apa barang

Apa barang

Tuesday, July 12, 2011

Berburu di padang datar

" ko buat apa tu" soal gua kepada man sangap

" memanaskan badan " kata man sangap selamba

" KO PERNAH TENGOK ,HARIMAU MEMANASKAN BADAN BILA MEMBURU KANCIL? TANYA GUA SAMBIL MAKAN PAU SEMALAM

15 comments:

adek dah besar said...

pergi berburu ni satu je. ko kena baca bismilah.

senyumSOYA said...

kecian..makan pau semalam... x da sape2 y tolong masakkan ke uncle?? heheheh ^^"

Prince Halilintar said...

berburu ke diburu tu?haha

Abd Razak said...

Pau semalam pun sedap juga kalau dipanaskan semula...

Daddy Ziyyad said...

badan harimau mmg sentiasa panas lah wehh...sebab banyak bulu...so dia tak payah warm up! miahahaa

pembaris said...

kalau tak boleh panaskan badan,cuba panaskan hati sebelum berburu

miya said...

pau je? bini mana bro? heheh

Cikli said...

man sangap ada blog ke?

ghost writer said...

buat latihan 'cakaran harimau'.

ayunda maajis said...

huh aku panas ati baca kisah rimau ko ni...huhuh

Cik Ina Do do Cheng said...

cam mana harimau panaskan badan, tunjuk sikit.

muhamad hanif said...

Err,

aku serius blur..??



AHHAHAHAHA

abglan said...

Harimau panaskan badan... huh! ade coach ke dia?

Bro ahmad said...

apa maksud dia, bro tak faham langsung?

saiazuan said...

hahahaha siot je..