apa barang

Apa barang

Thursday, December 2, 2010

Cempaka.kulup sakah dan semarak api ..post ala ala cempaka

"Blogger kulupSakah said...cempakasari,
uncel (uhuk!) percaya brutalsolo baca komenmu nak....

brutal,
dengarlah rayuan anakandaku si cempaka tu..

Dalam beberapa hari ini setiap detik waktu dan ketika ,gua pusing kiri kanan  renung siling dan kaki ,ramai orang dan pasangan gua jumpa di bangsr .mungkin sudah jadi tabiat gua tak bertanya sapa ? apa ? kenapa.bila ada masa undangan dan jemputan berjumpa gua layan.. memang ada yang bertanyakan blog.. tapi biasanya gua larikan tajuk..kerana blog boleh saja di baca.. gua bukan penulis yang  bagus ..huruf dan font tungang langang gua juga tidak membawa agenda negara.. sapa lah gua

sejak cempaka mula berblog . pertanyan dalam diri muncul. gua start MAKAN TAK BASAH, TIDUR TAK KENYANG DAN MANDI TAK LENA. meminjam kata kata bro kulup "aku sedang berada dalam keadaan amat dzauk di wilayah ujub dan riya' tahap haqqulyaqin "
pada cempaka terus berblog  gua tetap berterima kasih..

pada semarak api pula.beliau mempunyai gaya tersendiri.. mungkin cik semarak api telah berada di alam "journal " jadi tulisannya memang baik , berbanding gua




nota :
gua tak sempat membalas comment kerana gua sekarang tak berumah dan berofis dan tiada kemudahan internet yang bagus lagipun gua.. sedang terikat dengan lambakan kerja yang tah apa apa

cempaka lagi bagus ,bujang susah pun ikut dia..ada bloger bloger yang dah lama ikut cempaka .yang paling bagus cuba korang perati perati.. dari brazil pun ikut cempaka

29 comments:

bujal X said...

encik,saya follow kamu ya?

adrinaqamarina said...

hahah, ne lah yang rina cakap ari tu. cempaka ouh cempaka

kulupSakah said...

brutal dan cempaka pembaca blognya lebih ramai dari aku

alien said...

kesibukan membelenggu encik brutal
kekeke

Pistachio said...

gua follower baru.. haram xpaham mende entry lu..

xpe2, slow2 gua kayuh beskal naek bukit...

kulupSakah said...

pistachio - ia adalah kisah 3 segi aku, brutal dan cempaka..haha!

KhairulMarhaen said...

gua memang tabik dgn kulupsakah,brutalsolo dan blogger otai yg lain..blog lu org mmg gempak

Pistachio said...

ok kulup!
gua tgh betulkn rantai beskal ni..

kayuh.. kayuh.. dan kayuh lg..

ciK mOt ©™ said...

encik...saya nak ikut kamu...boleh???

dengan muka ala2 kesian...cehhh

Irwan said...

gua minat dengan brutal sebab banyak kali dia kata dia update entry dari CC. Sebab aku pun sama jugak. Tapi aku update 5 blog dari CC...

(aku juga sedang berada dalam keadaan amat dzauk di wilayah ujub dan riya' tahap haqqulyaqin )

Myaby said...

baru lepas bace cempaka kecik ati brutal tak singgah di sana

^_^

alololhohoh.

MasZuber said...

i dah lama dah follow u

Cempaka R.Minta said...

hii
awak comment ...puitis sungguh suke..tau

PinQib said...

Bahasa kejadah apa ni ko gune.. xpaahammm..

terkeluar kahak3..
ehe


Kek seterobery pun SODAP!
Cikgu sekarang GARANG!

piewahid said...

confirmed samalah kita:
MAKAN TAK BASAH, TIDUR TAK KENYANG DAN MANDI TAK LENA! :)

Syafiq Rosli said...

permainan hidup..:)

miloais said...

salam bro...
terima kasih sudi meninggalkan komen di blog iols...

err... iols follow and link your blog hoccay!

thanks in advance!
:D

cikpia said...

cempaka best. kulup sakah best. ko pun best. aku jer tak best. =(

kakchik@ella said...

Wah .. nmpknya brutalsolo dh ada peminat baru. Akak jeles nih. Hehe ..

Cik Gallus Gallus said...

dulu hang penah tinggal comment dkt blog den knape tak de org minat blog brutalsolo..so skrg dh ade peminat sendiri dah..dia berblog pon sebab brutalsolo jugak..TAHNIAH ;D

gadisBunga said...

tgh nak faham apa sebenarnya ni. blur ah!

Semarak Api said...

hahah..akhirnye..brutalsolo da terjah blog cempaka..

epesal aku leh tsesat lam entry korg nih.haishh..

HonEyBuNNy said...

oh cempaka....;-)

Abd Razak said...

ermm akhirnya brutalsolo tau sapa cempaka

beautiful_rose said...

aku masih berkunjung ke sini biarpun kau sudah lama tak bertamu di ruangan aku.







weh...cepat2 lah setelkan kerja ko tuh. =p

Isa said...

gua konfiden brutalsolo yg tak berumah dan berofis...

memang tahap yakin gilerrrrr... hahaha...

Afzainizam said...

wooooo ayat ko tuuuuuu

aku sedang berada dalam keadaan amat dzauk di wilayah ujub dan riya' tahap haqqulyaqin "

apa benda maksudnya tuuuu.... Almaklum aku sekolah tak berapa tinggi lahhhh....

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah….

melle. said...

oh chempaka, pernah buka blog beliau

KABAKOGA said...

betul2 tertonjol brutalsolo..
keep de work bro..,