apa barang

Apa barang

Friday, July 1, 2011

Nurni yusoff


http://nurniyusoff.blogspot.com/

Nota:
Jadikan setiap masalah itu satu peluang dalam hidup ,setidak tidaknya biar habis pokok asal bunganya kita dapat.. yang penting bukan apa hasilnya yang lebih penting liku liku yang di lalui itukan lebih bermakna

31 comments:

FasiHaH SupiaN said...

haruslah bijak mencari peluang....awek2 je ker bro yg diperkenalkan?hehe

nurniyusoff said...

grr ... pacikkkkkkk

takkan gambar adik ngan umi pun pacik simpannnnnn ...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

saja..
kalau adik dah cun akak apa lagi..kah kah

imah said...

pak cik pakcik *geleng kepala*

Kapten Atok said...

cunnnnnnnnnnnnnn

Cik Ina Do do Cheng said...

nurni ngan umi muka sama

JIJI YU said...

hurm..berkenan je

gadisBunga said...

ok. comel comel!

gedek! said...

Hmmmmm

Nur Misnan said...

wohoooo... who is she bro?
cute.. mcm kenal ler yg makcik sebelah tuh...
tapi dimana yer?? =)

adek dah besar said...

bergoncang juga gua baca lu punya entri ni bro.

adek dah besar said...

bergoncang juga gua baca lu punya entri ni bro.

Nerzhul said...

fiwwitt

Cikli said...

bro...bro

Puan Capa said...

siapakah ini

Mr feckry said...

dalam beb kata2 lu

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Tak Solo Lagi, not one of your...oh never mind!

NOOR FATIN said...

sapa tu? haha

aleen aiden said...

sebelah nurni itu siapa?bakal mak mertua kah?keh3

ayunda maajis said...

berbunga-bunga..pokok..adeh..x paham bro

JARI YANG TERBARAI said...

gua suka pesanan pada nota Lu tuu

mamai said...

bro jgn tebang pokok nanti bunga pun tak dapat

lieynanilaz said...

cun...cun...:)

HEROICzero said...

hahahaha kena ! kena !

vampire's lovex said...

pehhh cun nye nurni nihhhh

senyumSOYA said...

no.3 ye uncle? heheheh...hargai peluang~

ain fathihah said...

amboi....hehe

ama said...

tak faham

beautiful_rose said...

ehem..

nurniyusoff said...

awak .. sile update.

cik emymilia said...

phewwitttt...hihi