apa barang

Apa barang

Saturday, December 25, 2010

Suriana Sedik

24.12.10 hari lahir Suriana Sedik
hanya jumpa dan makan
bila jumpa makan

25 comments:

whitecappuccino said...

sama birthday anak saya jgk..

BonekadalamChermin said...

hepi besday!

*cimOt* said...

^_^

Encik Tikus said...

bila nak belanja makan ?

Lady Fine said...

bila jumpa makan...
bile makan jumpe? ekeke

Semarak Api said...

bday aku nti nak mntk brutalsolo banje boleh?hik2

HonEyBuNNy said...

birthday??jom makan2..heheheh

sarah wani said...

beday saya??hahha
btw, epy beday 2 suriana sedik ^^

Abd Razak said...

Asal jumpa jer makan..
Asal makan jer mesti jumpa..
hepy besday suriana...

sz | m.s.s said...

tu la aktiviti yang sesuai pun..
lenlah kalo dah menikah, macam2 aktiviti lain blh buat sama2..halalan toyyiba... ;)

mae said...

nyanyi lagu happy birthday sambil makan....?

Cikgu Jang .. said...

tahniah.....

Lis Amir said...

jumpa dan makan, bila jumpa makan, makan bila jumpa, bila makan jumpe. happy birthday! haha

New Hope said...

hepi besday

STANDARD MESIA

Sutera_suci said...

@ Lis Amir ~ pantun ke apa tu? hehe

dyna syamsuri said...

24/12 sma birthday dgn kawan saya.
anyway HB kat dia yah!

pembaris said...

hepy birthday suriana sidek

cemomoi said...

makan free le tu

zia said...

Selamat hari jadi..

fndrocka said...

Tulih lah pnajg lebar sikit..jgnlah diva sangat.hah

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......

happy birthday.... hamboi kau makan dengan dia tak ajak member

liyanaziz said...

siapakah suriana sedik???

miya said...

member baru ke bai? selamat ulang tahun. makan jangan over. gemuk kang!

Nerzhul said...

dalam cerita melayu pun banyak adegan makan-makan.

kakchik@ella said...

raikan kehidupan dgn makansss. hihi ..