

adui~

Isa said...

lu saiko lebih bro.. tulis chq salah nombor, ejaan betul...

Amount besar jadi kecil... memang nak kena maki laaa....

SyAkuRagi said...

biasa bro..mana ada manusia lari dari kesilapan..haha

therosputih said...

taknak repeat kelas mengeja ke...

maCy said...

dileksia ni. keke

pembaris said...

lunakamik gua keje..?? gaji gua mintak kecik je. 1.9k

kakchik@ella said...

alahai .. akak pn kdg2 camtu arr b.r.u.t.a.l.

owh .. berbalik pd soalan di blog akak ari tu. ni nk bgtau .. mak teman org durian sebatang, teluk intan, abah teman dari Kelantan. kiranya teman ni mix blood la .. haha ..

gedek! said...

Gua ada masalah yang 'amaS'...

♥shin chan gurl♥ said...

mungkin bro ade dyslexia kot (:

Ummi Hanie said...

salam,

sy dari Pink Muslimah Store..itu hari Brutal ade drop komen kat entry produk 99 Face tu...masih berminat ke ?

save this link k;

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com/2010/09/pakej-pakej-promosi-99-face.html

| TriAngleSite | said...

sy rasa sy tahu sapa yg komen tuh...hahahaaaaaa