apa barang

Apa barang

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari raya.Maaf zahir dan batin

selamat hari raya
maaf zahir dan batin
lebih lebih lagi ,pada yang ada hubungan batin

gua pesan satu je.. raya raya jugak puasa 6 jangan lupa..pada orang pompuan start bayar puasa yang tinggal lepas tu niat sekali puasa 6

kepada kekawan blog gua, gua doa semoga panjang umur murah rezeki


nota : mana nak jaga bini, mana nak jaga awek last las blog tak berjaga... bulan depan blog  ni normal

35 comments:

Afikah Aziz said...

bini ade,awek pun ade perghhh haha..selamat hari raya gak :)

Eye_nee said...

Selamat Hari Raya Bro...

Maaf Zahir dan Batin...

kakcik said...

Selamat hari raya buat anda juga. Berhati2 di mana juga dan semoga selamat semuanya.

YanaMIB said...

slmt hari raya! hati2 drive blk kg! =)

cemomoi said...

bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

Prince Halilintar said...

hebat betul hang ni..bini ade awek pon ade..haha

Abd Razak said...

Selamat Hari Raya..
Moga berbahagia hendaknya..

Fatin Aliyya said...

pergh, sedas kena.haha.thnx remindkn warga hawa neyh.selamat berhari raya gak.:)

Huzaifa Zahri said...

selamat hari raya jugak boh..

nasib belom berumah tangga lagi.kehkehkeh !

VFN said...

selamat hari raya!

Emira Darmia said...

selamat hari raya...abg...nk duit raya!!

Al said...

Salam lebaran..

makcikkantin said...

Salam lebaran

JIJI YU said...

selamat jgk buat uncle

Cikli said...

gua harap masa orang puasa 6, lu tak sibuk bayar kifarat.
selamat hari raya bro, maaf zahir batin.

imah said...

moga selamat segalanya bro.. hahaha

little ain said...

selamat hari raya maaf zahir batin :)

adrinaqamarina said...

bro, rindunya pada blog ni!


selamat hari raya juga, maaf zahir dan batin, maaf kalau ada salah silap, terkasar bahasa sepanjang bro kenal kte dalam blog ni ye :)

Marina Monroe said...

Salam, Selamat Menyambut Hari Raya..maaf Zahir Batin

senyumSOYA said...

uncle!! salam lebaran.. duit raya kat saya takde ka? ^^"

Puteri Iqa Izyan said...

selamat ahri raya jugaakkk..~
jangan lupa bagi duit raya oke ^_^

Bidadari Syurga said...

aduh... ok bro... ingat pesan tu...

Kimmy Kazuma said...

Selamat Hari Raya Bro:)

Nur Misnan said...

Salam Aidilfitri Maaf Zahir jer
Batin ada ker?? hik3

d_LA said...

happy eid mubarak..kalo ade tersalah cakap/komen, maaf byk2 taw..

cik emymilia said...

Selamat hari raya....:)

MiMiEy :) said...

bro, SELAMAT HARI RAYA.
dah lama x blogwalking. rindu~~~.
hahaha

Mommy Fara said...

Heheheh...pastikan normal.

gedek! said...

Salam Aidilfitri, maaf zahir & batin, bro!

pembaris said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin
lebih lebih lagi ,pada yang ada hubungan batin

gua pesan satu je.. raya raya jugak puasa 6 jangan lupa..pada orang pompuan start bayar puasa yang tinggal lepas tu niat sekali puasa 6

kepada kekawan blog gua, gua doa semoga panjang umur murah rezeki


nota : mana nak jaga bini, mana nak jaga awek last las blog tak berjaga... bulan depan blog ni normal

p/s:gua recycle ucapan lu

Anis izyan Abd Rahman said...

selamat hari raya jugak mister !

Queen F said...

selamat hari raya! ^^

KiLaT said...

jaga malam
jaga amal
jaga-jaga... takut tak jaga subuh!

selamat hari raya jugaks.

-KiLaT- jaga diri dan umat. fuhhh.. macam hebat!
kata adi putra... memeeee!!!!

Noting above rm100 said...

amboiii.. bini dah dua, ade awek lg..?? isyh2... :P

eLL said...

selamat hari raya maaf zahir batin.

awek tu calon no.3 ke

kehkehkeh