apa barang

Apa barang

Friday, April 8, 2011

Anwar Ibrahim Orang paling beruntung


"kung kang kung kang kung kang kung kang  dvd kung kang kung kang " kata pati oren

"kung kang kung kang kung kang kung kang  kung kang omega " kata ngo ngo

" kung kang kung kang kung kang kung kang kung kang  acar kunyit " kata surat kabo

"kung kang kung kang kung kang kung kang kung kang " blog

"kung kang kung kang kung kang kung kang kung kang " orang agama agama

 "kung kang kung kang kung kang kung kang kung kang "  orang banyak

Nota

“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).

51 comments:

mae said...

gua tunggu 3gp penuh keluar berita perdana

ibuintan said...

kung kang kung kang kung kang kung kang .... bila nak siap rumah ni!

JIJI YU said...

untung ek die..ahaha..

Republic Aku said...

untung dia jika sabut jika dia batu ...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

untung sesangat, tak payah susah payah mencari.

cek chun said...

aku gak tak untung dok dengaq kungkangkungkang dimana-mana

MOFASAD said...

(.) (.)

kak ina kl (2) said...

bosan betul ....sana sini ashik sebut seks..seksss...sekkkkkkkk

adek dah besar said...

kung kang kung kang kung kang.

KESANNYA APA?

nah ko baca sini. baca sini!

http://panaspunggung.blogspot.com/2011/04/bergaduh.html

Cik Bidadari said...

adoi....

kakchik@ella said...

seks dah jadi senjata utama skrg ni. hujung2 .. AI jgak yg beruntung ye??

AZANI said...

akhir zaman,fitnah bertaburan sana sini.

Isa said...

kung..kang..kung..kang..kung..kang...

Peghhhh... 18 hengget seketul Patin Buah kat Rest. Temerloh...

Apa pun ada satu awek tu... manis n cun beb... hahaha..

Aku Dan Teksi said...

asik kung kung aja angahnyak,diadak yg lain kah

Marina Monroe said...

kung kang kung kang kung kang kung kang ....Dah Menyampah dan Meluat Loya Tekak!

Miss Tira said...

Kung kang kung kang.. Apakah? -.-

DuniakuAbstrak said...

haha kung kang kung kang..haihh kerana kuasa..kerana kuasa..kerana kuasa..kerana kuasa..

cik ubi said...

kangkung kangkung..hadis ni dah byk kali denga..

sahih ke?

cik fiza said...

bagus entri ni..
penceramah kursus sy pun bgtau ttg org yg muflis ni... biar apa dia nk wat.. kalo kita xtau kita jgn pandai2 buka cerita...

S..U..D..@..I..S said...

kung kang kung kang kung kang,
macam burung tukang
macam berita diadakan
rakyat sudah muak.....

Abd Razak said...

Kung kang kung kang kung kang

Yang menyebar berita aib tu pun sama jadi muflis

gedek! said...

gua tetap suka Gabrielle Anwar....

-end-

Ummu~Ishak said...

sabar tak pernah rugi

Cikli said...

modal atas angin ni

Mr feckry said...

jangan kita tergolang orang yng muflis tu

alien said...

gua sokong pakcik gedek!
yeh

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Brutal, kung kang kang kung cam Kongkang dalam utan!

wa khairul onggon said...

Untung sebeno nye jadi ahli politik ni, DS Najib tu pun untung pasai kes altantuya, DSAI lagi untung, satu dunia tgk video dia, byk dia dpt nanti.. Kita ni yg tak berkaitan pun tak pasal2 dpt share yg sama.. x tau lagi benda tu betul atau salah, klu kita yakin salah, sekali benda tu betul, kita jugakkk yg dpt share.. Klu kita yakin betul, sekali benda tu salah.. kita jugakkk yg dpt share.. Tgk video lagi bagus dari mngumpat hehehe...

imah said...

baca paper sajo..

ahmad humairi said...

sama aje bahasanya.....best!

makcikkantin said...

Kung kang kung kang kung kang......bila cerita nak abis?

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

NOOR FATIN said...

err. kung kang kung kang. ekekek

cemomoi said...

semoga pahala aku tak difaraid kelak

- koroe - said...

macam best jep.


untuk la kot.


ada jugak part yang rugi kot.


kot

kot

Cempaka R.Minta said...

pahala hilang ya awak

melle amir said...

brutalsolo, sangat cool

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah entry terbaru
kereta gear auto dan gear manual

uihhhhhh hot lagi top... paling popular.... but dia tetap cool aJER MENGHADAPINYA

PeNaRi LaUt said...

meluat...najis...jemu...rosak....politik...busuk...

ahsfantasy24 said...

huhuhu..
2 la, mcm2 skrang~
siap tgk video xelok rmai2..
adui tu parah2 org politik kte..

saya "Mia" said...

salam ziarah bro.
best entry ni.simple tp padat dgn apa yg bro nak sampaikan.^^
*smbil tepuk tangan kuat2x*

mamai said...

aku nak muflis juga

zia said...

Politik...no komen..huhuhu

embun d tengah malam said...

if dia tak bersalah untung dia dapat pahala..huhuhu

Cik Akma said...

kalau tak buat, fitnah. sape yg fitnah, fhm2 laa. sekiannn ;D

kite tgk dan fikir heee ;D

puteri said...

kang kung kang kung kang - kangkung

GiveAsh said...

orang yang teraniaya untung di kemudian hari..

YUL said...

mana satu yg betul aku pon tak tahu

lady.fw said...

maka beruntunglah beliau..

hana nabihah said...

untung untung ! hidupp anuarrr ..... errrrrr :P

gadisBunga said...

ACAR KUNYIT?