apa barang

Apa barang

Tuesday, August 9, 2011

wanita dan bulan Ramadan

Bila ramadan tiba Orang permpuan macam dapat lesen dan AP import dan borong.
dapat pergi ke jalan TAR kl macam berada di paris dan milan

biskut dan kueh raya dah buat sendiri buleh pulak oder ngan kekawan diaorang.nak tolong dan rasa konon..

tak buleh cakap banyak ,nanti bila tengah malam sikit., bila terasa hati, susah pulak nak belanja tengah malam..buat pahala sikit



nota :
bab belanja tengah malam ni lah gua selalu terpaksa minum air ngan kurma ..err tak sempat panaskan lauk

50 comments:

karl said...

kah kah kah

dah belanja malam, sahur pun selesai la.

termenung kejap aku tadi baca ayat ko, hahaha

Mr feckry said...

dalam ni ayat ko

JIJI YU said...

hurpp....

Cikli said...

bro nasihat gua, jaga diri jangan terpaksa bayar kifarat sudah...

Bidadari Syurga said...

haish... supper kurma aja ke? kui kui kui... cover line nampak...?

p/s: sebulan aja...

Cik Ina Do do Cheng said...

kelakar plak dengar komen cik li.betul gak apa yang dia pesan. ko pun satu dalam mengomel sempat lagi bersx 18.

Bidadari Syurga said...

oooo btw A: bff B:me

Waqheh said...

nak panaskan buat pe lg bro..lauk lu kan masih panas lg..

ORLANDO AHMAD said...

hai takot ke? hahaha

nub said...

melantak jgn x melantak

Cik TeN10 said...

kah kah kah.. buat projek lerr tu lan.. ^.-

eLL said...

belanja tengah malam?

tak tercapai akal sekejap.

intan.maisarah said...

:)

aiko kato said...

berckp base on xperience??hehe..
juz remember what ever they did is to please u jgk~

rATu kEBaYA said...

herm.. bab belanja malam ni mmg boleh buat terlepas sahur.. huhuhu..

kurma pun takper dapat gak beri tenaga untuk belanja malam esoknya.. hehehe

Pena Marhaen said...

hati-hati berbelanja malam bro..jangan sampai membazir..keh3

♥ manje ♥ said...

hehe banyak duit dorang kan...

adek dah besar said...

sembang orang berkelamin nampak.

Robot | Sakti said...

keh keh keh.

gua rasa mau kawen jugak lah.

Emira Darmia said...

apo la...len kali tulis kat ats tu..budak belum kahwin jgn bace..kan dah terpaham dah...adoi....

Mommy Fara said...

Bila tiba Ramadhan,

Orang lelaki macam dapat badi lak. Tiba-tiba gastrik tak tentu pasal. Bersembunyi di balik kanvas biru. Sambil mulut syok mengunyah ayam goreng kari. Wow!

Tak boleh cakap banyak. Nanti suami kata, tak elok bercerita tentang orang. Berdosa. Maka, cakap suami wajib kita dengar.

Selamat berpuasa dan selamat menghayati bulan kemerdekaan!

Prince Halilintar said...

adeh..macam2 la bro..sakit perut ketawa..jgn xbangun sahur dah lar..haha

Hantu Kak Limah said...

keh...keh...keh...
matcham-matcham la....

kueh bakar said...

brutal

taknak telepas sahur..up la lagi 2 round makan..hahaha

lieynanilaz said...

hahaha...lawak di bulan ni..hehe..

whitecappuccino said...

tersirat..

blog-tips-kurus said...

shopping kan untuk kaum Adam juga. susah jadi insan yg terlalu prihatin ni.. ;)

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Tak solo,

makan malam sampai sahur ke? Makan 2 kali ke?

zati embong said...

ni kata ke sapa ni?hahaha

mntaklah dia blnja plak.

diskopi said...

Mohon singgah untuk menyampaikan berita baik!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi super kool edisi terhad + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out - butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook anda supaya kawan-kawan anda yang lain juga tahu tentang peluang baik ini.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda yang kat online mahu pun offline.

Terima kaseh.

makcikkantin said...

Eheh, first time dengaq...belanja tgh malam, brutallll brutal

delarocha said...

orang bujang,,

sahur roti disapu peanut butter dan milo 3 in 1.

cukup.

Kimmy Kazuma said...

sbb jalan TAR wat 'sale' setahun sekali je.

gedek! said...

pernah cuba jus kurma...?

fndrocka said...

Amboi belanja tgh malam..patut tak larat bangun sahur

senyumSOYA said...

uncle...auntie sht? heheheh ^^"

cikpia said...

erk!!!!

(tak kawen g, tamau komen)

gadisBunga said...

saya makan kurma 3 bijik dan minum air segelas - tahan tak lapar seharian. miracle lah.

tapi biasanya buat cemtu kalau bangun dah hujung2 time je..

mira farhanah said...

haha paris milan tak boleh tahan

~SaL IjOu~ said...

budak bawah umo perlu pantauan ibu bapa di sini ye.hehe

cik emymilia said...

sahur...jangan tak sahur.....kah kah kah..;p

HEROICzero said...

aku baca ulang2 pun tak faham apa kau tulis . ha ha ha tinggi sangat ni !

HEROICzero said...

"tak buleh cakap banyak ,nanti bila tengah malam sikit., bila terasa hati, susah pulak nak belanja tengah malam..buat pahala sikit"

prelovedlinalah said...

ape mksd belanje tgh malam? ade soping cmplx bukak ke tgh malam?

cek chun said...

asal sempat mandi wajib sudah yer dok?

ayunda maajis said...

eerr bro..wa gadis suci..x brape nk paham entri ni..ahaha

ghost writer said...

biasanya kita jugak yang kena 'bayar'..

maCy said...

adoi.. xpela. pasni macy bayar k? ok tpu :D

elly said...

Lambatnya update

Noting above rm100 said...

hihihihi...
no komen... 18sx :P