apa barang

Apa barang

Wednesday, December 1, 2010

lebai sangkut yang misteri

kopi jantan  di dalam cawan , di telan rakus oleh lebai sangkut..tak cukup dengan itu ubat kuat yang tamat tempoh di telan sekali. " vigra ni beli kat jalan ,nak masuk masjid sec 16 masa jumaat tadi " katanya tanpa dipinta
.
" mak Ajinya sehat..Pak lebai " saja gua bertanya kosong
 
" hang ,gila ke apa.. bini aku dah 15 tahun duduk dalam kubuq ( dah 15 tahun bini meninggal ) " kata lebai sangkut angkat pongong dan blah dengan honda 70 masih rare

Pak Mud datang dan angkat cawan kosong bekas minum lebi sangkut.... " kalau hari hari bungkus kedai minum aku ni " ragut pak Mud sambil lap meja

" napa ,pulak pak Mud? " soal gua angkat kening macam the Rock

" kopi para campur ,kopi jantan tu dia bawak dari rumah..kat sini dia mintak air panas aje" 

 gua malas nak tanya dah

42 comments:

liyana said...

lah mintak air panas je? mmg misteri lah.. hehehe

WaQheh said...

misterinye gua tau...kalo kat umah mak aji tahu rahsia kekuatan pak lebai diumur senja begini..tak gitu???

kakcik said...

Macam-macam spesis manusia dok ada dalam ini doniya! ;-)

y@n@ M!B said...

haha rmh dia xde kettle kut tu kena pi kedai order air panas utk dia bancuh kopi =P

g0m0k9enDek said...

aha! jgn tersangkut ngan lebai!

cemomoi said...

lebai sangkut minum pon kopi sangkut je

makdara TERdiva said...

tu jimat namanye..bagusla tips ni..MDT nak buat gak lah! haha!

MOFASAD said...

teringat yasin

ahsfantasy24 said...

wah3..
penjimatan yg hebat! hehe..

BonekadalamChermin said...

PENAH JUGAK BUAT NI
BAWAK TEH UNCANG DARI UMAH

HAHAHA

Ummu~Ishak said...

penyangkut baju kot

PinQib said...

ni la .. nasib x kena hempok ngn pak ajji.. hehe
Entry tangkap leleh. Must read!

kakchik@ella said...

Esok akak bawak nescafe 3-1 gi kedai mamak. JIMAT!!

Mamak, air panas kosong satu!! hehe ..

Pistachio said...

ok lah tuh bawa kopi jantan intstant sendiri. kalau gua... gua bawa air panas je pastuh order kopi janda!

bukan nk menggoda pak mud, cuma nk bantu pak mud niaga..

noor said...

jimat...jimat...

azieazah said...

Kesian Pak Aji Sangkut, dah 15 tahun takda bini.... aduhai.

Cik Gallus Gallus said...

save duet mintak air panas je

Abd Razak said...

Malas nak masak air tu..:)

zarifahmr said...

kedek gilaaa. huhu

sayang parents bukan? seng ragel punya entri baru :')

ifah said...

huk huk huk. air panas je? ok gak. mgkn x de cerek kot kt rmh

adrinaqamarina said...

bro minum kopi jugak ye~~~

cik ciput said...

haha..ala mintak air panas ja, tak luak aih.. =)

sharamli said...

b0leh tahan kedekut jugak pak mud

menusuk hati said...

lebai save bdget sb nak buat aji.hahahaha!krm slm kat lebai sgkut..

beautiful_rose said...

air panas jerk? baik minum kat rumah.

adrinaqamarina said...

bro, sape cempaka tu?

little ain said...

hahaha kedekut. air panas sikit je lah.

:D

HonEyBuNNy said...

ish2...sapa la yg kedekut tu..ihihiih

sastraboy said...

susah kan bro kalau orang aplikasikan betulbetul tips-tips p.ramlee. haha.

susah kat peniagalah.

wunny said...

haha style. nasib la dia dah tua. alahai~~

Heidi Shafiq said...

hahaha..dasar ketagih minum kt kedai..

echah mashuri said...

baguslah dia reti berjimat..kot2 nak berbini kot..tgh simpan2 duit ke..mana tau...

Isa said...

hahaha.. jimat gilerrr... bro..

elly said...

Pandai Pak Lebai....jimat cermat...dia juga pandai jaga kesihatan...tetiba teringat ada satu iklan kat TV yang mcm tu jugak mintak air panas dan bawak milo sendiri...

Siti Mashitah Saidin said...

pak aji kesunyian~

DDrfauziah said...

Aslmkm Helmy.
:) Kan dah dilebelkan 'lebai sangkut' ... memang species pakai hentam jer tu! :)

Lana~Bulu said...

ada lagi ka orang lagu tu laa ni?
hee..

Noona said...

tak faham tak faham tak fahammm...!

Cempaka R.Minta said...

ayah kirim salam... katanya nampak apa yang nak di sampaikan.

awak

Mieza vs Rory said...

ahahha...len kali nk bwk milo 3 in 1 n megi cup, paatu mitk air pns kt kedai...jimat kan

Nerzhul said...

biasa la orang bujang kene la berjimat! kihkihkih

Emira Darmia said...

musykil...bini dia dah 15 tahun lam kubur...yg dia minum kopi jantan plus vigra tu wat per??





p/s : komen kamu di page aku telah dibalas wahai kawan