apa barang

Apa barang

Saturday, September 3, 2011

cilok handset gua buleh maaf ,tapi sms mengarut kepada member gua tu sapa nak tanggung

dalam 7 hari atau 10 hari sebelum raya ... handset gua yang no digi kena cilok.. ..
oleh kerana sebok 2 hari lagi nak raya ,baru gua buat  report kat digi dan ambik no digi
beli hand set baru dan pasang sim cad yang gua ambik kat digi...
ada  dua tiga member blog yang tak berapa kenal sound balik gua...
member yang kenal tak sound gua sebab tau bukan kerja gua...

jadi kat sini gua mintak maaf jika berlaku salah tak faham faham






nota :
tapi jika anda menerima sms 1 hari lagi mau raya dengan sms bergurau sekali dengan ucapan raya tu memang gua


21 comments:

little ain said...

isk isk.

gila ah org yang buat keje macam tu. dahla curi org punye, pastu buat gitu pulak. gilos.

happy eid, btw :)

Cikli said...

i dont know & i was not involved.

*** bro...sekali lu komen, macam orang bayar kifarat puasa!

Isa said...

selamat hari raya bro...

maaf z/b jika ada salah silap dalam komen... 0-0...

Abd Razak said...

Ohhh..ada juga perangai manusia camtu ya!

Wadi AR said...

manusia kan mmg camtu.













selamat raye lu dari gua

ORLANDO AHMAD said...

gua paling cuak kalo henpon hilang...

OtakPuaka said...

haha...mmg itu kerja dajjal...

imah said...

hahaha.. kite bakor je!!

delarocha said...

sabar bro...

Waqheh said...

gua tak tau menahu

Noting above rm100 said...

jahat nyee...isyh3..

azieazah said...

Mujur gua tak minat nak mintak no telefon lu, Bro. hahahaha!

ayunda maajis said...

cobaan...

cik emymilia said...

sabor-sabor...makan kueh raye duluuu...!

Selamat hari raye..ampun maaf di pinta! ;)

KiLaT said...

wargh! wargh! wargh!
gua pernah jadi wali. tak dak henpon empat tahun.

~jgn hilang iman~

Nur Misnan said...

manusia mcm2 pesen ada...

Samat Hari Rayo brother...
Maaf Zahir saja..

d_LA said...

sms apelah yg beliau tu htr smpai kena sound yer..haram jadah betul pencilok tu

Prince Halilintar said...

lps ni kene lbh hati2 la jaga brg2 terutama hp..aku mmg terlupa jgk kdg2 ltk kat mane hp aku..

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum dan Selamat hari raya Yob,

Akak baru jer hilang hp, pertama kali tukau nombor dlm 10 tahun! Errr raya kat umah mertua mana?

Bidadari Syurga said...

hurmmm... salam lebaran... lama tak singgah. sabar... org yg cilok hp tu terdesak agaknya... kita dah 4 kali hilang hp... lagi teruk....

p/s: si cilok tu sms apaaaa? heeeeeeeee...

Cik Ina Do do Cheng said...

selamat hari raya , cik ina minta maaf ye sekiranya ada menyinggung perasaan ko.