apa barang

Apa barang

Tuesday, December 7, 2010

Dah Jawap pun

Blogger  adrinaqamarina  said...

    eh, soalan tadi, tak dikira eh.

    nak tanya soalan ape eh?

    ha.

    1) bro asal orang mana eh?

    2) bro ada adik yang sebaya dengan rina tak? beza dua tahun macam tu ke. ha ada tak?

    oke. dah dua soalan.

    selamat hari ulang tahun untuk blog ne.

    pst, eh nak tanya ag satu soalan la.

    macam mana dapat nama brutalsolo? bro ne memang brutal eh?

   1.bumi,sekinchan,selangor,malaysia

   2. takde ..airtu orang dah kenalkan tak mau



Blogger  KhairulMarhaen  said...
    err..gua nak tanya sapa nama sebenar bro???hahaha

1. ko carik dalam post yang lepas lepas



Blogger  ifah  said...

    2 soalan yer.

    1. siapakah anda?

    2. dari manakah anda?

    selamat tahun baru. moga tahun baru akan lebih baik daripada yang lepas.

 1. gua org sama macam lu

 2. bumi


Blogger  Cik Gallus Gallus said...
    nak tanya nama bro?

    satu je la.hehhe

1.carik dalam post lepas



Blogger  HonEyBuNNy  said...
    selamat hari jadi blog...heheh

    nak tya soklan neh...

    1) Bila nak kwin?

    2) Hari apa nak kwin?

    3) Pukul berapa nak akad nikah?

    hahahahhahah...soalan gila2...alrik...jgn marah...nti cepat tua..uhuhu

1. bila ko terima pinangan gua
2. ikut belah ko hari apa gua lelaki
3. subuh subuh..tak sabo nih
4. kita tak gila ..kita bedua memang tak sabo

Blogger  Sutera_suci  said...

    Okey, nak numpang sekaki tnya

    1) Masa kecik-kecik dulu, pandai merangkak umur bape?

    2) Makan nasi suka ada lauk tak?

1. masa kecik merangkak tu umur 2 tahun .. tapi belum pandai lagi cuma nakal

2. suke


Blogger  ciK mOt ©™  said...
    arghh...lu memang bro...
    ritu gwa tanya soklan, lu tak pernah jawab dengan jujur pung...
    skang gwa merajuk...huh

1 nak pujuk tak buleh ,nanti laki akak marah


Blogger  Sesumpah  said...
    bro nak apa dlm dunia?

1. nak mati dalam keadaan beriman

  
Blogger zarifahmr said...
    mana tuan belog? tunjukkan diri setelah setahun ;)

1. tak tau dia kemana.disuruhnya aku menjawab. dia tak menujuk -nujuk punya orang



Blogger  Ummu~Ishak  said...

    soalan:

    1- umur berapa

    2- dah ada awek ke belum

    sekian.. hehe

1. baru nak masuk 19.. dah 8 tahun saya sambut umur 19 tu

2. ada anak perempuan ke kak ? hee hee


therosputih  said...
    selamat ulang tahun blog...nak tanya satu je, bila mau tonjolkan wajah empunya diri yang sebenar...

1. tuan punya blog tak suka menunjuk nunjuk,agam tak suka sikap cm tu



luahfikiran  said...
    SALAM,
    NAK TANYA, KALI INI APA KEAZAMAN YANG PALING BESAR DAN UTAMA?

1.keazaman saya kecik aje dato, membimbing MEI9 ,CupCap dan Nina Kelly Man ,berpagang teguh kepada Islam..sukup rasanya

 tomatokering :) said...
    siapakah anda sebenarnya?ahah

    ceq daftar diri kat cnie ;D

1. mungkin ,gaban atau suria perkasa hitam



Blogger  cryclown  said...

    nak satu soklan jer..
    leh tak kalau nak mintak lagi sratus soklan tuk bertanya?

