apa barang

Apa barang

Saturday, April 23, 2011

Mark Zuckerberg

Mark : ada apa suruh saya datang ni

Brutal : Gua nak mintak tolong .. pasal Face Book

Mark : Face Book ..,bro brutal nak beli ke..?

Brutal : gua tak nak beli Face book.nanti kena saman dengan Tyler dan Cameron , ko ada cilok idea diorang

Mark : jangan pecah lubang,bro brutal.. ni mesti pasal marah kat gadis gadis melayu yang ada  gambar sexsi kat facebook kan...?

Brutal : bukan ..bukan ( gua hirup air milo jap )

Mark : tentang facebook yang membuat orang bercerai berai dan bergaduh ke ?

Brutal : bukan itu juga...

Mark : saya sudah tau, pasal facebook yang jadi alat seorang pemimpin  kononya bersosial dengan orang kebanyakan.. tapi sebenarnya tidak ...

Brutal : bukan bukan..

Mark : saya tau,pasal facebook yang orang dakwa  Feremasom, kayakan yahudi...

Brutal : cuba ko bagi dengar dulu apa gua nak cakap ( sambil gua bangun luku mark zuckerberg ..poyo betul mamat ni )

Mark : saya mintak maaf, bukan apa teruja berjumpa bro brutal..ok cakap cakap saya dengar

Brutal : macam ni... kungkang kungkang kungkang kungkang kungkang..buleh tolong tak?

Mark : saya tak boleh tolong yang itu ,sebab pasal hak individu

Brutal : tak buleh tolong gua tak apa..sebelum ko balik habiskan hati beruang kola tu.. tak ada pandai mana kamu ni mark .. tahap buduh jugak rupanya..

 ********
********
********

Nota :
yang sebenarnya berlaku macam ni...



" kalau ia pun ,nak berkenalan dengan  perempuan cantik dan sexsi ..jangan la guna akaun Facebook ,Nina .." kata Nina kelly Man sambil menunjukan apa yang gua tulis di facebook beliau kepada Mei9



" orang tak ada akaun facebook... ingatkan , dah buang yang send send tadi" kata gua dengan muka hijau



55 comments:

Cikli said...

lu zalim bro. dzholim.

Rozami said...

hahaha
nak tekel awek guna akaun fb awek lain ker. penat aku cuba paham td

buatlah akaun fb lelaki macho tunjuk dada berbulu. ramai kot minat. haha

sharamli said...

kant0i

ama said...

lu perasan tak ada typo kat situ.
"akuan" baris akhir. ke mmg saja tulis akuan? hehehe

Miss Tira said...

Hahaha, kesian Mark kena luku.. :p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ama
- gua silap tulis...kata cina silap tu sedap

ama said...

hahahahha/ gua iyakan jelah sedap lu

cikpia said...

kem salam kat mark!!!!

bro, lenkali guna akaun aku jer la. he he....

republik n9 said...

kah3... weyh muka awek2 dalam FB ni ramai yg letak gambar dah edit baii hahaha

JIJI YU said...

aku punye akaun pon singgle lagi

beautiful_rose said...

hampeh jugak lu ni bro.

gadisBunga said...

kata org, kalau nak tgk muka sebenar awek tu, ce pegi kat akaun kawan dia yg ada gambar awek tu.

kompem bukan muka edit. hu~

Prince Halilintar said...

asal ko xminta izin dulu...hahahahaha

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Mama dah lama tak akses facebook lagi. Begitu juga twitter ... tapi a/c tak boleh tutup pulak!
:((
Apa jadik dah tak ambil tahu. Pasrah saja. Tapi tetap sentiasa berdoa semoga mendapat perlindunganNYA.

Hantu Kak Limah said...

keh..keh..keh....
lawak jambu la.....
kt opis wa x leh fb..kene block..
kt umah wa pantau dr jauh jer..keh..keh.keh...

gedek! said...

Mark minom teh halia dengan roti canai banjir macam biasa...?

kimmy said...

haha, ni lah parah berkongsi password.

airaniez wirdani said...

yo yo o borak ngan Mark tu.haha

adek dah besar said...

mark zukerberg ada msej gua.

tanya pasal lu.

tapi gua saja buat sombong malas reply.

chuu said...

kungkang kungkang kungkang kungkang hahaha

NOOR FATIN said...

laa. hahaha buat la akaun sendiri :P

Wahida Nasution Thakhrim said...

buat ler akaun sendiri.. ni pakai yg org lain lak..

kata kila said...

mimpi siang lettew sembang dengan mark zurkkk eeerr apa nama dia? susah nak sebut

kata kila said...

mimpi siang lettew sembang dengan mark zurkkk eeerr apa nama dia? susah nak sebut

.sweet-ants. said...

poke saja sudah.. ;))

mr.kordes said...

huaks!lu ketis je lutut mark zukernberg tu.

BonekadalamChermin said...

boleh tahan jugak kamu ni


hahaha

nak berkenalan kena BERANI bro
kena BERANI!



:D

cek chun said...

sengai tau hang ni..
tadi dalam sengai pun kerhetip

Frodo Baggins said...

syabas!! aku sebak dalam keharuan!!
esok2 fb maria ozawa pulak ..
poke jgn x poke!

Waqheh said...

kah kah kah...

Cik Bidadari said...

weeeeeeeeeeeeeeeee... kantoikan...? ada org dah merajuk...

HEROICzero said...

HAHAHAHAA ingat apa la tadi!!!

=D

tasekM said...

apa teruk benar ni wey...?









gua dh dtg nih...

:)


.

Abd Razak said...

Saya faham mesej awak...

Faaein Talip Roy said...

kantoi sudah.. dh uat salah tau takut...

zety said...

mungkin die tak tahu apa function create an account..apa kata lu ajar bro..hahaha

zety said...
This comment has been removed by the author.
menusuk hati said...

oh..perempuan seksi punya pasal..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik hate facebook

aida cy said...

alah..romeo..biase la tu ngorat awek gune akuan awek jugak..

ayunda maajis said...

ko apehal? sawan eh? kasanoba sgt nih..dah nk kawin 2 pon ade mase nk cari calon ketiga ker?


errr...aku terkeluar topik ker x? wahaha kantoi

Republic Aku said...

hahaha....

ghost writer said...

esok-esok lu gi jumpa mark lagi cakap kat dia aku nak jadi rakan kongsi...orang malaysia kena ada syer dalam FB gak.

d_LA said...

NI KIRA KANTOI KE APE NI??BERKALI-KALI AKU BACA NK KASI FAHAM..HAHAHA..AKU MMG LAMPI

Cemmomile said...

tolong luku kan jugak bg pihak saya. hohoho

Fadzli Amir said...

Ingatkan aku yg bodo tak paham...rupanya ada cerita lain....kalu aku tak kawen lagi, mungkin buat mende yg sama...hehehhe

Mommy Fara said...

garu kepala...

Cik SHiNJU said...

hahaha...ijau muka erk...:P

Fida Husain said...

adoyai. parah ;p

miya said...

berisi :)

azi nur said...

amboii samapi hijau muke..hehee

Noor Aqillah Majid =) said...

HAHAHAHA. LOL

Berto said...

aku dah deactivate fesbuk, lega rasanya






tp dlm masa yg sama, aku bua fake akaun.

Lizzie Yasmin said...

dua kali aku baca punya nak bagi paham.. huhuhu

hans said...

hahahaha
mula2 tak faham
baca balik baru faham
adoiyai
mcam2