apa barang

Apa barang

Friday, February 25, 2011

america tak best... usa tak de apa yang malaysia ada..aku balik

Gua bukan seperti yusaidi..si jawa yong peng..tak mau balik malaysia... gua bukan juga seperti Roslan kaki kencing banjar sungai manik...juga tak mau balik malaysia... juga bukan seperti  Rizal si kaki budu ,budak bacok
mereka gembira di Usa..

Bagi aku America tak best...America tak ada apa yang malaysia ada...Malaysia ada

Suriana sedik
Nurni yusuf
cupcap
Mei9
Nina kelly Man
cik cik  si jelitawan ini cuma ada di bumi bertuah..di Malaysia....




nota :
secantik mana mereka... jika mimpi di waktu tidur malam..hendaknya  Maya karin yang akan menjelma

38 comments:

TheChekJah said...

erkkk.. maya karin bukan org malaysia la... haha...

wahida said...

malaysia jugak ada aku yg sweet ni..

ngeh ngeh...

Pena Marhaen said...

malaysia ada cerita politik hari-hari..hehe

kakcik said...

Bukankah sekarang ini dunia tanpa sempadan? :)

cemomoi said...

komen no. 1... yeee minah karan baru orang mesia

Mr feckry said...

orang melayu paling ayu di dunia

JIJI YU said...

aku ade kat sini..

Plain Jane said...

maya karinketiak busuk-lah . adeh !

Cik Ina minat Do do Cheng said...

dah balik Malaysia, masih nak bermimpi perempuan kacukan omputih tu.

Hantu Kak Limah said...

Jgn lupe..kat Malaysia ade Hantu Kak Limah yg gilo ..huhuhuhu...

mirachantek said...

maya karin versi hantu?

sepet said...

malaysia is 'Boleh Land'. tu sbb ad slogan Malaysia Boleh!

sharamli said...

mimpi maya karin.

bukan main!

NOOR FATIN said...

malaysia ada aku. hahahaha :P

cikpia said...

paling best kat malaysia ada aku...... =)

gedek! said...

Kat Malaya je ada orang naik moto pakai jaket terbalik.... (apa salahnya pakai betol betol dan zip elok-elok...?)

mae said...

kalau duk amerika blog jarang update....

Abd Razak said...

Malaysia ada brutalsolo..

e F a said...

malaysia ada segala2nya~

nelly said...

Haha ..sempoi entri !! haha .
Malaysia best ..:D

Jom join ! ! !

ikan emas said...

Best Malaysia ada kat Tesco

Wahida Nasution Thakhrim said...

awek cun dan mamat macho lagi handsome memang ramai kat Malaysia.. tak payah nak pi USA sana.. he3

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh ko memang brutal punya orang tau...... mmg USA jelous tengok ko duduk kat Malaysia

HonEyBuNNy said...

dah mimpi maya karin ker semalam?hahhaha

intan.maisarah said...

maya karin memang cantik :)

Liya Laa said...

hekhek. mimpi ai xnak ker? HAHAHA

Fa-T said...

kat malaysia ada orang suka collect air mani banyak2.. buat sample

bella said...

entry ni simple..tp kelaka..:D

.sweet-ants. said...

hujan batu di negeri sdrii..

sicKo^ said...

awek2 m'sia memang cun.. hahah

little ain said...

owhh. terharu. hahaha tiba tiba.

Ayuni said...

Malaysia ada keistimewaan tersendiri...

zOeY zAu YaH said...

blk ll malaysia..leh pi psr mlm haha

miszes ugly said...

malaysia best..
sebab cakap melayu.
ahaha.
*tetibe*

Semarak Api said...

tp aku tringin nk pi america -.-

zety said...

maya karin milik remy sekarang,jadi tak berpeluang lagi melilit mimpi indah bersama die lepas ni.hehee anyway jue aziz yg gorgeous kan ade org malaysia lagi

Kasih nur azie said...

mimpi bersame aku lagi indah berbanding bersame maya karin

nurniyusoff said...

senget