1.buleh...


little ain  said...

    show yourself. heeeee :D

    macam artis la pulak kan. eh, tapi kalo artis, people can see. huhu


1. tak paham bahasa inggris ni


 echah mashuri said...
    apa maknan cinta pada pandangan ko?
    dan showwww urself mcm ain atas tu ckp..ehhehe

1. cinta tu macam bas.. kekadang datang ke kadang pergi...
2.tak suka buat show ni..bukan artis


HonEyBuNNy  said...

    jawap jangan xjawap kami semua tanya..hahah

1.tanya jangan tak tanya


Blogger  Puteri Iqa Izyan said...

    wah.boleh tny? muehehe..

    1) solo tuh brutal eyk?

    2)umur berapa?

1) solo tu maknanya sorang sorang.. brutal tu maknanya ganas gila

2) baru nak masuk 19 dah 8 tahun sambut umur 19 ni



 emymilia  said...

    erm..nk tanya ni..

    1) Nama sebenar apa?
    2) Kenapa tak nak tunjuk muka? mcm misteri la....

1) carik dalam post soklan pertama tu ada

2) muka sapa jari gua mau tunjuk..hiss tak elok cm gitu



-MsGoodNite-  said...

    Gua ada satu je soklan....

    Apesal lu tak reply komen peminat2 lu yg ramai nih? kecik hati diorg!.. keh keh keh!

1) diaorang tak kecik hati..bulan 1 baru ada line stremyx..sekarang kat cc je..



Semarak Api said...
    oooo..hahaha...bru phm.rupenye ver2 da muncul..jeng3..

    sbnrnye mane lg susah mau buat keputusan.bl tlalu byk plihan atau bile takde pilihn lgsg?

    uhuk.soklan ni yg sbnrnye tpndm lm..cume mau pndpt n pndgn.sokln ni kn relate bnr ngn tuan blog nih.hek2..slmt berumo 1thun.nti aku beli bear..nk?haha

    1. orang perempun memng cm gitu.. di bagi peluang tak tu nak guna


elly  said...
    Banyak soklan aku nak tanya....tapi biarlah...

1. sesat jalan jangan marah pulak



Blogger  biskut  said...

    1,blog nih dah diinsuranskan belum nih solo?

    2,agak2 lanskap majlis perbandaran boleh ubah tak dengan blog nih?

    sebenarnya nak ucapkan selamat maju jaya..

1) sudah...syrikat insurans dari angola punya polisi

2) pandangan boleh saja berubah rubah,, begitu juga majlis perbandaran tengok sapa kroni dapat tender


 Cikli  said...

    bro,
    1. berapa harga yang munasabah untuk RON95 & 97 ni?

    2. betul ke bila orang sebelah rumah kita masuk astro, rumah kita yang tiada astro akan jadi receptionnya macam berkelah dalam sampan kat tengah laut?

1. 50sen  cukup untuk bagi kos pengurusan.. kita pengeluar
2. tak tau susah soalan ni.. gua tak layan astro.. banyak iklan dan ulang ulang..hujan kantoi apa barang


Blogger  mamai  said...
    kalau satu hari nak kira macam mana ye

1. guan saja jam ..24 jam satu hari


Blogger  BENA  said...

    gua nak tanye . lu suke Tak blog gua ? HAHAHA


    haaaa pastu kan kan . lu ni garang ek ? heee~

1) suke

2) TAK KENAL SAPA NAMA LU..TAH TAK TAU


Blogger  DDrfauziah  said...

    Aslmkm Helmy.
    Mama dengar jer Helmy sendiri bercerite & then komen ikut relevancy la.
    Kalau bertanya, kekadang boleh terlajak sempadan! Ya kan? :)

 1.AWALIKUMSALAM..BUKAN DENGAR, BACA ..MAMA... TAK PE SKARANG DUNIA TAK DE SEMPADAN.. HEEE


Blogger  miya  said...

    beo. awal muharram hr sy dlihrkn.
    wish jgn tk wish :P

    soalan : knape hati kena kacau? lol

1. KALU MASAK RENDANG HATI MEMANG KENA KACAU


Blogger  Emira Darmia said...
    selamat ulang tahun...

    nk tanye:

    1) aritu ajak naek moto kan..jadi ke tak??

