apa barang

Apa barang

Monday, July 18, 2011

pembantu peribadi dan terima kasih kepada keptan Atok



Nampaknya gua buleh ucapkan selamat tinggal kepada ruangan iklan di ke semua surat kabo . berguna jugak blog pening gua dalam mencarik pembantu peribadi ..setakat ni ada 68 mail dan resume ..gua belum  lagi meneliti dan memilih sebab rasanya perlu di lanjutkan lagi sebab ada sambutan

terimakasih kepada kaptan atok ,mungkin dari fb beliau ,kebanyakan orang dapat maklaumat sila singgah ke blog  kaptan atok

mungkin ada yang risau pasal perlu ingatkan gua perlu date dengan sapa hari ni dan minggu ni..jangan risau bini bini gua tau gua keluar date dengan siapa..

nota :
gambar itu bukan bini gua

update
untuk kekosongan kerja masih ada lagi... kalau rajin sila panjangkan lagi iklan kerjanya..

38 comments:

i'm ezza haniza said...

habes tu ni gmbar sapa?

Kapten Atok said...

aku dtg dr komen td

tu dah lawa jd PA tu. hak hak hak (jeles ai)

alien said...

PA baru ke?
lawa~

afandi said...

aku tau siapa

Cempaka R.Minta said...

hii
awak
cantik tapi lagi cintik Nina Kelly ni mesti seorang dari yang 4

saiazuan said...

bye2 iklan..hehe

Emira Darmia said...

alew...bru nk apply...sedih r mcm ni...

gedek! said...

Ok lah tu

beautiful_rose said...

wah.....lawanye itu salah seorg dari calon kah?

Puteri Iqa Izyan said...

bgs gak belog ni =D

eh. tu gmbr sape? comel XD

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

Emira Darmia
masih open lagi antar resume

Panglima Muda said...

bini muda wehhhhhhhhh..

Pena Marhaen said...

alamak!! cun nya!!

CassiaSiamea said...

ehem..

imah said...

cun melecur ^^

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik!!!!!=]

blog-tips-kurus said...

besntye ada PA.. :)

puteri said...

bro ni..
baru nak tarik diri
ada tawaran lagi

tapi yang memberi komen ni
pemalu orangnya

he.he.he....

gadisBunga said...

comel...comel.. :)

Cik Ina Do do Cheng said...

kenapa perempuan ngan ko sinonim?

JIJI YU said...

hurmm melepas

Isa said...

Bro,

Lu wajib emailkan semua resume tu pada gua untuk "filteration" bro...

hahaha... yang bergambar, resume tanpa gambar bolayan...

Cikli said...

hang tak nak pakai supir ke?

Gauss-Seidal said...

cantiknya..

kueh bakar said...

oohh!

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Bertambah murah rezeki & rahmat. Alhamdulillah.

lieynanilaz said...

lawa awek tuuu....:)

Hantu Kak Limah said...

kalo awek ni calon PA nye...gerenti x balik umah makan lauk bini..hehehehehe....

izfanora said...

wah.. gambar nak gempak jer kan.. :P

si para para said...

cun bukan bini lu tu bro..

Prince Halilintar said...

sape plak dlm pic tu..klu bukan bini..mesti bakal bini kan..haha

melle amir said...

ingatkan bini

azieazah said...

Pembantu peribadi? Hebat..!


Sebal: Bahasa Indahnya ialah Kesal...!

[sutera kasih] said...

PA ke tu?lawa hehe

cik emymilia said...

waaa...shantek pulekkk PA nyer....*nanges*

ghost writer said...

kalau bukan bini lu,kenalkan kat aku.ahaks..

abglan said...

Walaupun bukan bini, cantik tetap cantik

ahsfantasy24 said...

cantik :)

Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
2. Mungkin ada masa nanti blogger akan kejar draft.blogger!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!