apa barang

Apa barang

Thursday, March 17, 2011

Adik gua selamat di jepun


lega gua bila bukak muka buku..adik gua selamat ..Alhamdulilah

dara dara dan gadis gadis dikampung tersenyum riang bila tau adik gua selamat
begitu juga para ibu bapa yang ada anak dara ..begitu gembira bila adik gua selamat


nota:
gua selalu pesan sama dia ..mesti bawak balik bini jepun..supaya genetik keturunan bertambah kuat

61 comments:

-aqmalazmi- said...

hahha..abg yg good

JIJI YU said...

kompom ko dapat anak sedare yg sepet

whitecappuccino said...

melepasla anak2 dan mak bapak dara2 melayu yang menunggu tu..

little ain said...

Alhamdulillah.

lega anak dara sini dengar.

hahahahaha :D

mae said...

cari otaku yang cun...keh..keh..keh..

Pena Marhaen said...

salah sorang awek jepun yang aku minat adalah maria ozawa..hehe

Hantu Kak Limah said...

huhuhu...Allah sentiase melindung umat yg disayanginyer...amin...girl jepun mmg cute,mate sepet,kulit putih...nyesal wa x rembat balak jepun..huhuhu...

J@J@ / Bini The Rock said...

alhamdulillah adik lu selamat!!!..

ghost writer said...

pesan sama dia jugak:

jangan balik kalau tak kawen sama orang jepang.

ahmad humairi said...

pesan gak kat dia...jangan bawak 'gempa' kat mesia.

gedek! said...

Gambar profil fb kau menggambarkan kau seorang yang serious....

heran...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gedek!
=bukan gambar gua

ikan emas said...

syukur..

lega rasanya.

dah balik mesia ke ?

Nerzhul said...

eh bukan ke lu pun ada makwe jepun sorang..hihi

Emira Darmia said...

abg brutal dah bertukar menjadi abg penyanyang...wooooyeh!!!

zia said...

klu dpt isteri jepun memamng comel le mcm gua..hehehe

Cikli said...

terasa ajaib bila brutalsolo jawab komen gedek!
biasanya kena ada entry khas untuk brutalsolo menjawab komen.

kella said...

alhamdulillah selamat...
upss.. kena bawak balik bini jepun la..

sahromnasrudin said...

selain itu, pastikan dia tinggalkan semua radiasi b4 mendarat kat KLIA erk...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

tadi gua nak komen, tapi gedek dah tanya dulu, tak pelah tunggu entry baru , nanti komen.

Mr feckry said...

semoga allah panjangkan umur adik lu

makcikkantin said...

Alhamdulillah...awat org kampung tak gelak...ada dua brutal adik badik yg solo kat situ yg boleh di pilih...kan kan kan?

CekWa said...

syukur la ya!

oranglidi said...

hm, slamat dari tsunami.. moga2 katsana slamat dari radiasi jgk. seram btul ak dgr psl radiasi tu.

[yah! bini jepun ? tinggi taste. abang die xnak japanese ke?haha]

Fa-T said...

gua juga rasa selamat jika ongkili tolak nuklear...

Penggali (OM) said...

seb baik slamat, he3

Cik Aien said...

suruh dia carik jejaka jepun 1 :p

Alke said...

wa singgah balik....suruh adik lu tetapkan iman, mesti bwk balik bini jepun. baru bloodline adek lu beratur masa naik bas.tak mcm org sini.

cek chun said...

nasihat paling bernas sepanjang aku BW today

kata kila said...

kim salam :P


weh blog aku berat ke

- koroe - said...

kau tak takut ke kalau dia buat balik bini jepun pastu tahun depan bini dia pulak buat balik dia ke jepun dan tak balik balik dah ke rumah kau.

echah mashuri said...

bawak balik dua la..untuk lu sorang.huhuhu

brutal.sori lame xdtg.dashborad aku dah xleh bukak.T____T

Whoopz said...

alhamdullillah.. Selamat..

diana said...

bagus abang gini..
mementingkan masa depan keluarga..:p

azi nur said...

wahh bagooos nyee!

imah said...

selamat dunia..

Republic Aku said...

setuju sesangat dengan nota yang terakhir tu....kalau boleh 2!

lavender harum wangi said...

hahaha, untungla dpt bini jepun~ konfem bijak2 :D

imah said...

follow ur blog coz mcm best je ^^.. tq coz drop by my blog ^^

kiwi said...

kawen ngn org jepun t dpt anak kiut cm nina..haha..ad video dia kt u tube..comel

Zie said...

hahaha!!..


bila dia bawak balik bini jepun, kecewalah anak anak dara di mesia..haha..

~~~ kay ~~~ said...

(^_^)

S..U..D..@..I..S said...

tentu banyak air mata dara2 kg yg tumpah

emieysandra said...

alhamdulillah.

kulupSakah said...

ye...syukur!

Kasawari said...

Alhamdulillah... part mana tu dia kat Jepun.. saya dah 3x ke sana.. belah Kyoto-Osaka-Kobe

i am S!L4H.. said...

perghhh. bagus2 kacukan itu. bertambah kuat. heee

ayunda maajis said...

weh nnt ko dpt anak sedare yg kawaiiiii..pastu aku nk chup anak sedare ko tu tuk kawin kn ngn anak aku..hehe genetik pasti makin kuat

ezanoor said...

melepas la aku.. hahaa

MAPPIAU said...

hahahaha sempat lagi tuh buat pesanan khas tuh

Pelangi cinta said...

suri_cahayacinta.com

selamat sampi hati terasa tenang..

YanaMIB said...

Ceh sempt lg pesan soh bwk blk awe jepun ye..haha

Semarak Api said...

eh,nk add adik brutalsolo boleyy?kuikui..

Woofer Storm said...

alhmdllah..best je dpt bini jepun ni..heehheeee

follow sni^^

Woofer Storm said...

alhmdllah..best je dpt bini jepun ni..heehheeee

follow sni^^

LiFe KaMi said...

Alhamdulillah adik kamu selamat..
wah ni mesti nanti dapat anak buah mix,,
psss ko kawin dgn negara mana plak..:)

nelly said...

Kawen dengan orang Jepun ? hehehe ..comel lorh !

SANDRA AZWAN said...

Alhamdulillah!;-)

Wahida Nasution Thakhrim said...

bagus la kalau dia selamat.. kalau dapat adik ipar jepun, jangan lupa post gambar kahwin diorang kat sini.. AcHiKz nak tgk.. he3

wany dolly said...

alhamdulillah^^

kheeyu tohid said...

bagus si abg ni ^.^