    2) lu sebenarnya mmg brutal atau pura2 brutal?


1. jadik

2. nak test ke...saya brutal tapi manja



Blogger  sebelas  said...
    bile nak buat birthday party?

tak nak buat



Blogger  makdara TERdiva said...

    MDT ni jrg tanya soalan pd blogger..jarangggg sgt2..
    tp kali ni org dah bagi can suruh tanya..so nak gak amik peluang keemasan ni..

    1) brutalsolo bila nak tamatkan zaman solo???

    2) memang betul2 brutal ke??? :P

    sila jawab seiklas & sejujur hatimu..cewah!


1. BILA SAYA DAH KAWEN..MAKNANYA DAH TAKSOLO.. JADI TAMAT LAH ZAMAN TU

2.KALAU SORANG MEMANG BRUTAL..BERDUA JADI MANJA PULAK


Blogger  zia  said...

    waa..ni yg best ni..
    1)Lu asal mana..?

    2)Bila nk mai sini hehehe

 1.TAK TAU PULAK LU TU ASAL MANA,GUA SEKINCHAN.SELANGOR

2. MAI, PUN SAYA TAK TAU DIA NAK DATANG BILA


Blogger  KhairulMarhaen  said...

    gua nak tanya lagi satu soalan..
    err..apsal lu tak jawab soalan gua sebelum ni????hehe..


1. GUA TATAK PELASAN KOT



Blogger  beautiful_rose  said...

    1.siapakah mei9 di hati anda?

    2.ko kerja apa sebenarnya?

1. AWEK SAJA TAK LEBIH DARI ITU..NAK BUAT LEBIH LEBIH TAK NIKAH LAGI

2. AKU PUN TAK TAU


Blogger  Nur Misnan  said...

    salam brother..
    1 tahun yer..

    nih aku nak tanya
    - rumah baru mcm mana? cehh mcm tau2 jer kau pindahkan
    - opis baru dah pindah?

    hahhh.. tu kalau jadi kat Shah Alam
    boleh ler belanja teh halia satu.. =)
    salam maal hijrah

1. BELUM CARIK ..LAGI SEKARANG LETAK BARANG KAT PUNCAK ALAM.. KEKADANG TIDO HOTEL

2. KAT SEC 7. S.ALAM.. BULEH..


Blogger  EnHEar  said...

    nak tnya jugak..
    1.apa azam bru?
    2. agak-agak azam tu boleh tercaai tak? ;)


1.JADI LEBIH BAIK DARI SEMALAM
2.BULEH..INSAALAH



Blogger  JULIET bukan namaku said...

    sape nurni?



1 nURNI

DIA ISTIMEWA.. TAK BULEH DI TUKAR GANTI... DIA ORANG BAIK..BIJAK..PANDAI ..CANTIK..YANG PENTING DIA
TAK MENGHAMPAKAN..SAYA



nota : rajin rajin membaca yek

50 comments:

IMANSHAH said...

pening baca banyak sangat..haha

apapun tabik ar kat org suka jawab tag..sangat rajin

adrinaqamarina said...

ne bukan tagged la. hehe.

yang penting, dye tak menghampakan saya.

heee

sz | m.s.s said...

laaa helmy dok puncak alam ke...
dekat bebeno..

makdara TERdiva said...

bagus..bagus..walau x menepati jwpn yg dikehendaki tp tetap boleh lulus periksa..haha!

little ain said...

hahaha :)

ape pulak tak paham bahasa inggeris nih. main tipu ye..

Rebelle Me said...

jawab soalan sempena maal hijrah?
nice one!
banyak pulak tu..

therosputih said...

nurni oh nurni...

Sesumpah said...

wohaaa :D

Ann said...

byknyer soklan...mcm artis ko.

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

hamboiiiiii panjang lebor ko jawab tuuuuu..... rasanya tak yahhhh jawab pun tak pe..... apa pun mmg jko ni bahagia betul lahhhh

echah mashuri said...

huhuh...nape xnak show2...thnks mnjawp soalam itu..huhuh

Abd Razak said...

