apa barang

Apa barang

Friday, July 15, 2011

Pembantu peribadi di perlukkan gaji RM2000 sebulan

pembantu peribadi diperlukan ( urusan pejabat )

perempuan  bujang  dah  ada laki elok duduk rumah

pandai mengunakan perisian ms ofis

tak kira korang ada spm ke lepasan u ke janji bijak

tak kira apa bangsa korang asal mau kerja
kerja jangan disuruh..

kemudahan

.elaun rumah 150
elaun  handset 150
kereta company korang boleh guna  sehingga korang mampu beli kereta  (myvi dan kelisa )
elaun minyak 200
 hari jumaat mula kerja adalah pukul 2.30 pm
 cuti setiap sabtu dan ahad..

kwsp dan perubatan disediakan, takful di carumkan

 syarat paling penting
ingatkan gua hari apa gua patut jumpa dengan bini dan makwe 

yang berminat sila hantar resume kepada gua
brutalsolo@gmail.com
hanya yang gua rasa berkenan akan di hubungi


nota:
gua serius  ni...

44 comments:

senyumSOYA said...

hehehhe..sabor jela uncle...
PA punya pasal.. ^^!

Cikli said...

baik sms akaun fb je bro

FasiHaH SupiaN said...

huhu blaja lagi lah...lau x ley gak mintak nie...

pisau belati said...

tawaran gajinya menarik...

NaniE said...

dah kejelah bro..err..buat part time boleh..? haha

Prince Halilintar said...

kehkehkeh..byk gajimyer tu..

ainz said...

tinggi gile gaji!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Rm 2000 tak tnggi .. duduk s.alam apa yang murah

Emira Darmia said...

job secure x abg brutal?? ada bonus x??? if company secure myra nk!!!!!! bosan jd PA pada bosh tua ni..kehkehkehkeh.....nnt org anta resume...


:)

Emira Darmia said...

(gaji tu kira standard la...if PA yg dah ada more than 2 years experience pown basic RM2500 tau...)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Emira Darmia..
dah 10 tahun company nya ..ok.. tapi boss ada gatal sikit

gadisBunga said...

saya keje ahad je boleh? gaji 2000 jugak. hihihi~

Waqheh said...

cilakak!! macam gampang...keh keh keh..

ciK LyndaWawa igUana said...

saya mo..saya mo...huhu

ciK LyndaWawa igUana said...

saya mo..saya mo...huhu

zety said...

ceh.

macam tak serius je=P

zia said...

hmmmm..

ORLANDO AHMAD AL BUAYAK said...

alaaaaaaaaaaaa nak makwe2 plak :(

Pena Marhaen said...

lelaki macam gua tak boleh aplly ke??hehe

sallyzalyzz said...

lu nak cari PA ke nak cari calon no 3 ni bro?

cikpia said...

kalau aku apply agak2 terpiih tak....??? i tak suka direjek yang..... he he.....

Berto said...

kami Lelaki dipinggirkan. ini diskriminasi gender!

Kapten Atok said...

aku dah share kat fb

De' Nurul said...

nak keje :(

nurniyusoff said...

jap g saye anta resume,
tak mik saye keje siap awak .

Hantu Kak Limah said...

macam x jer....huhuhuhu....

Latifah said...

serius? kalau serius nak cuba jugak... huhuhu

Cik Ina Do do Cheng said...

Mintak gaji RM3,000 boleh, rasa cam tak berbaloi plak nak berhenti keja kejar keja yang ko tawarkan.

Ummu~Ishak said...

sangsi

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Tak Solo,

Kat Shah Alam ke? He he...

NaeBlog said...

Selamat petang, bolehkah saya mohon?

Bidadari Syurga said...

hurmmmmmmmm... macam menarik.

puteri said...

berminat!
tapi segan ler...
hehe...

(shy2 cat)

Semarak Api said...

part syarat plg pnting tu tkut aku.dikira bsubahat..bhya2..

aku da buang sket sawang. tgu 2-3 bln lg aku buang lg.kui2

Nerzhul said...

laki tak sesuai jadi PA kot..

semut sesat said...

ada kosong lagi x..gua mau cuba naseb

khalilah said...

salam..tawaran masih dibuka lg x!! sy nk antar resume....

Nazwan Sharif said...

Still available? Can call me thru 012-3885819 Thank you ☺

Nur Farhana said...

Keje kosong ad lagi x..sebab kan bro brutal..saya ni tomboy.lau nak n sudi terima sy..sy on je

Ciku Jadug said...

Amalan Menarik Khodam Wasyamsi Waduhaha -
Cara Mendapatkan Informasi Ghaib -
Cara Mendatangan GoLongan Jin -
Cara Merubah Batu Jadi Emas Intan Dan Permata -
Do'a Dzikir Rajah Kodam Wassyamsi Waduhaha
Halimun Ilmu Menghilang Tak Bisa Di lihat manusia jin dan hewan -
Ilmu Membuka Gembok,Borgol,Rantai Dan Kunci Lainya -
Ilmu Menghancurkan Orang Dzolim -
Ilmu Merubah Kertas / Daun Jadi Uang -
Ilmu Merubah Kertas Jadi Uang -
Ilmu Sukses Bercocok Tanam Bertani Berkebun -

laylanissa said...
This comment has been removed by the author.
laylanissa said...

Ada kosong tak ? Please please desperately nak kerja lagi lagi kalau area shah alam . baru pindah ni ke shah alam

Pakar Kesuksesan said...

di era sekarang ini, semua orang menginginkan sukses , entah itu sukses dalam bidang rumah tangga, pekerjaan dan lain sebagainya. banyak yang menempuh jalan pintas seperti Pesugihan namun sangat di sayangkan hampir semua orang tidak mengetahui cara sukses yang benar dan terbukti ampuh mengantarkan orang ke gerbang kesuksesan, tanpa Ilmu sukses banyak dari mereka yang terjebak dengan cara instan yang akhir nya malah membuat mereka terpuruk dalam meraih keadaan yang jauh dari kata sukses , untuk itu proses untuk meraih kesuksesan juga perlu untuk diperhatikan. untuk anda yang ingin meraih kesuksesan kami tawarkan sebuag rahasia sukses yang akan menuntun anda meraih kesuksesan. silahkan klik disisni =>Rahasia sukses

tambahan , informasi tentang Pesugihan halal silahkan klik disini => Pesugihan tanpa tumbal , Batu Mustika , Batu Bertuah

Percayakah Anda dengan membuka aura seseorang bisa menunjang kesuksesan dan meraih kekayaan serta membuat anda tampil lebih mempesona. .

kami punya jawabanya silahkan klik disini Cara buka aura, Cara membuka aura wajah,Cara membuka aura Jodoh

jika Anda ingin membuka Aura kami juga melayaninya GRATIS hanya di bulan ini.

silahkan klik disini=> Buka Aura Gratis

Unknown said...

Ade lg tak job..?