apa barang

Apa barang

Sunday, June 12, 2011

Nasi Dagang lauk Kijang

Buat orang Terangganu ,sesekali nasi dagang berlauk kijang sedap juga

27 comments:

luahfikiran said...

salam,
Nasi dagang tu biasa lah! Tapi lauk kijang tu, lain halnya ! Tak pernah rasa ! Mesti sedap punya !

nyanyisunyi said...

tahniah buat owg tganu....

dah berjaya tu kenalah makan nasi dagang berlaukkan kijang...:))

Mimie.Candy Cane said...

comfirm terangkat punye laaaahhh!!!!

JIJI YU said...

hamboi sentap ni

LittleGurl said...

hamboi...grrrr nak kena buat sup penyu ne...

http://littlegurlpunyeblog.blogspot.com/2011/06/kenapa-daudsu-kenapa.html

syafiqakarim said...

xpena rasa.
ishh

gedek! said...

Tajok entry yang agak keterlaluan....

haha!

Acik Erna said...

Lauk kijang?sah teruja acik dibuatnya.

MULAN said...

apa2 pon, nak ucap dulu tahniah kerana bergelar suami kepada si dia...

nasi dagang lauk apa pon memang sedap, tapi mesti wajib ada ikan tongkol lah...

pesal tak coti arini eekk.. frust..

Aku Dan Teksi said...

Taniah untuk terangana kerana dapat membawa pulang piala.

Cik Ina Do do Cheng said...

pendek je entry lepas nikah ni.

sayangsayangibu said...

sedap tu nasi dagang
daging kijang?
errppp.. tak tahu camne rasanya

sayangsayangibu said...

sedap tu nasi dagang
daging kijang?
errppp.. tak tahu camne rasanya

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yob Brutal double? Triple? : Patutnya tajuk "Nasi Dage berlaukke Voodoo!"

suha said...

yum3 hehehe

ermm..memerhatikan persekitaran,mcm ade ciri2 Katak Unik je..

Bigdaddyz said...

heeee...ada orang makan sambal hati berulam jantung..

nn said...

frust Kelantan kalah -___-"

Cikli said...

BRO!
KALAU MAKAN LAUK KIJANG PUN WAKTU SAHUR DAH LUPUT...POSA HARI TU TAK KIRA...
huruf besaq ni bro...hehe

eLL said...

sebabnya masuk kandang sendiri.

budak tu kena rasuah ke? macam baru semalam main bola.

Mommy Fara said...

Amboi, melampau! Lain kali bawak dtg Selangor! Biar turn org Selangor lak rata2 daging kijang tu! Muahahahahha!

imah said...

makan dengan orang rumah lagi best bro =P

Awie Omar said...

Salam brutal..

sorry, bukan aku saja tak bagitahu pasal pindah blog tu..
aku ada arr bagitahu. tapi ko aku terlepas pandang je... sorry ye..

aritu aku tukar URL je...
tu yg ko tak tahu aku dah update apa. jadi kena la tekan follow balik blog aku. itupun kalo sudi.
anyway, tq sebab komen kat blog aku. peace.

Kap said...

lauk kijang hanya di Kuala Lumpur.
hahah.

makcikkantin said...

orang berdagang kita pun dagang,
orang makan kijang kita minum milo,
rasa2 nak komen entry belakang,
apa...betul Brutal dah tak Solo?

NOOR FATIN said...

uisy sedap x?

diana said...

hahah...
lauk orang kaya tu...

beautiful_rose said...

apa rasanya daging kijang? tak pernah rasa...