apa barang

Apa barang

Saturday, May 7, 2011

hoki

gua turun ipoh.. tengok hoki malaysia lawan australia alah macam maya karin lawan nicole kidman
malysia kalah melawan beb...2-1

masa tengok tu adalah satu awek ni ada ciri makwe makwe..,awek ni duduk selang satu kerusi dari gua.., cantik gua cakap lu..ipoh mari beb tarak sombong

gua boring tak de ,member ..jadi gua keluar satu scene ,p.ramlee..gua tanya kat awek tu.. awak awak,agaknya negara china sekarang musim sejuk, awek tu senyum  ..gua, bangkit duduk sebelah awek tu..

"minat hoki ,ya awak ?" gua jual minyak urat..

" mmm , gitu le.. gamaknya .." awek tu jawab seleng perak

" dalam ramai -ramai pemain hoki malaysia ,sapa yang awak minat" gua tanya sambil mata jeling pada perlawanan tengah berlangsung

"awak tau.. kita paling minat , Razali Umar Kandasamy " kata awek tu dengan yakin


gua terus gigit kerusi di sebelah  sampai hancur.. cis cis





                                        gambar dari lebai googel..yope ni bagus skilnya
                                                   Razali Umar Kandasamy
                                               



32 comments:

Rozuan Ismail said...

haha..pemain hoki celah mana..nampak sangat g tengok lawan hoki nak tgk benda lain.haha

Cikli said...

aku sokong nicole kidman walaupun suami depa dulu sama-sama mat saleh

Kap said...

hitam hitam si tampok manggis.

Isa said...

Lain kali lu gigit awek tuuuu... bukannya kerusi...!!!

Cik Bidadari said...

awek tu test tu der... dia nak test lu yang minat hoki ke dia... weeeeeeeeeeeeeeeeeeee... cayalah... ipoh talak sombong...

adek dah besar said...

gua rasa awek tu mesti namanya Yana, Budak Mu, tak tahu beza bola sepak dengan Hoki.

Asal orang sokong yang ti la dia suka.

Perangai budak MU macam tu la.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

mesti awek tu pergi sana nak cuci mata.

sharamli said...

dia k0nfius tu

imah said...

die tengah kecelaruan identiti tu bro =P

Mutiara Bernilai said...

dia tersasul tu..

tolong la die cover line..

malu dia..

ahaha.

JIJI YU said...

ekeke..layan je la dah ko jual minyak die dah beli dah tu..tersalah bayor je..

ahmad humairi said...

Saya mina Ardy Wiranata...
hah...jangan gigit kerusi lagi....

ayunda maajis said...

kikik..dh2 tinggalkan je la awek tu..IQ rendah tu..kasi mkan zombi jer otak dia..ahaha

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Gayenye dua2 cuba berlagu la ni ... tersalah tune rupernyer! :)

delarocha said...

awek tu baru nak cari pakwe player hoki, blum jumpa lagi laa, tu yg main tibai je jawapan... huhuhu

anyway, kecewa la malaysia kalah, penalti stroke pun tak masuk

Prince Halilintar said...

hhahaha..klakor aku bace..betul2 minat sukan betul awek tu sampai jadi konfius pemain hoki ke bola...

nurkass said...

haha..
control ayu
ko tak baik gelak..

gadisBunga said...

dia suka org kulit gelap la tuuuu

Arm_mj said...

hahaha aduss..awek tuh sje je nk test lu taw ke tak..=P

::aku tumpng malu untuk awek tu::

Miss Tira said...

Besarnya bola hoki tu. Hahaha.

Hantu Kak Limah said...

hahahahhaha...wa ingat lu nak try awek tu utk calon ke 5 lu...huhuhuuhu...
sebelum lu kunyah stadium, baik lu tinggalkan awek tu dgn secepat yg mungkin...hahhahahhahhahha.....

PinQib said...

hahaha.. hoki dalam imaginasi dia jer

kuwang2


Psss.. Sorry lama tak jengokk.. Haiiiiiiii

azana said...

haha....salah xpe...yang penting ada keyakinan..hehehe

NOOR FATIN said...

HAHAHAHAH dia cakap slumber je

Faaein Talip Roy said...

siapa suruh brader jual minyak urat...

lain kali jual arr minyak wangi..

baru sedap dia nak membli.. hahaha..

afiq haikal said...

best ada class

Republic Aku said...

kah3 sempoi...

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

baru lu tau awek ipoh punya skill macam mana.. keh3x

Kimmy Kazuma said...

Salah info tu. Maya Karin orang Jerman. Cuba kata Nicole Kidman lawan 'Emelda Marcos Malaysia'.

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yob Brutal, waaah Ipoh pigi! Dia test miker jer. Kalau miker kata betoi, sah-sah miker ni bute hoki, dia kata!

Kasih nur azie said...

ntah2 dia buat lawak je la! dia dok uji ko, yg ko lak ingat dia btol2....

Just Call Me Bitt said...

wakakakakakakkaa gituw la gamaknya