apa barang

Apa barang

Thursday, June 30, 2011

BETUL KATA KATA SI gadisBUNGA... BANYAK TV KAT RUMAH












nota :
pasal post gua yang lepas .. bukan  tak bagi nak beli tv.. banyakkan tv

sila singgah ke blog gadisBUNGA ... sila tekan
kata bro gedek ..gadis Bunga ni cunn.. tak caya tengok komen no 4 tu



17 comments:

Miscellaneous Smiles said...

pehh mmg byak gilaa~

Citarasa Rinduan said...

lor..............
banyak nya..
heheheheh
GB.. pengsan

kella said...

hadoiii?? sebanyak ini? ini ape jenis pekerjaan begini? ;p

Jom Bantu Vote Untuk Saya! Boleh?

gedek! said...

GB tu comel, tau!

serious!

D' Aprikot Enterprise said...
This comment has been removed by the author.
Isa said...

banyak TV camtu..., pekerjaannya skodeng.. hahaha

kat kedai uncle soh ada banyak lagi beb...

Cik Ina Do do Cheng said...

kalau dah banyak cam tu, mana satu yang nak nengok.

JARI YANG TERBARAI said...

cun? bleh try tekel ni hahahhaha

FasiHaH SupiaN said...

memang banyak...dah pi blog gadisbunga tu....gambar2 cantik...

gadisBunga said...

ni agak2 kalau stok pinggan dah abis tak berbasuh, ko...er awak boleh pakai tv ni buat pinggan. ihiks! :p

*korang caya kata-kata uncle gedek? hahaha!!!

kakcik said...

Ya... gB memang comel. :)

Puan Capa said...

tu rumah ke kedai jual tv tu?hahaha

nama pun gadis bunga..pasti la cun mcm bunga..hehehe

Chik Att said...

memang cun ...

Abd Razak said...

Busines jual tv ker..

suhaila-ab said...

ada tv ke?kat mana?tak nampak pong!

azieazah said...

Betul kerrrrr... hahahahaha



LinkWithin: Lama-lama jadi habit pula...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yob Tak Solo, CCTV ada?