apa barang

Apa barang

Friday, July 29, 2011

Bab 11 Cara mengayat perempuan atau awek

Bab 11  ... utuk lebih faham baca disini...
"Abang long hari ini masuk bab 11 .bab di mana ingin bergambar dengan orang permpuan.sekarang cuba tengok akak kepsi tu.dan mintak akak kepsi tu bergambar sama" kata gua kepada abg long


" Apakah kamu bersedia bergamabar ?" abg long

" Perempuan tak suka di tanya ..cuba lagi ." kata gua

" Bergambarlah dengan saya " abg long cuba sekali lagi 

" Ada paksaan di situ, perempuan tak suka di paksa " kata lagi

" Mahu bergambar dengan saya ?" kata abg long

" itu kan pertanyaan , permpuan tak mahu ditanya !" tegas gua

" Saya ingin bergambar,saya amat berharap kamu sudi bergambardengan saya" kata abg long

" bagus abg long ,sekarang apa tunggu lagi , cuba apa yang di belajartadi pada akak kepsi tu " arah gua

" cara abang log  tadi buleh juga di gunakan ,untuk keluar memancing,makan atau sebagainya " gua meigatkan abg log



nama: muhammad safiee
umur : 8 tahun
minuman kegemaran : belasah janji halal
makanan kegemaran :  asal ada telur dan halal sudah ok
mengenai safiee: masih bujang, sedang belajar membaca dan menghafal Al-.quran ,menjadi imam kepada adik adik dan sedang belajar silat , judo dan belajar bagai mana memikat awek dengan uda

39 comments:

sayangsayangibu said...

memang bebetul brutal.. ;p

adrinaqamarina said...

baru perasan yang sebelah tu pekerja kat situ. ingatkan sape. hehe.


kirim salam sama safiee, nama dye macam safee sali :P

puteri said...

amboi ape ilmu bro brutalsolo ajo kat abang long ni,...??? hish

puteri said...

Terkini : Pihak Singapura mengucapkan tahniah kepada Kerajaan Malaysia kerana menghalang pemakaian jersi kuning oleh Harimau Malaya. Jersi biru yang dipakai 2 kali berturut-turut menyebabkan pemain kurang semangat harimau (mana ada harimau warna biru) dan menjadi haru biru (macam BN). Singapura turut memuji kepintaran BN dalam mentadbir terutamanya dalam isu bekalan air, pulau Batu Putih, Tanah KTMB dan banyak lain-lain. Singapura berharap kerajaan BN akan memenangi pilihanraya akan datang semoga kerjasama baik seperti ini dapat berterusan pada masa-masa akan datang. Agensi ABBM.

Nur Misnan said...

haishhh... nakai sungguh boboi..
aweks sebelah tuh sengeh2 malu... he3

Cikli said...

tak pasal-pasal budak tu lupa ayat Quran yang dihafal gara-gara ajaran lu.

Kazaztan Team said...

buruk perangai..ngajo bdk yg bkn2...

gadisBunga said...

safiee, besar nanti taknak main bola ke? :D

Bidadari Syurga said...

abg long... pakcik awak dah start bukak kitab cecara ngorat awek yeak?

huh.... practice make perfect yeak... arghhhhhhhhhh... tak boleh blah...

p/s: jgn ajar bebukan tau bro?

alien said...

alahai
aja la mende len kat budak2 oi

afandi said...

setan ni,kalau masa sekolah dulu dikenali sebagi tuan 5 minit. hanya 5 minit setan ni boleh dapat no telefon alamat dan siap keluar makan..siut
aku pun tak tau macam mana mei tu boleh tahan

cafiena said...

mcm dalam movie the tourist!!

Elise: Invite me to dinner, Frank?
Frank Tupelo: What?
[she gives him a look]
Frank Tupelo: Would you like to have dinner?
Elise: Women don't like questions.
Frank Tupelo: Join me for dinner.
Elise: Too demanding.
Frank Tupelo: Join me for dinner?
Elise: Another question.
[Frank thinks for a moment]
Frank Tupelo: I'm having dinner, if you'd care to join me.

ORLANDO AHMAD said...

biodata makwe tu takde?

therosputih said...

nak belaja ngorat ngan uda jugak...

ghost writer said...

aku harap abang long bila dah besar dan leh kawen,boleh kawen sampai 4.

JIJI YU said...

haha..abang long mmg otai ni

Mr feckry said...

gua respect and suspect bapa budak ni

Afikah Aziz said...

amboi dah ngajo budak2 cenggitu plak erk ahaks :p

CassiaSiamea said...

brutal yg lembut hati..

hahaha
terbaek la uda ni~~

senyumSOYA said...

abang..adik nak ambik gmbar ngn abg bley? hehehe


hehehhe

Mommy Fara said...

Melentur rebung?

ciK LyndaWawa igUana said...

jum bergambar dengan saya jugak..

~SaL IjOu~ said...

asah bakat terpendam nampaknya~ ;p

zety said...

hahahha.kecikkecik berapi

nurniyusoff said...

pengaruh cete THE TOURIST.

huh.

Isa said...

Jabatan Agama kena pantau tok guru macam nih...

Ada tauliah mengajar atau tidak nih...

Cik Ina Do do Cheng said...

kecik lagi dah asah bakat mengurat ye.

gedek! said...

Hmmmm....

ambik iktibar

adan said...

yess dapat ilmu nak ambik gambar dengan awek.. ahaha..

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yob,menurunkan ilmu pengasih?

cemomoi said...

tumpah ke nasi....

pil khayal said...

macam dialog dalam filem The Tourist jer.cuma diolah cket...

Hantu Kak Limah said...

gaye macho dgn baju BEN 10....hehehehe.......

Kapten Atok said...

dasat. kecik2 dah prektis

Fyqa said...

halahaiii

;)

Amar Alis said...

hahaha.
hebat-hebat yang tukang ajar tu.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Bukan 'blanket rule' kan?
Ada yang cukup liat; tak mudah lentuk & patah!

Tasha said...

kental...smgt nyer,haha

Nerzhul said...

learn from the best!