apa barang

Apa barang

Thursday, July 14, 2011

nak mintak pandangan korang comment yes dan no pun tak apa ..asal sebarang comment

Gua bercadang nak bukak perniaggan baru
bila dah ada perniaggan baru
mesti ada business card
dalam business card
gua mau tambah nama AARON
maksud gua macam ni..AARON HELMY buleh ?



nota :
ada macam gampang post gua hari ni 
 

49 comments:

*diera* said...

ahahahha.. aaron.. YES!

gadisBunga said...

eee....tak sesuweiiii~

Nerzhul said...

nama aaron tengah laku skarang.

alien said...

nooo
haha

Miscellaneous Smiles said...

no

Kazaztan Team said...

kenapa aaron...??? & jawapan sya: no...

Waqheh said...

hang minat aaron aziz ke apa?

FasiHaH SupiaN said...

xperlu kot bro?

JIJI YU said...

boleh je

Chereta Chenta said...

gerenti gue igt lu hensem macam aaron aziz

Sz said...

YEs...eheheehee

Eye_nee said...

Pesal tak bleh pulak....kalau ko pikir Aaron tu bleh buat bisnis ko untung juta...gua sokong ajeee...

Abby Salvatore said...

NO.

ahmad humairi said...

dan

hehe

aeisyah hanum said...

suke hati la mane2 pun..tpi kalau ade yang senyum kambing bace name card tu, jangan plk tny nape..hehehehehhe.. :D

Cik Ina Do do Cheng said...

eee tolong Aoron apasal plak. nama mak ngan ayah kasi tu dah best in the world, ada ong okey.

ainz said...

cari name lain,bleh?? erk!

kakcik said...

Asal membahagiakan, ikut sukalah nak buat apa! :)

eLL said...

SETH TAN HELMY ADA BAGUS

atie said...

sesuka hati... kalau boleh membahagiakan diri dan tak menyusahkan orng apa ke halnya...he...

Kakzakie said...

Kakak kata NO....

nub said...

korporat jgak tu. eheh

Hantu Kak Limah said...

YES.........:)

Mr feckry said...

ape makna aron tu? kalau baik boleh le

senyumSOYA said...

pakai ja nama sdri.. lagi klasik lagi kool~ ^^!

Prince Halilintar said...

klu pakai name sendiri lagi bagus kot..nnt org lebih kenal dgn name sendiri..hehe

Papa Mifz said...

perniagaan melibat kan kaum wanita laku la kot....hehe

suhaila-ab said...

pes time makcik teragak nak komen..sblm ni makcik baca je page ko ni..
makcik kalau bagi pandangan ikhlas tahap gampang jugak..mau ko kecik ati giler..
tapi ok la nama tu..asal ko tak tensen dah la..

nurkass said...

adehhhhh..
org aaron ko pun nak gak aaron..
cam tak sesuai la bro..
~NO~

roeza said...

hahhahahahahahahahaa
tolonglaa incik brutalllll
tolonggggg jgn x letakkkkk!!
konfem org yg dapat ur namecard akan ingat u hehe:D

gedek! said...

Hoi...!

Kapten Atok said...

Haaron

nurniyusoff said...

Okay jugak

Aaron Helmi (Senget)

dalam bracket tu jgn lupa.

tupaimerah said...

tak boleh!
paham?

Abd Razak said...

No...

suk said...

nama tu laku skrg.

EZAN IDMA said...

NOOO! haha

zati embong said...

hahaha!

Cikli said...

lu perlu bezakan antara gengster samseng dan brutal.

elly said...

motif???

De' Nurul said...

Haaron Helmy ok ah. Pasal Aaron Aziz double A. Kau kena double H.

Faaein Talip Roy said...

apsal nak letak nama aaron?

Gauss-Seidal said...

kalau lu rasa hot bila letak nama tu, teruskanlah..self-confident tu penting tau!?;)

MOH KEMBARA said...

NYET!

Nur Misnan said...

senag ceta kau letak nama
AARON SOLO.. senang bisness jln
pasal SOLO tuh... hu3.. (gurau)

ciK LyndaWawa igUana said...

yes..no ..orait..thank you...=]

zia said...

yes..i dont mind..

Bidadari Syurga said...

aaron tak best... langsung tak best

alieavea said...

gampang gak ler..hahahhaa

apsal nk letak aaron kt depan name tuh?