apa barang

Apa barang

Thursday, July 21, 2011

Mendidik bermula dari atas katil lagi


Nama : Akil Hadq
umur : 4tahun 8 bulan
status :bujang
hobi : mengaji dan menyanyi
koleksi kesayangan : buku IQRA 1-6
lagu kegemaran : Mentari merah di ufuk timur
filam : perempuan berkalung sorban
tokoh dihormati : brutalsolo
aktiviti sekarang : sedang dalam proses belajarsembahyang
bagai mana mendapat nama : sempena nama ustaz Akil Hyaa

falsafah hidup : perut akil kosong goyang goyang sapa belum masak ni abah ke mak

26 comments:

FasiHaH SupiaN said...

yg last tu kena highlight..jgn smpai anak2 kebuluran..

Mommy Fara said...

Tuan empunya katil....sila jangan malas. Lapik katik dengan cadar ye? Selesa sket nak baring2 n tido!

Zzzzz!

Kapten Atok said...

tak sedar nanti tiba2 teruna dah tu

alien said...

jangn tido udah le dik ye

Waqheh said...

mendidik mmg biar dari atas katil bro..1st time emak dan bapak sentuh mulakan dengan doa...elak gangguan syaitan huhuu

ORLANDO AHMAD said...

abah la kena masak

gadisBunga said...

telepon je dominos dik. dalam 30 minit dah boleh makan... :)

imah said...

abah ngan mama tak pasang cadar ^^

zati embong said...

hihi,dr kecik kena tanam minat.biar hati terang,mudah mahu belajr.

azieazah said...

Bab ambil sempena nama tu ok la. Jangan plak ikut style yang kahwin cerai pastu kahwin baru bini anak dara. Ahaks!

Cik Ina Do do Cheng said...

lagu mentari merah diufuk timur memang lagu kegemaran cik ina. tima kacih ye Akil.

pembaris said...

kingkoil...??

CassiaSiamea said...

kamu dh jadi tokoh??

gedek! said...

tokoh yang dihormati tu tak boleh blah!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, dia belajar smpai perut berbunyi ye? khusyuk keliatannya.

Cikli said...

tokoh dihormati sepatutnya akil hayy

Afikah Aziz said...

erk tokoh dihormati brutalsolo? adehhh huhu >_<

sahromnasrudin said...

bakal imam muda nie.........

Eye_nee said...

Betul ke tidak lu ada tanya Akil pasal tokoh yg dihormatinya tu bro...cam cuak jer nak percaya...

sayangsayangibu said...

tokoh di hormati tu yg mahal tu... ;p

ainz said...

hobi mengaji...alhamdulillah...tak bleh bla yang highlite tu..malas nak type balik..huuu

Bidadari Syurga said...

adoi... tokoh dihormati tu tak boleh blah... huhuhuuhuhuhu...

p/s: ajak abah makan luar...

JelinaJoli said...

sudah mumayyiz???

Hantu Kak Limah said...

mak ngn abah malas....cadar pun x sempat lapik...ni pulak nk basuh beras...keh..keh..keh...

HEROICzero said...

hahaha part tokoh tu yang paling best !

Norhafiza said...

sejuk je nama anak nih..mudah2an selamat dunia akhirat ye..