apa barang

Apa barang

Monday, May 2, 2011

Cara -cara bagai mana untuk hack cybercafe ..bayar Rm1 ringgit tapi guna sesuka hati anda

1 pastikan cybercafe itu mengunakan microsoft windows
2 cari program Zhider ( free cari guna lebai googel )
3 muka mesti kesian dan sardin
4 berani

cara serta langkahnya
1.minta computer yang ada jarak dengan orang lain.. misalnya di belakang ke atau hujung hujung
2 tunggu skrin login dulu guna macam biasa
3 install zhider yang telah di sediakan dalam usb atau download dulu
4.bila zhider sudah siap di setup/instal terus log out
5 login kembali tekan Ctrl+Alt+Z. yes login screen telah hilang
6 dan gunalah sepuasnya .
7.bila sudah puas tadi   Ctrl+Alt+x.  login yang hilang akan ada semula
8 guna dulu dalam dua tiga minit seperti biasa ..supaya tidak di syak oleh mamat jaga cyber






sebelum  buat apa apa baca readme yang di beri oleh zhider



CTRL+ALT+Z Menyembunyikan permukan windos yang aktif
CTRL+ALT+X Memunculkan semulla windows yang asal
CTRL+ALT+L Mennu dialog zhider
CTRL+ALT+M Menmunculkan  kembali semua windows yang disembunyikan, dan juga menutup zhider.


nota :
Jangan jadi orang jahat .. tapi jadilah orang pandai dan bijak..belajar untuk tidak dibongokkan..

18 comments:

MiSzy DiaN said...

macam best jak tp nda suda p cyber cafe.. hehehe.. mahal laaa..

Rozuan Ismail said...

semua pakai broadband dah sekarang ni.

Heidi Shafiq said...

ko ajar aku jd jahat ya? :P

sharamli said...

bengkrap la t0key cc

Ries Lee said...

kenape lah tak syorkan cara ni masa zaman aku tak ada pc/laptop/sematpun dan ditaja berukband.

tasekM said...

ni dah kira jahat dan bijak ni.




.

Cikli said...

orang dah bagi email free pon nak cari barang free lagi?

Rozami said...

bahaya jugak tu sebab diorang kadang2 perasan kita duduk dah lama

gedek! said...

"Biar jahat asal selamat"

ama said...

alamak. Sekarang mana ada pergi cc. Bagi la cara nak hack wifi ke apa ke. Baguih jugak. Kehkeh

Daddy Ziyyad said...

cybercafe is so yesterday..`haha

nyanyisunyi said...

dah bertahun tk pegi cc

hanaahmad said...

giler..tapi aku benci pergi cyber cafe. byk bebudak main games dan bising!

Cik Bidadari said...

tanakkkk-tanakkkkk... tutup mata sambil baca entry nie... takmoh... takmoh.... doser-doser....

weeeeeeeee zhider yeak... gua nak usha sat...

Isa said...

bijak kah ini...??? ish..ish..ish...

Sutera_suci said...

Tak jujur

onie said...

ibu jari diangkat ke atas....! :)

miss shark said...

kau ni. cara-cara nak bayar broadband seringgit je ada dak? =='