Best jawapan awak..

azieazah said...

Pelik gak, cemana soklan gua boleh tak tersenarai di situ? aduhhh malu I tauuu...

ciK mOt ©™ said...

bila agaknya ada blogger nak tanya soklan gini kat blog ahkak dik...huhuhu...

mofaizmz said...

rileks rileks sudah..

elly said...

Sesat dalam Malaysia aku tak marah....sebab masih senang nak faham...

emymilia said...

terima kasih berbanyak kerna menjawab soalan...

tapi kalau boleh nak tgk muka gak....sipi-sipi pun tak apa lah....hihi

Citarasa Rinduan said...

wah...agak pening lalat nak baca komen2 yang blogger lain soal kat ko,

tapi slute abis ko boleh jawab...tahniah beb

HonEyBuNNy said...

wah...sgt la rajin menjawap semua persoalan2 ini...tahniah kepada anda...bapa jam la jawap semua neh...hahah

LiNda said...

oooo
itu jawapannya ....

Semarak Api said...

alohh..kite tny die,die blame kite blk.cehh!

BENA said...

ade jek jawapan ko ekkk . tapi banyak yang jawapan TAK TAHU jekkk . ehehhehe~

Nerzhul said...

haha rajin²....

Emira Darmia said...

sumpah sy suka entry nie!! buktinya sy tangguhkan kerja n then continue bace n senyum sgsorang sampai mummy jerit "b! kerja kasik siap jgn ngelamun"


owh ada lagi soalan :

kalau jadik bila??? eleh ckp lebey la lu bro....

y@n@ M!B said...

wohoaa byknye soklan ye..x larat nk bc sume..skip skip..aci x? hehe~ =P

Yui_Wani said...
This comment has been removed by the author.
Yui_Wani said...

Whoaaa....rajin betol jwb soalan2 tu...=p

Btw, artwork yang anda nak beli tu kat lecturer Yui...tapi kalo nak, Yui bleh buat satu lagi. Pasal harga tu, Yui nak tahu berape bajet anda? Possibly antara 50-100? Ok tak?

Yui_Wani said...
This comment has been removed by the author.
beautiful_rose said...

weh,make sure ko letak lah 10 soalan best sikit aku nak tanya nieh =p

-HanaMichi- said...

style eh entry..
senang.

miya said...

ahhh bro. tadi clap komen dowhh!
hahahhha.

rendang sodap~

Anonymous said...

Saya kenal Nurni

Al said...

mls nk bace byk sgt
sume jwpn pn x memuaskn

MasZuber said...

sungguh banyakk soklan dan jawapan

Pala Maldini said...

banyak gila soklan.. pening aku membaca nya..

Kuasai minda said...

Banyak soalan, macam artis plak...

-MsGoodNite- said...

penat tunggu lu reply.. nak kena tunggu line steamyx pulak.. huhuhu

BonekadalamChermin said...

gile kentang!!

Tapak Kaki said...

tobat panjang berjela

noor said...

byk tuh nk kena jwb soalan..byk pulak yg ditanya...

cikpia said...

ha ha.... aku suka both the questions and the answers...... sangat menarik!!!!! selamat ulangtahun blog bro!!!!

Pena Marhaen said...

terima kasih sebab jawab soalan gu bro..hahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

bila nak pinang saya?hehe

puteri said...

aik??
ni kira part two ke?
dulu kan da ad wat gini jwb2 soalan..

pembaris said...

gua tak tau nk tnya apa

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

eeeeemmmmm mmg brutal jawapan ko tuuuu tak yah nak soala lagi semua dah jawab

kata kila said...

kalau diberi pilihan.nak jadi power ranger ke spenderman

aleen aiden said...

wa syak lu nih xbrape nak brutal,dan xbrape nak solo.hahah! :P

Mieza vs Rory said...

perghhh...bnyakkkk giler soalan...klu aku konpom dh pening nk jwb....

eima said...

aku pening ....
tp mmg sempoi