apa barang

Apa barang

Tuesday, June 28, 2011

seorang uncel senyum soya

sejak sudah berbini -bini ni ..gua rasa malu lah nak mengorat..nak kata hai kat awek publik bank yang senyum pagi pagi pukul 9.30am tu pun gua fikir dua tiga jam...

mungkin ada benarnya kata, cik senyum soya gua dah menuju peringkat  matang.. tapi kan

men never grow up


nota:
adakah post ini dalam mode mengorat ????

31 comments:

gedek! said...

Lelaki hidup di Never-never land!

nurniyusoff said...

ni post gedik.

Bella Bell said...

hahaha.. ni post ala2 gedik sikit :P



^^

MR. SYAH said...

hahaha... ikut moodlah...

Miscellaneous Smiles said...

amboi ayt pcek gedekk..~

cik ciput said...

hahaha..matang?

aleen aiden said...

haih,dah ade bini 2 3 nak ngorat apenye lagi..hahah :P

Mr feckry said...

cantik tu berada di mana2..tapi yang halal tetap yang halal je

senyumSOYA said...

uncle matang!! hahahaha...(^^!

kakcik said...

Masih ada kekosongan, kan? :)

Emira Darmia said...

kehkehkeh...abg...abg..haih...sabo jela

nurkass said...

alahai..
getiknye baca n3 ni..hehe
nyampahsss..

Puan Capa said...

eceh2...padahal smlm baru kenyit mata kat awek public bank tu

FasiHaH SupiaN said...

men never grow up? serius? i dun think so......everyone does grow up laa

bujal X said...

*bro fist.

ahmad humairi said...

lelaki, tak mengorat pun dikata mengorat...haiiihhh,,,pompuan marahkan...bila kepunyaannya mengorat?

mane membuatnye.

sayangsayangibu said...

mengorat tu salah satu ujian saham bg lelaki kot?

::blog anak jawer:: said...

bagus la tu... takut org rumah,... dah tak berani ngorat yg lain...he3..

-Yok mampir diluk = anak jawa ni perempuan ke..??

adek dah besar said...

Lu baik baik sikit King.
Lu tak pernah merasa kena double pelempang dari bini lu King!

Cik Ina Do do Cheng said...

gedek tak boleh blah.

beautiful_rose said...

eceh...ayat memancing kan? gua tau la lu ada 2 lg kekosongan kan....

mira farhanah said...

ged ged punya entry ni.haha

nurkaloi said...

eah hello
takkan daa kawen still nak ngorat jugak erghhhhh

che sakinah said...

entry gatal. bukan ke memang dah selalu tulis dlm mood cem nih? huahhahaha

Pena Marhaen said...

takpe bro..lelaki bujang 4 kali..hehe.

masih ada peluang 2 kali lagi untuk bro jadi bujang..hehe

gadisBunga said...

lelaki besar ke tempat lain jer~

zati embong said...

haha,mengada2 barangkali.

imah said...

pape pon jangan lupa BINI ^^

Hantu Kak Limah said...

matang sangat sangat tuuuuu.......huhuhu.........

ayunda maajis said...

hah bagus..sedor diri pon org tua ni..haha

mamai said...

lu pie publik bank mana, tadi wa pun pie publik bank juga tapi awek atm tu tak senyum pun